Şimdi Ara

P300 133 Buyrun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün izmir vatandan Toshibanın yeni kasa P300 133 modelini aldım 2.4 Ghz 3gb ram 512 hd3650 ekran kartı 320 gb hdd mevcut. cihazdan çok memnunum pil performansına da hayran kaldım. herkese tavsiye ederim aklınıza takılan birşey olursa memnuniyetle yardım etmeye çalışırım.



  • kaça aldın birader..bugün yarın bende alcam..
  • 2300 YTL %8 indirimli ve maximuma 5 taksitle.
  • merhaba
    Asus M51 SN ve Toshiba P300 133 arasında karasızdım taa ki cihazları yerinde görene kadar iki cihazda özellik ve fiyat olarak kafa kafaya sayılır fakat toshiba yı benim için öne cıkaran
    17"lik ekrana sahip olması ki 512 mblık bi ekran kartına sahip olan bi cihazda mutlaka oyun oynuyacagınız anlamına gelir 17" olması bi avantaj
    Harman Kardon dokunmatik ses kontrol sisteminin olması ve
    Piano Black şık tasarımlı kasaya sahip olması
    benide Toshiba almaya ikna eden sebeplerden bazıları daha cihazı almadım ama en kısa zamanda düsünüyorum benim gibi Laptop düşünen ve kararsız kalan arkadaslar için belki karar vermelerinde olumlu etken olabilir yazdıklarım.
    bu arada hüdavendigar arkadasa hayırlı olsun diyelim cihaz kullanım tecrübelerini bizimle paylasırsa cihazı alana kadar bilgi sahibi olmuş oluruz
     P300 133 Buyrun...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmurat7 -- 19 Haziran 2008; 13:57:48 >




  • hüdavéndigar Ses, Görüntü netligi, taşırken agırlıgı vs nasıl az bilgi verirmisin? Çalışırken sesi ne kadar? Isınma? Pil ne kadar dayandı?
  • Şu an piyasada ses konusunda en iddialı harman kardon hoparlörlere sahip ses konusuna diyecek birşey bulamıyorum o kadar temiz ve yüksek bir kalite var. görüntü 1440x900 çok net. ama şunu söyliyim ben bundan önce 15.4 lük bi laptop kullanıyordum 17" lik laptopun keyfi hakkaten çok güzel. otur dvd ni tak izle ses te güzel dolby digital adeta bir ev sineması ağırlığı da çok farkedilmiyo ben genelde sırt çantasında taşıyorum. yani 15" likten 0.5 kg daha ağır 3.3 kg pek farkedeceğinizi sanmam. ama 17" lik ekranın tadı dediğim gibi çook başka. ısınma havaların da çok sıcak olmasıyla hafif var yani rahatsız edici boyutta değil. (eski laptopumu şuan dizüstüne koyamazsınız) klavyede hafif bir ılıklık var ama fan nadiren çalışıyor ve ılık üflüyor oda. pil de ilk tam şarjımdan sonra 2 saat gitti fakat bu iki saatte dvd + hoparlörler yüksek performansta çalıştı. güç tasarrufluda çalışsaydı rahat 2.5 saati geçerdi. Kısacası bu cihaza verdiğim paraya hiç acımadım çok da memnunum herkese tavsiye ederim.




  • allah utandırmasın kardaş bende düşünüyorum da bende biraz oyun hastalığı var işimi görür mü ekran kartı paylaşımsız mı ?pek anlamamda bir fikir verirsen sevinirim
  • Sayın Hüdavendigar, hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bence iyi bir seçim yapmışsınız.

    Tek eksiği Wireless 802.11n desteklememesi. Gerçi o da şimdilik çok önemli değil, sanırım yaklaşık bir yıl içinde tüm bilgisayarlarda standard olacak.

    802.11n, 802.11g ye göre, kapsama alanını 2 katına, veri transfer hızını ise yaklaşık 5 katına çıkarıyor. Henüz taslak, standard hale gelinceye kadar bu değerlerde biraz değişme olabilir.

    802.11.g ----> 35 metre; 19Mbit/s (ortalama) / 54 Mbit/s (max)
    802.11.n ----> 70 metre; 74Mbit/s (ortalama) / 248 Mbit/s (max)

    Kendi kendimize bir de şunu sormamız gerekir: TTNET acaba bu hızlara ulaşabilecek mi? Engebeli bir yolda Ferrari ne işe yarar?

