Şimdi Ara

Panasonic Ethera 2017 Serisi Tavsiye Eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Daha önce tavsiye istemiştim ve tavsiye üzerine satın alma işini eylül sonuna doğru yapmaya karar vermiştim.
    Klima tesisatı ev yapılırken döşendi. sıva altı olarak 18000 BTU ya göre ayarlandı. Toshiba Panasonic yetkili servisi tarafından işlem yapıldı. 6-7 yıldır yaşadığım ilçede 2 şikayet dışında şikayet eden pek olmamış servisi.
    Salon yaklaşık 30-35 metre kare. kuzey ve doğu cephede kalıyor.
    Bina sıfır ve izolasyonlu. 3 katlı ve ben 3. katta yani en üstteyim. Üstte çatı var ve çatının altında 10 santimlik izocam serili.
    ikinci bir klima evin tam arka cephesindeki odaya koyulacak ama oda 17 metrekare falan. kuzey ve batı cephesi var. Arka oda için 12000 BTU ya göre tesisat döşendi.
    klima genel olarak yazın kullanılacak.
    İşi yapan serviste toshiba ve panasonic olduğundan bu iki markadan birini almak istiyorum.
    salon ve arka oda için
    tavsiyelerinize ihtiyacım var. İlla bu markalardan almak zorunluluğum yok sadece servisinin iyi olduğunu da öğrendiğimden ve bu markalardan şikayet eden arkadaşım olmadığından tercihen ön sıradalar.
    Panasonic Yeni Ethera serisi çıkarmış. 2017 modeli. Gayet şık göründü gözüme. Eski seriyi açıkçası beğenmemiştim tasarım olarak. Eşim de Yeni ethera modelini çok beğendi.
    Bayi bize 6000 TL fiyat verdi yeni ethera 18000 lik model için.
    arka odaya da yine panasonic ama ofis tipi alt kalitelerden birini 9000 lik olarak 2500 tl ye verebileceğini söyledi.
    Bu bilgiler ışığında ( Çok uzadı farkındayım ) tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler







  • ben de sizin gibi etherea 18000 btu 2017 serisini araştırmıştım daha önceden.r32 gazlı olması oda sensörleri gibi avantajları var ancak piyasada 18000 btu 2017 etherea serisi henüz satışa yeni çıktığı için pek kullananı olmadığını düşünüyorum.Ben antalyada yaşıyorum ve panasonic ile telefon görüşmemde ellerindeki 2016 modeller bitmeden 2017 satmayacaklarını belirttikleri için almamıştım.istanbul bölge müdürlüğü dahi aynı cevabı verdi.Toshiba klima konusunda çok bilgim yok açıkçası ama panasonic özellikle yurtdışında çok fazla kullanılan ve daikin me gibi markalarla karşılaştırılan kaliteli bir marka.panasonic 2017 etherea fiyatında panasonic özelliklerinde bir toshiba bulacağınızı pek sanmıyorum.Bana kalırsa 2017 serisi iyi bir tercih ancak ME kirigamine zen beyaz da 18000 btu aynı fiyata alabilirsiniz ama daha az özellikili tabiki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.