Şimdi Ara

PACKARD BELL EASY NOTE TJ65 KULLANICILARI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
5
Favori
81.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Everest'e göre bilgisayarım 0 mavi ekran vermiş ama bugune dek bu nvidia yuzunen en az 50 mavi ekran aldım..

    Yine Everest Sıcaklıgı 80 C ı gösteriyor..Ve şu an herhangi bir oyun çalışır durumda değil ancak 4-5 saattir açık bilgisayar..

    Yeni bir platforma taşıyınca , sıcaklıgı 69 C a düştü..En ufak bir işlemimde hemen 2-3 C artıyor..

     PACKARD BELL EASY NOTE TJ65 KULLANICILARI


    Bilgisayarın en baştaki driverı olan VGA NVIDIA 179.52 Vistax86 malesef yüklenemiyor..Ve aşagıdaki hatayı veriyor..

     PACKARD BELL EASY NOTE TJ65 KULLANICILARI


    Sorun 179.52 dedir diyip 195.62 yi yüklemeyi deniyorum ve aynı hata ile karşılaşıyorum..Ufak bir araştıma sonucu aşagıdaki çözüme ulaşıyorum aynen alıntı yapıyorum


    quote:


    Sürücüye sağ tıklayıp dosyaları çıkart seçeneği ile winrarla sürücünüzü çıkartın.(aynı rar dosyasıymış gibi klasöre çıkacaktır).Aygıt yöneticisine girip görüntü bağdaştırıcı-özellikler-sürücü güncelleştir seçeneği ile ilerleyip gözat seçeneği ile çıkarttığınız klasördeki .inf dosyasını (diğerlerini zaten görmeyecektir) bulup sürücünüzün yüklenmesini sağlayın. Size sürücü engellendi,imzalanmamış uyarısı verecektir,önemsemeyin, yüklemenizi tamamlayıp sisteminizi yenien başlatın. Açılışta ekran kartınızın sürücüsü yüklenmiş,kart özellikleri devreye girmiş olarak açılacaktır



    Ancak bu da olmuyor..
     PACKARD BELL EASY NOTE TJ65 KULLANICILARI


    Ve tam bu çöümle ugraşırken ufak bir kitlenme yaşıyor bilgisayar ve sözünü ettiğim durumlardan biri oluşuyor..
    Ekran kararıyor ve tekrar düzeliyor..

    Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi durdurdu.
    nvlddmdkm.sys ...bla...bla...bla..


    Artık bir çözüm bulamayacagıma kanaat getirmiş durumdayım...Yardımlarınızı bekliyorum bu noktadan sonra..




  • Arkadaşlar Merhaba Bendede Eaysnote TJ65 var.
    Dün Klavyeyi Siliyordum B Tuşu Çıktı. Geride Takamadım :D
    Sanırım Sürgülü Oluyor Ama Alt Sürgüyü Takınca Üstteki Kalıyor.
    Ne yapmam Gerek Zaten Klavyenin İçine Kaçmayanda Kalmamış :D Bir Çözüm Söylerseniz Çok sevinirim.
  • benimkinin pili dikkatli kullanmama rağmen mortingen. win 7'de pili değiştirin şeklinde uyarı aldım. teknik servisle konuştum pil ellerinde yokmuş. gelince değiştiricez bakalım. teknik servis hizmetini de test etmiş olucam bu şekilde. umarım iyidir.
  • @scorpistar dostum varsa elinde recovery ile vistaya dönüp herşey normal mi diye kontrol etmeni öneririm. zaten vistadaysan win 7 yükle ne biliim. yolun sonu teknik servis zaten. ısınma genelde donanımsal bir sorundur.