    Sonuç: Şu an için mükemmel bir seçim... Sağlıklı günlerde kullanın.
  • mükemmel bir makine.. 1700e bulsam gözü kapalı hemen alırdım
  • Wireless 802.11n neden desteklemiyor ki şimdi bu makina! Baktım A300 lerde destekliyor. İlla bir yerine eksik bişi koyacaklar yahu.
  • t9300 olsaydı işlemci alırdım
  • arkadaşım öncelikle hayırlı olsun laptopun. sana bikaç şey danışmak istiyorum. ben a300-15a ve bu model arasında kaldımda bnm için önemli olan 2 nokta var. bundan önce fujitsu siemens amilo serisi kullanıyordum ve laptopun inanılmaz ısınması ve ses çıkarmasından çok şikayetçiydim (fanı bi çalışmaya başladıında nerdeyse bidaha hiç durmuyodu). sen biraz açıklamışsın ısınma olayını ama biraz daha açarsan sevinirim yani atıyorum gece uyurken açık bırakırsak rahatsız edici düzeydemi ses çıkarıo yoksa çok sessizmi çalışıo yani sesi hiç duymuomusun bile. ikinci sorumda boyutlarıyla ilgili. normal bi 15.4 inch laptoptan sonra göze çok büyük geliomu? şimdiden yardımların için teşekkürler
  • a300 ler farkılımı bilmiyorum ben a200 kullanıyorum ama su zamana kadar hiç ısınma sorunuyla karsılasmadım.
  • Ekran kartı 3650 yerıne 9500 olsaymıs tadından yenmezmıs hanı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R`meRt -- 24 Haziran 2008; 8:48:14 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ab88

    arkadaşım öncelikle hayırlı olsun laptopun. sana bikaç şey danışmak istiyorum. ben a300-15a ve bu model arasında kaldımda bnm için önemli olan 2 nokta var. bundan önce fujitsu siemens amilo serisi kullanıyordum ve laptopun inanılmaz ısınması ve ses çıkarmasından çok şikayetçiydim (fanı bi çalışmaya başladıında nerdeyse bidaha hiç durmuyodu). sen biraz açıklamışsın ısınma olayını ama biraz daha açarsan sevinirim yani atıyorum gece uyurken açık bırakırsak rahatsız edici düzeydemi ses çıkarıo yoksa çok sessizmi çalışıo yani sesi hiç duymuomusun bile. ikinci sorumda boyutlarıyla ilgili. normal bi 15.4 inch laptoptan sonra göze çok büyük geliomu? şimdiden yardımların için teşekkürler


    Bilgisayarda oyun falan oynarken cihazda hafif bi ısınma oluyo. fakat fan o kadar sessiz ki sessizlikte kulağını ancak fana dayarsan duyabiliyorsun. sıcaklık bakımından çok rahat yani. ekran da tabiki 15.4 e göre baya farkediyo yani rahat rahat film izleniyo.




  • Başka alan yok mu? hüdavéndigar arkadaşımızdan başka yazan yok!

    Wireless 802.11n olayına kafam bozuldu yoksa %90 bende alacaktım. Yani Toshiba halt etmiş neden koymamış bu makinaya :( Acaba nekadar süre sonra 802.11n yaygınlaşır?

    2 gün sonra yanımda ki adam catır catır nete girerken benimkinin çekmemesi deli eder beni :)

    Gerci biraz araştırdım kart gibi aparatlar var sanırım onlarla 802.11n standartını kullanmak mümkün. Ama hala araştırmak lazım bu kartlar nasıl takılır? kaç paradır? P300'zun bu kartları takacak yeri var mı vs...?
  • Arkadaşlarhttp://aytunet.com/index.php?do=catalog/product&pid=371 bu site güvenilirmidir
  • hayırlı olsun alan arkadaslara
  • ASUS M51Sn mi toshiba P300-133 mü derken.. sanırım toshiba alacam.. 3650 ekran kartı nv9500'e göre nasıldır?
    Ekran 17" olsun derken hepten çuvallamasın?

    __root__
  • quote:

    Orjinalden alıntı: __root__

    ASUS M51Sn mi toshiba P300-133 mü derken.. sanırım toshiba alacam.. 3650 ekran kartı nv9500'e göre nasıldır?
    Ekran 17" olsun derken hepten çuvallamasın?

    __root__



    bu toshiba laptop benimde hoşuma gitti ama asusm51sn alıcam büyük olasılık 9500m gs de almam da büyük etken çoğu oyun ne yazıkki nvidia anlaşmalı olduğu için özellikle bu tip oyunlarda 9500m gs açık ara önde ,nvidia anlaşmalı olmayan oyunlarda ise biraz daha önde,hd3650 de iyi ekran kartı gene bekleneni vericektir ama ben yine de 9500m gs li asus u seçeceğim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.