Şimdi Ara

OYUN OYNANDIĞI İÇİN GARANTİDEN ÇIKAN SAMSUNG S8 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
12
Favori
53.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
554 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • amoled ve oled lerde olan bir sorun ama daha önceden samsung bunu sorun etmiyordu Note 4 kullanırken 3 kere ekran yanığından değişim talep ettim üçünde de değişim yapıldı.Şimdi note 9 kullanıyorum dikkat ediyorum ama ne kadar dikkat edersek edelim sadece yanığı geciktiriyoruz. bunun üretimden kaynaklı bir sorun olduğunu tüm dünya biliyor. Kesinlikle işgüzar bir yöneticinin aldığı karar olduğunu düşünüyorum. Hakkınızı sonuna kadar arayın bu bence samsung bu kararında hemen vazgeçmeli. hatta topluca merkeze mail atalım...
  • Samsung Note 5 i servise verdim dokunmatik çalışmıyor diye,sıvı temas var dediler kesinlikle sıvı temas yoktu.
    Garanti kapsam dışı dediler bende nasıl olur imkansız dedim sizi şikayet edeceğim dediğimde istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz şeklinde ukalaca cevap verdi sekreter,sonrada bir tanıdığıma durumu anlattım çöp oldu telefon diye söyledim bana sat dedi,sattım çerez parasına inanırmısınız sattığım kişi Konak yetkili servisinde garanti kapsamında telefonu yaptırmış güle güle kullansın,ama samsung un herhangi bir ürününü ne eve sokarım ne alırım nede bir tanıdığıma aldırırım asla ve asla işim olmaz!oysaki note serisinin hepsini kullanmış ve memnun olan birisiyken şimdi nefret ediyorum!!!
    BU NASIL BİR SERVİS ANLAYIŞI BU NASIL BİR TERBİYESİZLİK.
    KAÇ KİŞİ BU ŞEKİLDE MADUR GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gozcelik G kullanıcısına yanıt
    "Eminim kullanıcı kılavuzunun bir yerinde bunu yazıyordur. Bu sebeple ekranı hiç kapatmadan saatlerce oyun oynarsanız ekran yanığı oluşur ve servis de -haklı olarak- kullanıcı hatası der."


    Bir kaç önce ki mesajımda yazmadığımı söylemiştim bunun için herkesten özür dilerim. Siz diyince online olarak indirip tekrar baktım ve gerçekten yazıyormuş.

    OYUN OYNANDIĞI İÇİN GARANTİDEN ÇIKAN SAMSUNG S8


    Amma velakin 3.parti uygulamalara karşı bir tutum yazılmamış.

    "UZUN SÜRE BOŞTA BIRAKMAK" ben whatsapp kullanırken aktif şekilde mesaj yazıyordum boşta falan değildi.


    Bana daha servisten karar çıkmadı ekranım değişirse veya thh ile iade alırsam iphone geçeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 19 Aralık 2018; 20:5:58 >




  • Eski bir Samsung çalışanı olarak. Tüketici hakem heyetine gidin %100 değişim yada iade verecekler. Tr de denetlemenin olmadığını biliyor firma tüketiciye asılıyor. Peşini bırakmayın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tüketici kanununun değişmesi gerekmekte. Özellikle satıcı veya servisin haksız bulunmasi durumunda bir yaptırım olması gerekiyor. Sadece ürün iadesi veya değişimi yeterli değil.
    Örneğin karar çıkan ürünün 5 katı para cezası gibi. Bu şekilde olmadığı sürece biz kullanıcılar sürekli mağdur olacağız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RaDReS

