Şimdi Ara

PACKARD BELL EASY NOTE TJ65 KULLANICILARI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
5
Favori
81.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar tj 65 22tk kullanıyorum genel anlamda memnunum. ancak bluetooth kullanmak istedim geçen gün fn+f6 tuş kombinasyonunu kullandım aygıt yok diye bir uyarı geliyor ekrana. bluetooth nasıl aktif hale geliyor bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.
  • arkadaşlar bende easynote TJ65 kullanıyorum çok memnunum bidefa zaten arza çıkarsa diğer marka ürünlerdende alsan çıkar çünkü bunun işlemcisini çinliler yapmıyorya hepsi belli marka ve ürünler sadece kasa ekran olarak değişik ben ekran olarakta bir sıkıntı yaşamadım güzel bulutut olayında ise ben ilk önce telefondan bi resim göndereyim dedim sonra resimi attım sonra bt aygıtlardan telefonum 5800 a çif tıkladım ordan telefon üzerinden internete bağlan tıkladım ve şimdi sizinle yazışıyorum gayette hızlı
  • Merhaba Arkadaşlar
    Uzunca bir zaman bekledikten sonra TJ65 bilgisayarımın anakartı değişmiş henüz daha almadım.Evet arkadaşın dediği gibi markanın önemi yok önemli olan markanın satış sonrası hizmetleri.Ben bir ayı dolmadan Test edilip donanım arızası varsa değiştirilsin talebiyle teslim ettiğim Vatan Bilgisayar yazılım hatası var diyerek sistem geri yükleme yapıp ürünü bize teslim etti bu arada 30 günlük iade ve değişim süreci doldu.Bir daha tekrarlarsa yetkili servise veya bize getirin dediler.Yukarıda bahsettim bende Koyuncu elektronik e teslim ettim.Donanımsal arıza var ise rapor tanzim edilsin diye.Yetkili servis fatura tarihinden itibaren ilk 30 gün içinde kendilerine gelmediği için değişim ve iadeyi kabul etmedi.Benim burada sizlerle paylaşmak istediğim VATAN BİLGİSAYARIN bu arızayı tespit edememesi imkansız. Amaç bir kaç gün kalan 30 günlük süreyi tamamlayıp değişim talebini ortadan kaldırmak diye düşünüyorum.Bu konuyu Tüketici hakem heyetine taşıdım. Benzer durumlarla karşılaşabilecek arkadaşların yasal sürelere dikkat etmesini öneririm.Saygılarımla




  • Sonunda verdiğim mücadeleyi kazandım.Koyuncu elektronik ürüne rapor vermeyi kabul etti.Pazartesi günü;ürüne ait ambalaj ve diğer malzemeleri teslim ederek raporumu alacağım.Packard Bell in sistemi güzeldi.Fakat aynı modeli almakta tereddütlüyüm.Çünkü nvidia 240M ekran kartlarından iyice tırstım. Yine aynı hatalar beni bulur diye korkuyorum.Önerisi olan arkadaşlar var mı?
  • arkadaşlar bu modelde de olan şu topkkteki sorunu çözmeye çalışıyorum yardımcı olurmusunuz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_36956985/tm.htm
  • arkadslar ben pb tj65 dt 022tk urununu 2 aydr kullanmaktayım fakat kullanmam gereken programlar dolayısıyla xp ye dondermem gerekıyor bana driver konusunda yardımcı olabilirmisiniz driverlarına ulasamadım sizlerden yardım almak istedim teşşekkürler ilginizden dolayı şimdiden
  • Arkadaşlar merhaba,

    walla benim pc'de her halde kullanımımdan olsa gerek 4 ay sora "basak42" arkadaşımızın anlattığı olayı yaşadım ve yaşıyorum.Yalnız bir sıkıntı var benim pc'yi alalı 4 ay oldu ne yapacağımı bilemiyorum süper yüksek bir ihtimalle tamir olucak buda anladığım kadarıyla sağlam bir bekleme süresi.bu hatayı çözebilmiş bir arkadaş mevcut mudur?yada bir tamir/onarım sonrasında düzelme tespit eden var mıdır?
  • Arkadaşlar Merhaba
    Evet sonunda yeni Dizüstü Bilgisayarıma kavuştum.Packard Bell'i iade ettim.Şuan Toshiba ailesine katıldım.Çok güzel bir sistem olduğunu düşünüyorum.Herkese iyi günler.

    Yeni sistemim:TOSHIBA A500-1F4 CORE İ5-430M 2.26GHZ-4GB-320GB-16"-1024MB GT330M -CAM-BT-DVD/RW-W7PRE
  • Arkadaşlar ben bu bilgisayarı performansı ve fiyatı nedeniyle aldım. Aldığıma çok memnunum, sadece hoparlörden gelen bir cızırtı ve mouse ile iş yaparken "çıt" sesleri sinir bozuyordu. bu problem için bir çok şey denedim ve sonunda tesadüf eseri problemi buldum ve bu çözümü tüm bu problemi yaşayanlar için paylaşıyorum.

    Cızırtı konusunda problem yaşayan çok kullanıcı var. ben bu problemi tesadüfen ve KESİN olarak çözdüm.
    Evde başka bir bilgisayarın adaptörü ve fişi aynı idi ve onu değiştirdim ve o cızırtı veya çıt sesleri kayboldu. Ben elektronikçiyim bunun sebebini tahmin ediyorum ama burada anlatmak çok uzun sürer ama önemli olan sonuç.

