Şimdi Ara

Panasonic Etherea 15 nkew (2012) Kullanıcı İzlenimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle fikirlerini benimle paylaşan mbirol,klima5505,kocausta* ,Tekirdağlı-klimacı ve mm.mustafa nickli üyelere teşekkür ediyorum. mbirol üstad sizden ayrıca özür diliyorum ; izmirliymişsiniz, sonradan öğrendim. En azından iritibata geçip bir fiyat alabilirdim ama dediğim gibi sonradan öğrendim izmirde iş yaptığınızı.

    Neyse sadede gelelim. 13 Ağustos 2012 Pazartesi günü Balçova'da bulunan Panasonic bayiine(Nisan Klima) Panasonic Etherea 15 nkew model klima siparişi verdim. 15 Ağustos Çarşamba montaja geldiler. Montaj ekibi biri çırak olmak üzere 3 kişiden oluşuyordu(Biri de muhtemelen kalfa idi).Temiz bir işçilik yaptıklarını söyleyebilirim . Elektrik süpürgesini alıp usta delerken altına tutan çırak kardeşim özellikle iyi iş çıkardı . Altına eski yolluk atmıştık gerçi ama yine de kirlenmedi salon.İç Ünite - dış nite duvara sabitlemenin ardından 10 dakikalık vakum yapıp montajı tamamladılar.Elektrik bağlantısını saatten çekilen 1.5 luk kabloyla yaptılar. Çırak kardeşim sağolsun sokağı da süpürdü . Klima hakkında biraz bilgilendirmenin ardından gittiler.Vakum olayının yapıldığını görünce rahatladım, montaj formu , garanti belgesi falan almayı unuttum . Bayi yi arayıp konuyu ilettim ve garanti belgesine gerek olmadığını, istanbul merkeze satışın bildirildiğini ve garantinin başladığını söylediler.

    Elektirk sarfiyatı konusuna gelelim. 15 Ağustos saat 18.20 -16 Ağustos saat 18.20 arası tüketim : 12,2 kWh (12 saatlik klima kullanımı)
    16 Ağustos saat 18.20 -17 Ağustos saat 18.20 arası tüketim : 12,7 kWh .(10 saatlik klima kullanımı) (Klima kullanılmayan bir önceki ay toplam tüketim 270 kWh)

    Klimanın dış ünitesi düşük hızlarda çalışırken bilgisayarın fanından daha sessiz çalışıyor . İç ünite 2. fan hızına kadar sessiz . 3 4 ve 5 te ses artıyor. Bunları herhangibir panasonic showroomuna gidip kendiniz test etseniz daha isabetli olur. Bana sessiz gelen size sesli gelebilir.

    Genel anlamda şimdilik memnunuz klimadan. Açılışta 4. fan hızı 26 derecede çalıştırıyorum. 20-25 daika sonra 28 derece otomatik fana alıp kapanana kadar böyle çalışıyor. (Klimayı antısekurt nickli arkadaşa 'RAĞMEN' aldım . Onu da belirteyim.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimecorneR -- 18 Ağustos 2012; 3:27:59 >







  • Klimanın kralları.

    Daıkın
    Panasonic
    General Fujitsu
    Mitsubishi klimalar
    Toshiba
    Hangisini alırsan gözün arkada kalmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsunn Güle GÜle Kullanın.Kış geldiğindede performansından bahsedersınz forumda klima alıcak arkadaşlarada yardımcı olmuış olıurunuz,herkez aldıgı klıman perfonmasnı paylaşşa Bilgi kirliliği olmaz diye düşünüyorum.
  • Tarafsız bir gözle, bir kullanıcı gözüyle gözlemlerimi yazıp yardımcı olmaya çalıştım. Isıtmada da gözlemlerimi aynı şekilde yazarım nasipse.
  • İzlenim Süper Teşekkür Ederim...
  • Klimayı antısekurt nickli arkadaşa 'RAĞMEN' aldım . Onu da belirteyim.)
  • bende bu klimayi alirken antisekurit arkadastan hic bir destek almadim...
    kadir abi bilgisi nazarinda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.