Şimdi Ara

Ozan Kabak Balonu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
9.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    Fikrimi belirttim. 18 yaşında Puyol olsun da demedim.

    Biraz kitap okuyarak kendinizi geliştirin. Okuduğunuzu anlama probleminiz var sanırım.

    Konu dağılmasın diye size bir önceki mesajınızda cevap vermedim. Fazla uzatmayın isterseniz boş yorumlarınızı.
  • Hayatında yetenekli genç futbolcu görmemiş adamlar burada saçma sapan yorumlar yapıyor.
  • Konu sahibine hak veriyorum vasat bi futbolcu Cenk Tosunun epl de yapamadığı gibi Ozan da bundesliga da oynayamaz müzmin yedek aldılar 12 milyon euro ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vict0ry

    Varane gençken takip ediyordum aynı böyle oynuyordu Real Madriddeyken ayakları kazma falandı ama şimdi dünyanın en iyi stoperlerinden birisi oldu onun kadar hızlı ve güçlü.
    Varane gençken bende hayrandım çok hatalar yapıyordu ama RM onu şampiyonlar liginde oynattı, ligde oynattı sabretti karşılığını alıyor potansiyeli olan sabreder zaten..
  • Aranızda ki farkta bu zaten.. Onlar senin göremediğini de görürler.
  • Ne balonu ya. 18 yaşında aslan gibi çocuk. 30 yaşındaki eşşek maicondan daha diri. Daha 6 aydır a takım seviyesinde oynuyor tabi ki hata yapacak. Bence oynadığı maçlarda saha içinde en sağlam duran adamlardandı. Öyle balon felan değil yani.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ozan Kabak ilk maçında çok sırıttı. 90 dakika sahada kaldı. Münih 4-1 kazandı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nk061

    Ozan Kabak ilk maçında çok sırıttı. 90 dakika sahada kaldı. Münih 4-1 kazandı.
    Evet, Münih’in Stuttgart’ı 4–1 yenmesinin sebebi Ozan. Haklı çıkayım diye saçmalıyorsun. Açtığın konu patladı işte kabul et. Avrupa çapında tek bir futbolcu çıkaramayan kulübün taraftarı Galatasaray alt yapısından çıkan topçuyu eleştiriyor. Şenol Güneş falan çok dayanmış size.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flavis Ruber kullanıcısına yanıt
    Komplo teorileriniz ile ilgilenmiyorum. Konunun patlayıp patlamadığını hep birlikte göreceğiz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nk061

    Komplo teorileriniz ile ilgilenmiyorum. Konunun patlayıp patlamadığını hep birlikte göreceğiz
    Komplo teorisi mi ? Alt yapından çıkıp Avrupa’nın önemli kulüplerine transfer olmuş 1 (bir) tane futbolcu söylesene bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flavis Ruber kullanıcısına yanıt
    Gökdeniz Karadeniz , Fatih Tekke , Hami Mandıralı örneklerini verebilirim ama yaşın yeter mi bilemiyorum.

    Ayrıca komplo teorisi derken öyle bir düşünce içinde olmadığımı belirtmek istemiştim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Galatasaray'dan, Stuttgart'a transfer olan Ozan Kabak yeni takımında ilk maçında Bayern Münih karşısına çıktı. Ozan Kabak'ın Bayern Münih maçındaki performansını Bild gazetesi muhabiri Tobias Altschaffl, beIN Sports'a değerlendirdi.

    Alman Bild gazetesi muhabiri Tobias Altschaffl, Ozan Kabak'ın ilk maçı olmasına rağmen Bayern Münih karşısında son derece iyi bir performans sergilediğini söyledi.

    "OZAN KABAK'IN FİZİĞİNDEN ÇOK ETKİLENDİK"

    Ozan Kabak'ın Stuttgart'taki maçını yerinde izledim. İlk yarıda çok iyi oynadı. İzleyenler olarak onun fiziğinden çok etkilendik. Genç olmasına rağmen sert ve güçlü bir oyuncu. İlk maçı olduğu düşünülürse çok iyi oynadı. Stuttgart uzun süre iyi oynadı ve ilk yarının 1-1 bitmesi bizim için sürpriz oldu.