    amoled ve oled lerde olan bir sorun ama daha önceden samsung bunu sorun etmiyordu Note 4 kullanırken 3 kere ekran yanığından değişim talep ettim üçünde de değişim yapıldı.Şimdi note 9 kullanıyorum dikkat ediyorum ama ne kadar dikkat edersek edelim sadece yanığı geciktiriyoruz. bunun üretimden kaynaklı bir sorun olduğunu tüm dünya biliyor. Kesinlikle işgüzar bir yöneticinin aldığı karar olduğunu düşünüyorum. Hakkınızı sonuna kadar arayın bu bence samsung bu kararında hemen vazgeçmeli. hatta topluca merkeze mail atalım...
    Hocam dikkat dikkat nereye kadar. Ekran kapanma süresini en düşüğe aldım, zart zurt kapanıyordu ben de 1 dakika yaptım, buna rağmen kapatıyorum bir yere gideceksem örneğin. Ama acilen çağrılıyorum iş yerimde, bir anda telefonu bırakıp gitmem gerekiyor, o süre zarfında telefon açık mı kapalı mı aklınıza gelmiyor.

    Dahası uzun süre yazışma yaparsam ne olacak ? Belki kız arkadaşınızla yazışıyorsunuz, saatler sürüyor. Kız arkadaşınızla flörtü kısa tutun yazmaları lazım kullanma klavuzuna :)




  • ShadowWyvern S kullanıcısına yanıt
    Yahu nasıl bir mantıktır bu? Sen bunu araba felan mı zannettin de şu deviri geçer isen motor yanar mantığıyla hareket ediyorsun. Telefon bu. İçine ne koyduysa, bunu %100 kullanmak üreticinin kullanıcıya verdiği bir haktır.

    Mantıksız konuşmayın arkadaş...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olayin fanboylukla alakasi yok, hangisi oldugu fark etmeksizin bu sekilde muamele butun sirketlere karsi cikmamiz lazım devlet zaten bunlari denetlemiyor saldim cayira mevlam kayira mantigi ne deseler oluyor ne kanun ne hukuk

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Evet işte adamlar yazmış. Siz klavuza uygun kullanmamısınız diyecekler.OLEDlerin temelinde bu sorun var. O yüzden hadi değiştirelim deseler maliyetinin altından kalkamazlar. OLED gerçekten çok güzel bir teknoloji ama illa ki negatif özellikleri de oluyor böyle.
    Ben S7'i alırken vatanbilgisayardaki adam kendi ellerindeki telefondaki ekran yanığını göstermişti. "Ama abi bizde bu cihaz hiç kapanmıyor ve hep aynı demo videoyu arka arkaya gösteriyor" demişti. Üst bar sürekli ekranda olunca hayalet gibi kalmış.

    Bu arada plazma televizyonlarda da benzer durum mevcuttur. Hatta TVyi kapatır kapatmaz hayalet izi görebilirsiniz ama zamanla geçer. Uzun vadede ise hayalet iz kalır.
  • İşte firmalar böyle böyle müşteri kaybediyor.

    Ben bu yüzden hem özellikleri üst seviyede, hem de fiyatı oldukça makul olan bir telefon kullanıyorum. Boşuna bazı markalara paranızı kaptırmayın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamların tuttuğu servis raporunda bile ekran yanığı var

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • E almayın abi biliyosunuz amoledlerin kronik sorunu bu ve öve öve bitiremediğiniz teknoloji devi olan Samsung hala bunu çözebilmiş değil. Samsung kullanmamak için öncelikli neden budur.
  • bende bursa'da samsung yetkili servisine (kent meydanı karşısı) telefonumu bıraktım durduğu yerde gece vakti 12 sabah 6 arası %84 e kadar iniyor şarjı diye adamlar sıfırlayıp geri verdiler. teknik servis yetkilisinin açıklaması da "teknik ekibimiz batarya değişimine gerek olmadığına karar verdi"

    bu işi para ile mi yapıyorsunuz deyince telefonu tekrar bırakın not düşelim ücreti ile değişim sağlanır dediler.

