Şimdi Ara

Pananet Ana Konu (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1.408
Cevap
48
Favori
80.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ön ödeme ile yıllık alındıktan diyelim ki 1 ay sonra başka firmaya geçiş yapmak istediğimizde paramız iade ediliyor mu? Herhangi bir kesinti vs oluyor mu ? Yapan, bilen ya da böyle bir durumu yaşayan var mı?

  • 3 aylık sürem 01 Aralıkta doluyor şimdi müşteri hizmetleriyle görüştüm istediğim zaman başka firmaya geçiş yapabiliyormuşum. Ayrıca 12 aylık ödeme yaptığım takdirde ne zaman çıkmak istersem paramın kalan kısmını artan süreler için iade alabiliyormuşum. Söylenen bu umarım sözlerini tutarlar :)


    Pananet haber vermeden fiyat arttırıyor, trafiği konya üzerinde topluyor, Hız ve ping daha önce aynı hat aynı adreste kullandığım internet kutusu ve poyraz nete göre kötü (hız olarak 90 alabiliyordum pananette hızım 65 i geçmiyor ping 6-7 idi şimdi 16dan aşağı inmiyor) kaç defa müşteri hizmetleri ile görüştüm maalesef değişen bir şey olmadı. Bu yüzden değiştirmek istiyorum.


    Şöyle bir strateji yapmayı planlıyorum


    -12 aylık ödeme yapıp en azından 2024 zamlarından önce fiyatı sabitlemek


    - Yaşadığım yerde sunucusu olan (İstanbul), sorunsuz ve mümkünse ön ödemeli bir fırma belirleyip ona geçiş yapmak.


    Yalnız hemen hemen her gün foruma bakıyorum neredeyse bu telekom altyapısı üzerinden hizmet veren uygun fiyatlı firmaların hepsinden şikayet var


    Kendi altyapısı olan Türknet, Atlantis gibi firmalar benim olduğum yerde yok


    Superonline ttnet de fiyat olarak çok uçuk...


    Var mı sizlerin gözüne çarpan şu firma iyiymiş geçilir dediğiniz ISS?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muyguc -- 29 Kasım 2023; 14:33:57 >




  • Bu lanet PanaNET'ten sonunda kurtuldum arkdaşlar. 3 ayım dolar dolmaz farklı bir firmaya geçiş için başvurdum ve birazdan diğer firmaya geçeceğim. Ancak bu pananet çok ama çok amatör ve asla müşteri odaklı olmayan bir firma.
    O kadar firma kullandım, değiştirdim ancak daha diğer firma geçişiniz tamamlamdı diyip mesaj göndermeden internetimi tek bir firma kesti o da PanaNET. Herifler "Sayın xxx, 10066 abone numaralı internet hattınızın farklı firmaya geçiş başvurunuz onaylanarak aboneliğiniz iptal edilmiştir." ayıp ya. Yok o değil bugünün kullanım ücretini de ödedim zaten. Ne bu acele.

    Neyse 5dk önce comnet müş.aradı. Geçiş için sözlü onay aldı. Ve geçişim tamamlandı. Comnette de baya şikayet var ama herifler pananetin yanında uzay Üssü gibi. Geçiş işlemleri çok kolay, pratik. Uygulamaları işlevsel. Umarım internetleri de iyi olur. Davet koduyla geçiş yaptım. 1 ay bedavam da var. 12 aylık önden de ödeme yaptım. 100megabit 179 tl.

    Hepinizi pananetten Allah kurtarsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar ben de bugün Pananetten ayrıldım. Çıkış sürecinde yardımcı olan Tahir Bey'e teşekkürler saolsun ilgilendi ve süreç hızlandı ön ödemeli kullanıyordum ve bugün bitiyordu geçiş tamamlanmasaydı haftasonu internetsiz kalabilirdim...


    Kalın sağlıcakla eğer bazı şeyler değişirse belki yine yolarımız kesişir Pananet Ana Konu 

  • hskaban kullanıcısına yanıt

    Hocam iyi aksamlar bende 2 hafta oldu pananete gectim pananetteki internet su an durmadigim evde olan internet mayis ayina kadarda aktif kullanmayacagim mevcutta turktelekomdam mobil tarifeden engelli indirimden faydalaniyorum pana net icinde engelli indirimi basvurusu yaptim ama turktelekom altyapisinda indirim kullaniyorsunuz diye red geldi mobil telefon paketi ile sabit internet paketi tek indirim olarakmi sayılıyor bu konuda bilgim olsaydi vodafone net uzerinden aboneligi alirdim sozin bu konuda bilginiz varmi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • an itibariyle comnet'e geçiş yaptım, size pananet ile mutlu günler ☺️

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sahibinden alan adıyla alakalı, pananetin suçu yok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı bir ISS firmasından mevcut zamlar nedeniyle geçiş yapmak istiyorum. Bazı şeyleri emin olmak için sormak istedim.


    BBK: 3270424181


    1. Aktivasyon, abonelik v.s adı altında ücret talep ediliyor mu ? Benim kendi vdsl modemim var. Hazır takılı ve kullanıyorum. Herhangi bir bağlantı veya aktivasyon için birinin gelmesine ya da ayar yapmasına ihtiyacım yok. yalın internet telefon hattı baglı değil
    2. 100mbit vdsl ücreti sitenizde 200tl gözüküyor. 2024 için belirlenen güncel ücret bu mudur? geçiş yaptıktan 2 hafta sonra zam yapılmasını istemiyorum.
    3. Edevlet üzerinden başvurdugumda herhangi bir evrak falan göndermeden aynı gün işlemlere başlanıyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem_61501 -- 12 Ocak 2024; 17:36:46 >
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.