Şimdi Ara

P300 133 Buyrun... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar bende uzun uğraşlar sonucu bu laptopu aldım. genel olarak çok memnunum performansı falan çok iyi ama yaz ayında olduğumuz içinmi bilmiorm ama laptopun fanı baya çalışıyo hatta bazen hiç durmada yarım saat fln çalışıyor. ama kasanın altında veya klavyenin üstünde rahatsız edici bi ısınma yok. fanın bu kadar çalışması normalmi?
  • Bu nasıl iştir. Birisi kulağını fana dayasan fan sesi duyamazsın diyor. Bir başkası fan durmak bilmiyor diyor. Hangisi doğru kardeşim?
  • arkadaşlar vatanda indirim var bu laptopta,ya ben de kararsızım bunu mu alsam m51sn mi???
    yadımcı olun lütfennn...
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=33811



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekmaster -- 22 Temmuz 2008; 14:26:55 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mekmaster

    arkadaşlar vatanda indirim var bu laptopta,ya ben de kararsızım bunu mu alsam m51sn mi???
    yadımcı olun lütfennn...
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=33811


    Konu aşagıdaki linkte tartışıldı istersen bi göz at..
    http://forum.donanimhaber.com/m_24143318/tm.htm




  • saol kardeş de ona zaten bakmıştım,ya yine de karar veremedim,toshiba çok şık aslında,17' de cabası ama asus da beni al diyo ya çok zor bi karar gerçekten de..
  • Hocam kendi çektiğin resimler varsa paylaşırmısın. . Ayrıca bu "n" serili wifi dendiği kadar berbat bir durum değildir heralde. Sonuçta "g" yi destekliyor. Tabi benim ihtiyacım uzaktan çekim değil.

    Hocam bu soruları yanıtlarsan sevinirim.

    -Tuş takımının geri tepmesi
    -Dize gelen sıcaklık
    -Ekran parlaklığı(Çok önemli)
    -Taşınabilirlik
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mekmaster

    saol kardeş de ona zaten bakmıştım,ya yine de karar veremedim,toshiba çok şık aslında,17' de cabası ama asus da beni al diyo ya çok zor bi karar gerçekten de..

    bende bir ara asus ve a300-15d arasında kararsızdım.15d'yi alıcaktım ama magazalarda birtürlü bulamadım sonra
    centrino2'li dizüstüler eylül, ekim aylarında piyasaya çıkıncak diye haberler yayıldı iste beklemeye aldım kendimi. t9300 işlemcili dizüstülerin fiyatlarında güzel indirimler olucak gibi.
    o yüzden a300-15d için biraz daha beklicem..
  • @ hüdavéndigar
    Hocam laptopun hayırlı olsun öncelikle. 2 haftaya kadar bende bunu almayı düşünüyorum. Merak ettiğim konularda yardımcı olursan sevinirim.

    Benim için en önemlisi oyun performansı.
    Bu laptopta hangi oyunları denedin? Nasıl çalıştı? Hangi ayarda?
    Mesela Crysisi oynadıysan performansı ne durumda?
    Aşırı ısınma, Donma gibi sorunlar oluyor mu?
    Dediğim gibi oyun için alacağım için bunlar önemli. Teşekkürler şimdiden.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Karub77

    Başka alan yok mu? hüdavéndigar arkadaşımızdan başka yazan yok!

    Wireless 802.11n olayına kafam bozuldu yoksa %90 bende alacaktım. Yani Toshiba halt etmiş neden koymamış bu makinaya :( Acaba nekadar süre sonra 802.11n yaygınlaşır?

    2 gün sonra yanımda ki adam catır catır nete girerken benimkinin çekmemesi deli eder beni :)

    Gerci biraz araştırdım kart gibi aparatlar var sanırım onlarla 802.11n standartını kullanmak mümkün. Ama hala araştırmak lazım bu kartlar nasıl takılır? kaç paradır? P300'zun bu kartları takacak yeri var mı vs...?


    Modelleri sattıran bu yöntemler. Adamlar bir üst modeli almaya teşvik etmek için böyle bir yöntem kullanıyor. Ticari zeka :) Ayrıca sadece Toshiba değil hemen hemen her şirket kullanıyoru bunu.




  • bn de bu bilgisayardan aldım. çok memnunum . izmirde olmama rağmen klavyede hafif bi ılıklık var. görünüş mükemmel. özelliklere diyecek bir şey yok. sormak istediğim XP kuran var mı. ve kurduysa memnun mu?
  • arkadaşım ben crysis'ı direkt hiçbir ayar yapmadan kurdum ve sorunsuz en ufak bi takılma olmadan ve hızlı (mesela c tuşuna basar basmaz silah modulü geliyo ve gidiyo) oynuyorum.ayrıca fifa ve pes 2008 takılma olmadan-nfs,nişancı gibi oyunları problemsiz ve kusursuz oynatıyor.makine tek kelimeyle harika.ses,görüntü ve performans olarak süper.verdiğin parayı sonuna kadar hakediyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mert6385

    bn de bu bilgisayardan aldım. çok memnunum . izmirde olmama rağmen klavyede hafif bi ılıklık var. görünüş mükemmel. özelliklere diyecek bir şey yok. sormak istediğim XP kuran var mı. ve kurduysa memnun mu?

