Şimdi Ara

Panasonic TX-L37E30E inceleme. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
4.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kragger

    quote:

    Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

    TV'yi alalı iki ayı geçiyor ve renkler konusunda hala sıkıntılıyım, muhtemelen hafta içi bir servis getirip renklerini bir kontrol ettireceğim. Çünkü aslında ilk kurdukları gün bir tuhaflık vardı, renkler ve ışık abartılıydı, bayağı çiğlik var ekranda. Bunu ayarlarla kendim ayarlarım sandım ama hala normale dönmedi. Bir de bazen hareketli görüntülerde bozulmalar oluyor adam koşuyor ise arka tarafında kenarlarında bir tekrar oluyor:(

    Bir de kayıt yapma özelliği bayağı alangirliymiş, hem kendine özel bir HDD isitiyor hem de sadece anten kablosu bağlı ise normal kendi içinden kayıp yapıyor, yaptığı kaydı sadece kendini içinde seyredebiliyorsun, ayrıca uydu vericisinden filan alınan görüntüyü kayıt etmiyor.

    Renk konusunda bir çözüm getirirler umarım beni asıl mutsuz eden bu çiğ parlaklığı oldu. Ve bir yerde okuduğum kadarıyla LED TV lerde doğru ayar yapılmaz ise iyi verim alınamıyor bunlar LCD TV ler gibi değil...

    Alıntı: "LED TV’ler (Light Emitting Diyote) daha net ve aydınlık bir görüntü sunmaktadır bunun nedeni ise LED TV’ler LCD TV’lerin arkadan aydınlatmalı versiyondur. LED TV’lerde gerekli ayarları yapmadan tam anlamda verim elde edilemez gerekli ayarları yaptığınız takdirde tam anlamda veri elde edebilirsiniz..."







    Televizyon sorununu çözdünüz mü? Memnun değil misiniz televizyondan?

    Soruyu geç görmüşüm ama bu veya benzer TV alacak arkadaşlara tekrar yardımcı olması için sorunu çözdüm.

    Renkler olayını çözdüm. TV'nin değil Uydu alıcının renk ayarlarını değiştirmem gerekti. Ve evet uydu alıcının ayarlarını bu tür televizyonlara göre tekrar ayarlamanız gerekiyor. Eski LCD televizyonunuzdan daha çok ışık yaydığından Plazma veya Led TV'lerin renk ve tonu daha çiğ kalıyor.

    Uydu alıcının renk ayarlarını daha düşük yaptığım anda TV'deki renkler inanılmaz gerçek ve mükemmel oldu. Yani şu an için Panasonic TV'den son derece memnunum.

    Üzerinde bir çok ayar olması ve küçücük müdahaleler dahil ses de dahil size çok seçenek sunması tam zevkinize uygun hale getirmenize birebir.

    Bir de şu sıralar Panasonic wireless kablosuz adaptör arıyorum internetten yayın izlemek için, ama sadece kendi markalı adaptörünü tanıyor. O da sadece servisinde varmış bulmak zaman alıyor. Bi de tabii kayıt imkanını uydu alıcısından aldığın görüntüden yapmıyor yani o özellik fasa fiso.

    Fiyatı ile muhteşem cihazlar Panasonic TV'ler bana göre. Küçük nazları olsa bile. Çok memnunum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 5 Ocak 2013; 13:15:52 >




  • Arkadaşlar bir yıldır kullanıyorum memnunum fakat internet bağlamadım bağlayan varsa Google vs gibi internette sörf yapılıyormu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yıl kullandığım televizyonum :) bizim ufaklık gazoz açacağı fırlatınca ekranı kırdı. Şimdi ne alsak ki

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.