Şimdi Ara

PACKARD BELL 17,3' LM98-JO-100TK iNCELEME (3-4MB FOTO.VARDIR) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
811
Cevap
3
Favori
64.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ben bu model ile PACKARD BELL TJ75-JO-282TK arasında kaldım fakat; cızırtı ve ekran karıncalanma problemleri yüzünden bu laptop daha ağır basıyor şu anda sizinde fikirlerinizi almak istiyorum... Bu alette de aynı problemler cıkma olasılıgı var mı?

    Ayrıca Core i5 460 ve üstü 4 GB ram 500 GB hd 5650 ekran kartı olan bi makina istiyorum, suanda oyunlarda en üst performansı alıp hemde uygun fiyatta kalabileceğim markalar ACER, DELL ve PB gibi gözüküyor 1600 e kadar limitim var.


    Saygılar. Teşekkürler. :)
  • aynı özellikle diğerleri arasında 300 tl oynuyor. zaten pb acer malı ve aynı kasayı kullanıyorlar sanırım. özellikleride aynı olsa gerek. bence 300 lira fark verme bunu al derim
  • arkadaslar topık cok sessız bu modelı kullanan arkadaslar bıraz canlandırsınlar.. :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bluebrk

    200tk yi orbim bilgisayardan 1500 e aldım arkadaslar. Normalde perakende satışları yokmuş bir arkadasım aracılığı ile alabildim.


    stokda yok arkadasım, bizimde bilgisayar dükkanımız var türkiyede yok bulamıyorum bugun aksam vatandan alacam.
  • evet beyler an itibariyle lm98 modelini aldım.

    wings35 e cok teşekkürler böle bi makinayı tanıttıgı için incelemesi cok güzel ekleyecek cok fazla birsey bulamıyorum. dış görünüş cok güzel duruyor bi kere tuslar kaliteli (aralarında bosluk fazla ama oda ayrı bi güzellik kalıyor mantar tus takımı deniyormus buna)

    hoparlörler çok kaliteli deil klasik laptop hoparlörü. lm98 in tek kıyaslanacagı model olan hp dv7 4100st modeline göre tek farkı bu gibi görünüyor. Buarada sunuda belirtiyim lm98 nin 4gb ramının en önemli özelligi 1333mhz bus hızının olması hp den daha iyi rami. hp ile arasında 350tl gibi bi fark var.

    daha önceden hep kaliteli masaüstü bilgisayalar kullandıgım için açılış süresi can sıkıcı oldugunu söleyebilirim 1 dk yı buluyor tam olarak açılması. ekran kartı gayet basarılı bi laptop için ilginctir 4850 iceq 1gb a yakın bi kart diyebilirim.

    gelelim ekrana bu modeli secmemde 17.3" olması en büyük etkendi. forumda cokca 1600x900 çözünürlügü begenmeyenler var onların bu tavrını anlamadım acıkcası. tam geniş ekran gayet kaliteli led ekran.

    mükemmel ya 1527 ye aldım, içimde biraz kazıklanma endişesi vardı %25lik indirimi kaçırdık diye ama ürün bunların tamamını unutturuyor. dündende razer deathadder v2 mause aldım ki tadından yenmiyo desem yeridir




  • kronik hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan... gerçekten kaliteli laptop. her seferinde söylüyorum bu fiyata bu özellikler bedava. tekrardan hayırlı olsun.
  • cihazın gerçekten dış görünüşü güzelmiş. asus biraz baksın örnek alsın bence. packard bellin başka modelini zamanında bende kullandım güzel sağlam laptoptur biraz fazla fan sesi vardı benimkinin ama oda sorun değildi benim için. bu arada güle güle kullan hocam
  • ben alır almaz harddiski eski laptopumdan miras kalan 500 gb 7200 rpm hdd ile değiştirdim. gayet hızlı açılıyor şu anda. birşey dikkatimi çekti yanlız hdd değiştirdiğimde. önce xp kurmaya çalıştım eski alışkanlıklardan dolayı fakat kuramadım. daha ilk dosyaları yüklemeye başlarken mavi ekrana attı hep. daha sonra elimdeki önceden bulduğum vista 64 biti kurmaya çalıştım cd den oda kurulmadı. son çare orjinal hdd den yedek aldığım kurtarma cdlerini yükledim. o şekilde çalıştırabildim. xp ve win 7 64 bit kuramam çok ilginç geldi. acaba neden xp'de mavi ekrana düşmüş olaki? xp'nin fransız kaldığı bir donanımmı içeriyor acaba?
    laptopta sevdiğim özelliklerden biride hdmi üzerinden lcd tv ye ses aktarabiliyor olması oldu. oyunlarda ve filimlerde çok güzel oluyor. sevmediğim özellik olarak en büyük eksiklik hoparlör sesi 17" laptopa hiç yakışmamış. bunun dışında laptopun en kötü laptopta bile olan fax modemi yok. buda kiminin işine yarar kimininkine yaramaz. bir diğer artı olarak hafıza kartı okuyucusu büyük kapasiteli kartları okuyabiliyor. bendeki 8 gb kartta hiç bir problem yaşamadım. birde artık günümüzde bir standart haline gelen e-sata çıkışının olmamasıda büyük eksiklik. bir diğer üzücü olay ise laptopa sadece tek hdd takabiliyorsunuz. ikinci için yer yok. yani hem ssd hemde hdd kullanayım olayı hayal bu laptop için.
    velhasıl fiyatını tamamen hakeden bir makine. aynı özelliklte diğer markalarla arasında en az 200 tl oynuyor. bu sebeplede orta gelirli olupta büyük laptop severler için çok ideal bir makina.