    Evet Adaptörün gücü değil ama kalitesi bu probleme neden oluyor.
    Sizde önce emin olmak için bilgisayarı pil ile çalıştırın, cızırtı ve çıt sesleri gelmiyorsa hemen adaptörünüzü değiştirin. Eskisiylede gece lambası yakarsınız:)
    İşte bu kadar...




  • ii akşamlar arkadaslar bndede Packard Bell tj 65 var. Aletten gayet memnunum ama Bilgisayarın fanı cok hızlı calısıyor acaba toz felan mı doldu yok sa sıstemden mı kaynaklanıyor(virüs felan ) .
  • yüksek performans modundan ötürü olabilir, toz kaçmıştır tıkamış olabilir, sistemi kasan virüs olabilir..
    öncelikle hava çıkışına bak, hızlı çalışıyor da hızlı hava üflüyor mu?
    everest ile sıcaklık değerlerine bak, çok mu ısınıyor?
    işlemci-ram kullanım oranlarına bak, boştayken işlemciyi kasan birşey var mı?
    düşük performans moduna alıp öyle kullan, fan yavaşlıyor mu?

    everestte eğer çok sıcaksa toz, virüs sebep olur.
    eğer tozsa, arkadaki ızgaradan hava olması gerektiğinden az sıcak çıkar, virüs ise normal-sıcak hava çıkar ama debisi, havanın çıkış hızı normaldir.
    everestte çok sıcak olmasa da fan hızlıysa performans modundan ötürüdür, işlemciyi serin tutmak için fazla çalışır, hem ekran kartı hem işlemci maksimum hızlarda çalıştığından bir nevi sistemi koruma amaçlıdır.

    umarım yardımcı olabilmişimdir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorn -- 29 Mart 2010; 22:13:32 >




  • ilemcı sıcaklığına baktım dusuk performansta 50 derece cıvarında CPU kullanımı 5-10 cıvarında ram kullanımı 1,30 gb
    toz dan olduysa komprosor ile hava tutsam problem olur mu ??
    he bıde c-d de herhangı bısey kopyalarken windows calışmayı durdurdu dıyor :S
  • yanlış anlasılmasın sabit disk de
  • komprosor hızına bağlı, gerçi her halukarda şahsi fikrimce yapılmamalı, fazla hızlı çekerse fan yuvasına zarar verebilir, alttaki hava emme ızgarasına bile üflemeyin diyen bir makale okumuştum yanlış hatırlamıyorsam.
    bilgisayarı kastıran birşey yok gibi, gene de bir ince ayarda virüs taraması yapmayı dene.
    ben c-d bölerken harddisk'e tamamen format attım, başka bir windows cd'si ile bölümlere ayırdım, sonra c'ye geri yükleme yaptım recovery cd'leri ile. eğer bölümlemede sorun olabileceğini düşünüyorsan benim yaptığımı deneyebilirsin, istersen ayırmadan recovery ile formatlıyıp, hiçbirşey kurmadan windows içinden ya da program yardımıyla ayırıp öyle deneyebilirsin. ya da recovery kullanmadan istediğin işletim sistemini kurarsın.
    formatlamadan önce hdd tune diye bir program var, bu programla harddisk'i benchmark ve bozuk sektör testlerine tabi tut, sorun varsa istersen harddisk'i birleştirip, tekrar ayırıp işletim sistemi kur, tekrar dene. düzelmezse ya da uğraşmak istemezsen garantiye ver, 10 gün civarı sürer.




  • ilgin için tesekkurn ederım ben bı d yi bicimlendırem .
    buyuk bı ıhtımal vırus var ben en ıı sı komple pc ye forma atam ondan sonra bı de oyle bakam: D :D
  • bi sorum daha olacak pc nın bataryasını cıkartıp calıştırsam problem olur mu?
  • ani voltaj yükselmesinden ötürü laptop'un yanabileceğini ve bunun garanti dışı olduğunu söyleyen biri vardı, pil ile bu voltaj atmasından korunulabilirmiş.
    tam aksine sarj modülündeki tuğlanın zaten bu voltaj problemleri için konduğunu, böyle bir sorunun olamayacığını söyleyen de var. doğrusunu istersen ikincisi daha mantıklı geldi, boşuna taşımıyoruz ya koca tuğlayı.
    şahsen pilsiz kullanıyorum, eski laptop'um ki 4 yıl kadar kullanmışımdır, onu da kablosuz kullandım, en azından 2 yılını ve hiçbir sorun çıkmadı.
    pilsiz kullanmanın tek dezavantajı elektrik kesilse işin yarım kalır.

    ne zaman virüsten şüphelensem ya da bilgisayarın yavaşlamasından, harddiskin dolmasından dert yansam çakar formatı keyfime bakarım, 3 ay en fazla formatsız giden sürem :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorn -- 29 Mart 2010; 23:50:55 >
  • tmm saolasın hersey ıcın cok tskr ederım :D
  • kolay gelsin :)
  • vistadan win 7 ye geçiş hakkında detaylı bilgisi olan varmı nasıl yapıyoruz?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.