    @webcolic35 dostum seni de tebrik etmek lazım :) eğer eskisi gibi yerine takılmıyorsa tamamen değiştirmen gerekebilir.
  • tj 65 dt 015tk kullanıyorum bluetotth çalışmıyor bu sorunla karşılaşan oldumu nasıl çözebilirim yardımcı olabilirmisiniz.
  • bluetooth daha önceden verilmişti, sanırım TJ serisi kullananlar kulübünde. sadece internetten driver için küçük bir program indiriyorsunuz ve aygıta göre driver indiriyor, biraz uzun sürüyor ama çözüm :)
  • Bir sorum olacaktı buradaki kullanıcılara. Sistemime Vista Home Basic yüklü olarak sahip oldum. Geçenlerde Windows 7 Ultimate kurdum, şarj kısa sürede biter oldu ve bataryanızı en kısa zamanda değiştirin uyarısı almaya başladım. Baktım olmuyor, Vista Ultimate kurdum. Eskiden 3 saate yakın giden bataryam şimdi 40dk dayanmıyor. Tüm sürücüleri indirip kurdum siteden, hiç bir değişiklik yok. Biosu dahi güncelledim. Bu sorun hakkında bilgisi olan arkadaşların yanıtlarını acilen bekliyorum. Saygılarımla, iyi bayramlar...
  • bende de buna benzer bir problem var. Batarya eskiden 3 saat gibi giderdi ... şimdi 1.5 - 2 saat civarı gidiyor.. Birde batarya %16 lara falan geldiğinde direk laptop en son yaptığım işlemleri kaydetip kapanıyor .. İyice sinir oldum bu laptopa
  • gta 4 mafia 2 kuran var mı packard bell tj65 dt 008tk ben beklediğim performansı alamıyorum ya siz?
  • TJ65-CU-013TK xp driverları nerden bulabilirim ?
  • arkdaslar bn pb pc mi caldrdm ne yapmam lazm savcolga falan bildrdm ama bekliyorum boş boş 1 haftadr..bulunabilme imkanı var mı acaba ? yardmcı olursanz sevnrm
  • Arkadaşlar bende electro dan yaklaşık 3 hafta önce TJ65-AU-101 TK modelinden aldım. Bunun hakkında internette hiç bir bilgi bulamadım.
    Sanki sadece electroworlde göre üretilmiş gibi. Bunun hakkında bilgisi olan varmı. Ayrıca bluetouth var gözüküyor ama çalıştıramıdım. Aygıt bulunamadı
    ikazı geliyor. Sitesinden şu dosyayı indirdim yüklemeyi kabul etmedi.
    http://global-download.packardbell.com/GDFiles/Driver/Bluetooth/Bluetooth_Broadcom_6.2.0.9700_W7x86W7x64_A.zip?acerid=633993902381323632&Step1=Notebook&Step2=EasyNote&Step3=EN TJ65&OS=742&LC=tr&BC=Packard Bell&SC=EMEA_25P




  • merhaba bu modelde sanırım bluetooth yok. ben de bluetooth mause aldım ama çalıştıramıyorum. var mı bilgisi olan?
    quote:

    Orijinalden alıntı: hus655

    Arkadaşlar bende electro dan yaklaşık 3 hafta önce TJ65-AU-101 TK modelinden aldım. Bunun hakkında internette hiç bir bilgi bulamadım.
    Sanki sadece electroworlde göre üretilmiş gibi. Bunun hakkında bilgisi olan varmı. Ayrıca bluetouth var gözüküyor ama çalıştıramıdım. Aygıt bulunamadı
    ikazı geliyor. Sitesinden şu dosyayı indirdim yüklemeyi kabul etmedi.
    http://global-download.packardbell.com/GDFiles/Driver/Bluetooth/Bluetooth_Broadcom_6.2.0.9700_W7x86W7x64_A.zip?acerid=633993902381323632&Step1=Notebook&Step2=EasyNote&Step3=EN TJ65&OS=742&LC=tr&BC=Packard Bell&SC=EMEA_25P




  • Tüm konuyu inceledim ama gözden kaçırdıysam kusura bakmayın,makineyi şarja takınca veya çıkarınca bu işlemi belirten bir ses geliyor onu kapatmak mümkün mü?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: STUSSY

    Tüm konuyu inceledim ama gözden kaçırdıysam kusura bakmayın,makineyi şarja takınca veya çıkarınca bu işlemi belirten bir ses geliyor onu kapatmak mümkün mü?


    maalesef yok, her seferinde bangır bangır bağırıyor. sadece ses kapalıyken çıkmıyor. başıma az dert olmadı, trende elektrik gidip gelirken koca vagonda saat 02:00~03:00 sularında biplemeyip uykuların içine etmesi bütün gece açık tutmayı düşündüğüm laptop'u film biter bitmez, ki kabloyu çıkarttığım için şarj bitti, kapatıp yatmak zorunda kaldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorn -- 28 Şubat 2011; 23:43:33 >
  • BİOS UPDATE ---- ÇOK ÖNEMLİ UYARI..

