Şimdi Ara

Özel Fiber Çektirme [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
629
Cevap
13
Favori
41.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam ücreti taksitlendirme yapıyorlar mı? bende fiber çektirmeyi düşünüyorum. 24 aylık taahhütlü tarifeye eşit olarak yansıtırlarsa yaptırırım kesin, nakit isterlerse bunlara çektirip başka operatöre başvururum. Siz nasıl bir yol izlediniz? @Modality

  • Mr.Qwerty kullanıcısına yanıt

    Yok yapmadılar. Kredi kartından nakit olarak çektiler. Ama sen bankan ile görüşüp taksite böldürebilirsin. 24 aylık taahhüte bölerler mi bilmem onu da görüşmen gerek.

  • Modality kullanıcısına yanıt

    Hocam teşekkürler cevap için son olarak illede türk telekom bağlatmak zorunda mısınız yoksa başka operatöre mi başvuracaksınız?

  • Şöyle eylül ayında bir tuzağa düştük fiber gelecek diye netspeedden Türk telekoma geçtik. En azından taahhüt bitene kadar telekomda kalayım istiyorum. Hemde işim görülsün. Sonrasına artık farklı operatörlere bakacağız.Ne kadar tekel olup en iyisini telekom veriyor olsa da fiyat ve performans açısından bir daha bulaşmamak lazım.

  • Modality kullanıcısına yanıt

    Taahhütde taksit yapma olayı olursa İlk Ay Bizden Kampanyası var 2 yıl sabit fiyat en azından zam geldi derdi biter 2 yıllık. Şuan bir evimde türknet diğer evimde tbtnet kullanıyorum ne zaman zam yapacakları belli değil tarifenin fiyatı da uygun şimdilik aklımda bu var. Ama önce fibere onay vermesi lazım telekomun sonrası kolay.

  • Her bölgenin, adresin masraf ücreti değişiklik gösterir. Mesela konu sahibinin fiber metresi hesaplanmıştır, kutu masrafı vb. hepsine yönelik bir maliyet çıkarılmıştır. Belki sizin bölgeniz/adresinizde işlem daha basitti. Belki de malzemelerin artan maliyetleri sebebiyle böyle çıkmıştır.

  • Aynı sorunu yaşıyorum yan binada fiber var bizim bina hala vdsl nefret ediyorum bu firmadan
    Taahhüt bitsin direkt iptal ettircem. Tüknete geçmek her açıdan daha mantıklı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grikurtccc G kullanıcısına yanıt

    Sorma benimde yan sokaklar hatta kendi sokağımın yarısı fiber takip ediyorum 1 tane binaya giden fiber kablo yok. Oralara fiber geldi. Ben aktif nerdeyse 24 saatin 17 18 saatini internet başında geçiren kullanıcıya fiber vermedi. Mecbur özel olarak çektirmek zorunda kaldık. Bayramdan sonra kullanıma başlayacağıma dair bilgi geldi. Hayırlısı bakalım. Pek para vermek içime sinmemiş olsa da başka seçenek bırakmadılar banada

  • Modality kullanıcısına yanıt

    İşin daha vahim kısmı bağlı olduğum bölge müdürlüğündeki santral görevlisi bana

    "zaten vdsl var fibere ne gerek var ki" demişti

    hem de yan binamda olduğunu söylememe rağmen adamlar resmen teknolojiye düşman ellerinden geleni yapıyorlar

    vatandaş kaliteli hizmet almasın diye

  • grikurtccc G kullanıcısına yanıt

    Hiç sorma bundan yıllar öncesinde evime gelen teknisyen internet kullanma bile demişti bana , son güncel telekoma gittiğimde de vatandaşın birisi vdsl daha az sorunsuz fiberle hemen hemen aynı demişti. Gülmemek için zor tutmuştum kendimi

  • 11.05.2022: Bugün telekom saha ekibinden bir yetkili geldi keşif yaptı. Aslında keşiflik bir durum yoktu. Yetkili arkadaş en geç bugün biteceğini söylemişti. Fakat arkadaş evimi bile zor buldu 5 dakika durdu durmadı gitti. Hattın yasal sahibi olarak benle değil babamla konuştu. Üstüne birde bakır kablo neyine yetmiyor diye cevap aldık. Paranla rezil olmak diye buna denir sanırsam.

  • Bu gün TT Gop müdürlüğünde kulak misafiri olduğum kelime sorunlu müşteri !


    Zihniyet bu en tepeden son çalışanına kadar hepsi aynı, her şey müstahak.

  • _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt

    En sonunda bitti sona geldik. Bir tek sinyal verilmesi kaldı. Ama benide bitirdiler.

  • Modality kullanıcısına yanıt
    Hocam elinizde adsl gibi bir nimet varken neden fiber diye diretiyorsunuz anlamış değilim bu arada güle güle kullanın bir kaç saat içerisinde sinyal işi hallolucaktır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vallahi pandemi öncesinde olsa vdsl her türlü yetiyordu. Ama şimdi evde çalışıp vaktinin çoğunu evde geçirince ve vdsl abone sayısı artınca bizim hızlar git gide düşmeye başladı. Pandemi sonrası bilhassa dayanılmaz bir hal aldı ağırlık konusu

  • Modality kullanıcısına yanıt
    Hocam dalgasına dedim zaten bizim 2010 gibi fiber'e geçmemiz lazımdı ama nerde hala adsl VDSL övüryolar görende iyi birşey zanneder.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende şuan 100 megabit üstü hız bekliyorum 1 Nisan'da gelicekti ertelediler umarım gelirde biraz hız görürüz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anladım. Biraz ironi yapmışsın. Süreç stresli geçince ister istemez tepki farklı oluyor refleks oldu.


    Açıkcası senin bahsettiğin vdsl övme muhabbetini müdürlükte banada yaptılar. Vdsl daha sorunsuz daha iyi dediler.


    Bir arıza çıktığında yaşadıklarımızı bilmesek belki inanırızda neyse alışmışlar 60 70 yaşında babalarımızı dedelerimizi kandırmaya hala aynı sanıyorlar.

  • senin parasını verip yaptırdığın altyapıdan diğer adreslerede bağlantı yapacaklar. bunu yapıyorlar. bu işi gerçekte ücretsiz her noktaya yapmaları gerekirdi ama son 17 yıldır TT'nin düşürüldüğü durumdan dolayı bu masrafları kullanıcıya yıkıyorlar.

  • power-pc P kullanıcısına yanıt

    Hiç sorma saçmalığın daniskası oldu. Zaten sokağın yarısını bitiripte adresime vermemeleri kadar saçma bir durum yoktu. Araplara soyulmaktan 2 tane kablo çekemeyecek duruma gelmesi gerçekten trajik bir durum.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.