    adam hayvan gibi biten bataryaya gerek yok kalsın demiş, bundan sonraki telefonum kesinlikle huawei olacak
  • Bende de ayni sorun vardi ama halletiler oyun oynamistim asiri derecede aynu oyunu ust uste oyunun izi kaldi gonderdim yaptilar yolladirlar hatta bir hafta falan olmadi geleli aynibsekilde S8 kullaniyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım S8'lerde kronik bu sorun. Klavyenin izi arkadaşımda da var.
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Elbette, yapmamaları lazım. Bu Samsung Türkiye'nin seçimidir diye tahmin ediyorum. Bir de oranları bilmek lazım tabii. Şimdi avrupada satılan her 10k telefonun birisinde ekran yanması oluşuyorken türkiyede 100'de bire çıkıyorsa, o zaman avrupanınkini göze alıp bizimkini göze almamaları da mantıklı olur. El oğlu bizim gibi çok para vermiyor ki telefona. Belki ekranı bozulunca "zaten yeni model çıkmıştı" diyip yeni model alıyordur :) Biz -en azından ben- 2 bilemedin 3 sene kullanıyorum telefonu. İllaki bir yerlerine birşeyler oluyor :)
    Tabii rakamları bilmediğimizden sallıyorum şimdi, "mesela" diye örnek verdim:) Yoksa "bu adamlar nasılsa maldır, biz bunların şu şu koşullarını garanti kapsamına almayalım" demiş olmaları da muhtemel:)
  • Amoled ekranlarda aynen Plazma ve OLED tvlerin panellerindeki gibi ekran yanığı olabiliyor...



    Bunu bilen bilir. Ama kullanıcıyı uyarmak gerekir. Kullanım kılavuzında yazıyorsa uyarmış sayılır. ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HX5O2 kullanıcısına yanıt
    LG oled ekranı yanan adamda böyle diyordu haklarım var diye ama ne oldu bilmiyorum

    ve evet el freni çekili gaza basıpta arabaya sorun çıkartırsan bunun parasını sen ödersin

    Telefonlarda su geçirmez deyip garanti kağıdında su ile temasta garanti dışı yazdığınıda belirtmem gerek geçirmiyor madem niye garantiye sokmuyorsun derler adama işte mantıksız olan ben değilim bunu yapan firmalar ve bunu kullanan kullanıcı en sonunda tabi kullanıcı ağlıyor düzgün kullanamadığı için

    Evde note 2 var super-amoled ama herhangi bir sorunu yok o kadar eski olmasına rağmen gidipte ekran açık %100parlaklıkta beklese sorun çıkaracak orasıda kesin biraz mantıklı kullanıcı olun yada böyle firmalar sizi soysun...
  • ShadowWyvern S kullanıcısına yanıt
    Bak senin anlamadığın nokta hala şu. Firma Ar-ge çalışması yapıyor ve bu ekranın %100 ekran parlaklığında ne olursa olsun saatlerce çalışmasını sağlıyor. Senin el freni dediğin kavram öyle olmuyor işte. O kullanım kılavuzunu koyuyor ve diyor ki;
    El freni aktifken araba hareket etmez! Bunu dediği halde sen harekete zorlarsan firma bir tarafıyla güler sana. Senin hatandır.

    Su geçirmez de firma haklıdır, zira kullanıcı el freni olayında olduğu gibi isterse zorlayabilir. Su geçirmeyen yerleri söküp veyahut kullanılamaz hale getirip cihazı bozabilir. Bunu firma anlayamaz dolayısıyla elinde bu cihazlar için üretmiş olduğu yedek parçayı, ücretsiz veremez. Vermez!

    Ama ekran farklıdır. Ekstra bir darbe almadan, sadece oyun veyahut program uzun süre çalışınca eğer o amoled bozuluyorsa yaptıkları milyonluk arge çalışması sahtedir. Eğer max parlaklıkta sıkıntı yaşanıyorsa, başka bir yol bulur %80 gibi bir oranı maximum parlaklık olarak gösterir ve kullanıcılarına bunu sunar. Şu an huawei kullanıyorum. Firma istese daha parlak yapamazmıydı ekranı yapardı. Farketmişler ki yüksek parlaklıkta yanıyor. En yüksek seviyeyi, şu an ki seviye göstermişler.


    O kadar detaylı anlatmaya çalıştım ki. Anlamalısın artık diye.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.