  • Windows 7'de çalışmayan programların mı var? Yoksa bu cihaza XP kurarak eziyet etmenin bir mantığı yok bence. XP kuramamanın sebebi SATA'yı AHCI moduna getirme muhabbeti de olabilir. AHCI modunda olmayınca hata verir sürekli.

    Sabit diski bir güzel temizleyip, Windows 7 Ultimate x64 kurmanı tavsiye ederim. Bir sorun yoksa, hiçbir programı kurmadan evvel yedekleme yapılırsa, tadından yenmez.

    İleride 120-128 GB'lik bir SSD alırsın, depolamayı da harici diskten yaparsın. Ömürlük bir cihaz olur.
  • hocam bu fn+ f2 basmak yerine direk f2 ye basarsak wireless cıkma imkanı var mı normal f2 fonsiyonu için ise fn+f2 ye basabilmeyi ayarlayabilirmiyiz? biraz karısık oldu ama anlatabilmisimdir umarım.
  • öncelikle bu ürünü kullanan arkadaşlara güle güle kullanın diyorum, sorunsuz bi şekilde kullanırsınız inş.

    benim size sormak istediğim ses seviyesi. ses seviyesi hakkında detaylı bilgi verirmisiniz. bu konuda çok hassas olduğum için soruyorum. özellikle masaüstündeyken yani hiç bişey yapmıyorken fanlar devre dışı kalıyor mu? aynı odada laptobu açık bırakarak uyuyorum hiç ses çıkarmaması çok önemli benim için?

    ikinci sorum ilk mesajda arkadaş everest ile cpu sıcaklıklarını göstermiş, bu sıcaklıklar masaüstü sıcaklıkları mı yani hiçbir işlem yapmıyorkenki sıcaklıklar mı yoksa oyundan sonraki sıcaklıklar mı?
  • vatan computer bu laptopun bir üst modelini yani i5 480m işlemcili ve 6 gb ramlisini hemen hemen aynı fiyata çıkararak bize iyi bi kazık atmış oldu. ben alalı daha bir hafta oldu sayılır. insan en azından 100-150 lira fark korduda bizi üzmezdi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: biber2006

    öncelikle bu ürünü kullanan arkadaşlara güle güle kullanın diyorum, sorunsuz bi şekilde kullanırsınız inş.

    benim size sormak istediğim ses seviyesi. ses seviyesi hakkında detaylı bilgi verirmisiniz. bu konuda çok hassas olduğum için soruyorum. özellikle masaüstündeyken yani hiç bişey yapmıyorken fanlar devre dışı kalıyor mu? aynı odada laptobu açık bırakarak uyuyorum hiç ses çıkarmaması çok önemli benim için?

    ikinci sorum ilk mesajda arkadaş everest ile cpu sıcaklıklarını göstermiş, bu sıcaklıklar masaüstü sıcaklıkları mı yani hiçbir işlem yapmıyorkenki sıcaklıklar mı yoksa oyundan sonraki sıcaklıklar mı?



    laptopun gürültüsü konusunda hiç tereddütün olmasın. çok sessiz bir laptop. sadece oyunlarda biraz fanın sesini yükseltiyor fakat yinede rahatsız edecek derecede değil. tabiki laptop boşta iken fanların devre dışı kalması gibi bir durum hiç bir laptopta söz konusu değildir sanırım. fakat bu durumda fanlar mümkün olan en düşük seviyede çalışyor




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

    vatan computer bu laptopun bir üst modelini yani i5 480m işlemcili ve 6 gb ramlisini hemen hemen aynı fiyata çıkararak bize iyi bi kazık atmış oldu. ben alalı daha bir hafta oldu sayılır. insan en azından 100-150 lira fark korduda bizi üzmezdi...


    yaptıkları iş tam bir fiyasko 20 tl fark
  • saka bu daha dün aldım
  • dostum internetten aldı
    quote:

    Orijinalden alıntı: kronik

    saka bu daha dün aldım

    dostum eğer internetten satın aldıysan koşulsuz geri verme hakkına sahipsin..
  • bu modelden alıcaktım indirimde olmasını beklıyordum
    birde baktım kı 6 gb lı sı cıkmıs iyikide beklemısım
  • üstüne üstük birde yanında çanta veriyor iyimi? resmen küfrediyorlar bize... napsak acaba?
  • salla ya geri vermem laptopu aramızda duygusal bi ilişki doğuyor saka bi yana 4gb bile gereksiz deil ki 6gb o kadar önemli deil, bence tabi çanta hediyesi önemli bugun gittim mediamarkdan 30tl verip canta aldım.

    edit: wings35 hocam yukarda bi mesajda yazdım tekrar yazıyım, bu wirelessi acmak icin fn+f2 ye basmak gerekiyor ya bunu sadece f2 ye basarak açığ kapatmak mümkün mü?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronik -- 19 Ocak 2011; 17:52:38 >
  • benim içinde çanta ve ram çok önemli değil lakin yüksek bi işlemci koymaları moralimi çok bozdu doğrusu. insan en azından bi 100 lira fark korda bizi enayi yerine koymazdı. ben alalı 1-2 hafta oldu. sizin durumunuzda olsam hakkaten anında iade ederdim. şöyle bir baktım 2 gb lik ram 51 lira 4 gb lik ram 120 lira. sdece ramdan 60-70 lira oynuyor. üstüne üstlük birde işlemci fiyat farkı var. çok saçma bu yaptıkları. napsakki acaba.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.