    ????
    ayrıca bios update nasıl yapılır. başka bi konuda alan bi arkadaş, bios güncellemiyi tavsiye etmiş. nasıl yapabilirim
  • Arkadaşlar ben de kısa bir süre önce P300D-10V aldım , yani AMD işlemcili olanı. Crysis yada Callofduty gibi oyunları sorunsuz bir şekilde çalıştırmama rağmen 15-20dk içinde aşırı derecede laptop ısınıyor ve 30dk içinde de bilgisayar kapanıyor. Benim şansıma mı dedim , toshiba foruma baktımhttp://www.toshibatech.net/forum/viewtopic.php?p=18366#18366 ve o modeli kullanan herkeste aynı şikayetin olduğunu gördüm.
    Burda gördüğüm kadarıyla p300-133 den memnunsunuz , bu modelle değiştirmeyi düşünüyorum . P300-10v kullanan ve benzer problemlerini yaşayan var mı , AMD'de hala efsanevi ısınma sorunları devam ediyor mu yoksa Toshiba'nın hatasımıdır sizce ? Yorumlarınızı bekliyorum.




  • bende p300d-10v aldım çok ısındığı için servise verdim test ettiler aynı sorunlar karşılaştılar ve notebook um değişime gitti.farklı bi model alacağım.sende aynı yolu izle ve garantiye gönder.toshibanın hatasıdır bu senle hiçbir alakası yok.
  • arkadaşlar ben p300 10 v laptopumdan çok memnundum,ilk 15 gün.sonra crysıs oynarken 40-45 dak.sonra kapanmaya başladı ve çok ısınıyordu.2 defa kapandıktan sonra forumlarda araştırmaya başladım ve p300 10 v makinelerin birçoğunda aynı problem var olduğunu öğrendim.bios ayarları yap dediler.yaptım ve oyunu oynarken bir daha açılmamak üzere kapandı.hemen fethiye gold bilgisayara gittim.bakalım dediler ve 2 gün sonra aradılar.bilgisayar istanbula tnb servise gidecekmiş.1 hafta sonra tnb bilgisayardan da aradılar.anakart komple değişecekmiş ve yurt dışından ithal edilecekmiş.hala bekliyoruz bakalım.Sonuç olarak oyun için aldığım p300 oyun oynarken arızalandı.o kadar para verip aldığımız daha 1 aylık laptop şu an serviste ve anakart değişecek.bence p300 alacak arkadaşlar bir daha düşünsünler derim...
  • bu bilgisayarda 5+1 kullanan var mı? varsa nasıl bağlayabilirim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mert6385

    bu bilgisayarda 5+1 kullanan var mı? varsa nasıl bağlayabilirim

    4+1 bağladım sorunsuz çalışıyor
  • arkadaşlar bilgisayara xp yükleyip, driver güncelleyebilen var mı
  • Mert arkadaşımıza cevaben yazıyorum...Cihaza optic çıkışından (bu aynı zamanda kulaklık çıkışıdır) ancak 2 kanal stereo olarak bağlanıyo..Bu laptobda 5+1 DESTEĞİ YOK....Özellikle media playerda Mp3 ler, ne hikmetse çalıyor ama ses alamıyorum.Fakat winamp yada mp classicde sorunsuz çıkış alabiliyorum....eĞER optic bağlantı kullanacaksanız denetim masasından spdif i aktif yapıp diğerlerini devre dışı bırakmanızı öneririm.Çünki windows her açılışta analog sisteme dönüş yapıo...Genel olarak kaliteli ses aldım diyebilirim...Daha iyisi olabilirmiydi ? KESİNLİKLE EVET....Zira önceki desktop sistemimde x-fi kullanıyodum..Arada ses kalitesi olarak çok far var...Ama resimde gördüğünüz Klipte LADY GAGA --POKER FACE parçasını HD DTS olarak dinledim..YOK BÖYLE BİŞEY...HARİKAYDI...DAHA İYİDE OLABİLİRDİ ama Sanırım bu Laptobun ses kartının onboard olmasından kaynaklanıyo..Harici bi kart almayı düşünüyorum..O zaman Bu laptob x-fi ve Z5500 ile birleştiğinde ben buralarda pek oalmıycam sanırım








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uludagnet -- 11 Aralık 2008; 15:17:02 >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.