    "OZAN KABAK'IN LEWANDOWSKİ'YE KARŞI ÇEKİNCESİ YOKTU"

    Ozan'ın Lewandowski'ye karşı çekincesi yoktu. Ona karşı iyi oynadı. Sert mühadelelerde bulundu. İlk izlenimim Ozan'ın iyi oyuncu ve Bundesliga'da başarılı olacağı yönünde. Fiizği, oyun görüşü ilk maçında telaşlı olmayışı çok önemli. Stuttgart'ta başarılı olup iyi bir Avrupa takımında kariyer yapabileceğini düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nk061

    Ozan Kabak ilk maçında çok sırıttı. 90 dakika sahada kaldı. Münih 4-1 kazandı.
    maci izledigine emin misin? ilk macina gore gayet iyiydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozan, eksikleri olan ancak iyi bir altyapıya sahip oyuncudur. takimin ilk yari en iyisiydi. avrupada, ozellikle almanyada zorlanacaktir, evet. ancak henuz bu yasinda ozellikle almanyada kendini gelistirecek fırsatı mutlaka bulacaktir. kendisini gelistirdiginde ise, cok daha iyi takimlarin, en onemli oyuncusu olacaktir. karakteri de sağlam bir isim, suan icin gozlemim bu yonde. umuyorum sakatlik yasamadan, dogru takımlarda oynayarak, ust liglerin iyi takimlarinda seyrederiz kendisini. bu arada bayern munih gibi bir rakibe karsi, sahanin en iyilerindendi. maci izlediginizden supheliyim. skor aldatmasin, marcaoda chaves takimi ile son siralardaydi. kumasinin ne kadar saglam oldugunu gorduk. destekleyelim boyle isimleri, kostek olmak yersiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uyy uşağım haçan nabaysun
  • Trabzonspor amblemini görünce pek kaale alamıyorum, nato kafa nato mermer...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: girye

    ozan, eksikleri olan ancak iyi bir altyapıya sahip oyuncudur. takimin ilk yari en iyisiydi. avrupada, ozellikle almanyada zorlanacaktir, evet. ancak henuz bu yasinda ozellikle almanyada kendini gelistirecek fırsatı mutlaka bulacaktir. kendisini gelistirdiginde ise, cok daha iyi takimlarin, en onemli oyuncusu olacaktir. karakteri de sağlam bir isim, suan icin gozlemim bu yonde. umuyorum sakatlik yasamadan, dogru takımlarda oynayarak, ust liglerin iyi takimlarinda seyrederiz kendisini. bu arada bayern munih gibi bir rakibe karsi, sahanin en iyilerindendi. maci izlediginizden supheliyim. skor aldatmasin, marcaoda chaves takimi ile son siralardaydi. kumasinin ne kadar saglam oldugunu gorduk. destekleyelim boyle isimleri, kostek olmak yersiz.
    Hocam ben şu anda bu paraya satılmasından dolayı balon dedim. Bir daha asla bu paralara transfer yapamayacağını düşünüyorum. Bu çocukta o cevher yok. Stuttgart nasıl bu parayı verdi anlamadım Sanırım kimse izlemedi çocuğu bir YouTube videosu ile aldılar

    Zamanlama hataları, yanlış hamleler. Oynadığı 10 maçın 5 hatta 6sında yanlışlar yaptı. Gençtir, yapar. Ona sözüm yok. Ancak bu parayı hakedecek bir oyuncu değil ve patlayacak. Ben böyle düşünüyorum.

    Gönül ister ki inşallah 10 sene Barcelona defansında oynasın. Buradaki arkadaşlar beni yanlış anlayıp "çekemiyor" diyorlar ama alakası yok.




  • Gencecik oyuncu gelişime açık. Koskoca Stuttgart yönetimi teknik heyeti hiçbir şey bilmiyor Trabzonlu bir uşak biliyor öyle mi? Güldürdün.
  • Madem balon üç büyükler şişirip şişirip balon satarak mali krizden çıksınlar. Güldürmeyin arkadaşlar ozan kabak A takımda 15 maça çıkıp potansiyeli farkedildiği için alındı zaten iyi oyuncu olduğu için değil. İnişini çıkışını göreceğiz. 2 sene içinde belli olacak zaten ne olacağı. Taraftarın sahiplenmesi Galatasarayı n bu satış başarısı VS. bazı insanları kıskançlıktan saçma düşüncelere itiyor sanırım. 11m euro Avrupa piyasasında iyi futbolcuya verilen bir para da değil.

    Bir gözlemimi aktarayım ayrıca,
    Beşiktaş fenerbahçe gibi takımların taraftarları Bayern in 4-1 kazanmasından mutlu olmuşlar belli etmeden lafı ozana getirmeye çabalıyorlar falan. Çok rezil bir düşünce sistemine sahip Türk taraftarlar acıyorum hepsine. Daha dün dünya yıldızlı(?) Beşiktaşa eğlenerek 5 vurdular.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın imzasına bakarsanız seviyeyi göreceksiniz zaten. Boşu boşuna cevap vermişsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.