    Öncelikle meraba arkadaslar..

    BİOS update yapan arkadasalrımız bana hak vericektir. ilk adlıgımızda gayet basarılı bi performans sergileyen TJ65 serisi bilgisayaralarımız Updateden sonra nedense oyunlarda kasmaya basladı ve bu durum çok sinir bozucu ..

    ben bu konu ile ilgili biraz arastırma yaptım . problemin asılında su an pB nin driver indirme sayfasında yayınlanan BİOS versiyonları v1.30 ve v1.31 den kaynaklandıgını öğrendim.. bu sürümlerde BİOS sıcaklık limitleri baya bi aşağıya çekilmiş görünüyo (71 derece ). yani dmk istedigim su ekran kartımız 71 derece sıcaklıqın üzerine çıktıgında sogumayı hızlandırmak için gösterdigi performansın minumum seviyeye çekerek üzerindeki yükü boşaltıyo bu durumda bize oyunlar kasma olarak yansıyo .. ne dmk istedigimi BİOS versiyono 1.30 ve üzeri olan arkadaslarımız GTA4 oynarken çok iyi anlıcaklar.. bilgisyar ısınmadan oyun gayet akıcı bi şekilde çalısırken ısı artınca belli periyotlarda kasmalar yasanıyo bunun tek nedeni de bahsettigim Bios olayı.

    peki çözüm nedir.
    ben konu ile ilgi destek sayfasından mail attım . tabiki verdikleri cevap olumsuz yani eski bios versiyonunu göndermiyo adamlar.. ama hala bi çözüm var ve ben bunu deniyecegim.

    BİOS update yapmayan arkadaslarımız BİOS larının yedegini alıp bizimle burada paylasırsa benimle aynı sorunu yasayan ve belki farkında bile olmayan bi çok arkadasımıza yardımcı olmus olucaklar..

    verdigim linkten dosyayı indirin sadece 600kb ..

    http://mods.myftp.org/Tools/SLIC_Dump_Toolkit/BIOS_Backup_TooKitV2.0.rar

    1- programı rar'dan çıkarıp masaüstüne atın
    2- programa sağ tıklayıp yönetici olarak calıstır deyin
    3- programın bilgisayarda deşiklik yapmasına izin veriyomusunuz srusuna evt deyin.
    (Program acıldı)
    4- Sol alt köşedeki read butonuna basın ve programın biosunuzu okumasını bekleyin max. 10 sn
    5- çıkan read BiOS finishd yazısına tamam deyin
    6- Backup buttonuna basıp dosyayı istediginiz bi yere kaydedin.

    --- Kaydettiginiz dosyayı bizimle paylasmanızı tekrar rica ediyorum bi çok kullanıcıya faydası dokunucak bi işlem..



    yapamayan olursa tek yapmaları gerken bana ulasmak .BİOS u nasıl yedekliceginizi anlatıcam çok basit bi işlem maximum 5 dk.

    506 576 7287
    fehmi_yaglikara@hotmail.com
    http://www.facebook.com/fyaglikara



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyaglikara -- 2 Mart 2011; 8:23:12 >




  • http://rapid--share.com/files/450555347/PhoenixTechnologiesLTD-V1.27.rom arada -- var.bendede arada aşırı ısınınca makine kapanıyo işine yararmı bilmem 1.27 bios backup.http://forum.darkhardware.com/viewtopic.php?f=4&t=187757 burda adamda aynı sorundan muzdarip 1.0 bios arıyordu ama bulamadı.
  • arkadaşlar recovery nasıl yapıyorduk yani hangi tuşla ? (3 dvd isteyenden bahsediyorum diğeri herşeyi silmiyor tek dvd alıyor)
  • Merhabalar
    TJ65 CU 005TK cihazımın klavyesi bozuldu cihazın klavyesini bulabileceğim bir yer var ise bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum.
  • 1 buçuk yıldır kullanıyorum.Taş gibi maşallah hiçbi sorun olmadı.Bir kere cyrisis - 2 oynunda aşırı ısınmadan kapandı o kadar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safaxk -- 25 Ağustos 2011; 16:23:21 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.