Şimdi Ara

Park halindeki aracıma vurdular, fotoğrafları ekledim, yardımınıza ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Park halindeki aracıma vurdular, fotoğrafları ekledim, yardımınıza ihtiyacım var. Park halindeki aracıma vurdular, fotoğrafları ekledim, yardımınıza ihtiyacım var. Park halindeki aracıma vurdular, fotoğrafları ekledim, yardımınıza ihtiyacım var. Park halindeki aracıma vurdular, fotoğrafları ekledim, yardımınıza ihtiyacım var. Park halindeki aracıma vurdular, fotoğrafları ekledim, yardımınıza ihtiyacım var. Park halindeki aracıma vurdular, fotoğrafları ekledim, yardımınıza ihtiyacım var. Park halindeki aracıma vurdular, fotoğrafları ekledim, yardımınıza ihtiyacım var. Park halindeki aracıma vurdular, fotoğrafları ekledim, yardımınıza ihtiyacım var.

    Herkese merhaba arkadaşlar,

    Bugün alışveriş yapmak için girdiğim marketin önünde önce park halindeki benim arabama, sonra diğer 2 arabaya bir araç çarptı. Sürücü kara yaptığı arabayla kaçtı. 4 kere polis, 2 kere trafik geldi. Zabıt tutuldu ancak Çevremiz sayesinde ilgili kaçan kişiyi bulduk, çağırdık, kendi aramızda 4 araba tutanak tuttuk. Polisin tuttuğu zabıtları iptal ettirdik, kişi geldiği için şikayetçi olmayıp sigorta üzerinden ilerleme yolunu seçtik.

    Arabamın 2500tl trameri vardı, ufak tefek boyalar dışında çok çok temiz bir arabaydı. Arabamı yetkili servisinde yaptırsam sizce parça değişikliği olur mu? Masraf ne kadar tutar? Yetkili servisin fiyat şişirmesi ve parça değiştirebilmesi sorunu nedeniyle acaba özel serviste mi yaptırmalıyım? Tamirat ne kadar sürer? Bundan sonraki süreçte nasıl devam etmeliyim, sizlerden yardım rica ediyorum🙏🏻 teşekkürler

    Edit: Gündüz fotoğraflarını aşağıya ekledim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakircan -- 15 Ekim 2023; 13:7:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • İyi de park halindeki aracına vurdular diye kaskon bozulmaz ki. Sen tutanağı ve aracını servise bırak. Kaskodan onarımı yapılsın. Sonra kasko firması karşı tarafın sigortasından tahsil eder zaten parasını. 50k yı geçecektir. Geçen hafta arkadaşımın 2007 Model Auris'ine soldan şeride girmeye çalışan bir denyo vurdu. Kaskodan sol ön kapı, sol çamurluk boyandı. Sol ön far ve tampon değişti. 55k tramer çıktı. Fakat yine de serviste yaptırmak içine daha çok siner. Sanayide, özel serviste ne olacağı, nasıl onarılacağı tam muamma. Sonrasında da değer kaybı için dava açarsın. Üzücü bir durum ama cana geleceğine mala gelsin. Allah beterinden korusun. İyi geceler.

  • Neden şikayetci olmadınız öncesinde araçlara çarpıp kaçmış halbuki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Polis mahkeme açacaksınız, kendi imkanlarınızla arabanızı yaptırırsınız, mahkeme 1 2 yıl sürer dedi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arka kapı, arka çamurluk, arka tampon tamir, boya. Ön kapının kapı kolu çevresi macun+lokal boya. Ön tampon tamir+boya. Sol ön kapı kolu, sol ayna çıkma ya da yan sanayi takılır. Özel serviste böyle görünüyor. Yetkili serviste arka kapı, çamurluk ve tamponlar değişir gibi. Ön kapı muamma.



    Edit: Ben olsam yetkili serviste orijinal parça ile değişim/onarım yaptırırım. Bu fotoğrafları da yarın bir gün satacağım zaman alıcıya gösteririm. En azından içim rahat olur. Sanayi esnafına güven olmaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 15 Ekim 2023; 0:15:4 >
  • shakircan kullanıcısına yanıt

    Polis geldiyse iş mahkemeye gitmeden hallolmuyor mu, onlar da sonuçta tramer tutanağı tutuyorlar.


    Bir de kaskosu yoktu sanırım. Yemin ederim kasko özellikle bu işlerle uğraşmamak adına çok iyi. Ben de çektim savcı karakol falan gezdim sonuç alamadım. Kasko olsaydı verirdim kaskoya arabam yapılsın, zaten sizinkinde polis tutanağı falan da var, mahkemesiyle, parayı tahsip etmesiyle trameriyle kasko uğraşsın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sánchez kullanıcısına yanıt
    50 bin den fazla tutar dediler, mahkeme yoluna gitseydik kaskoyu bozardım artık...

    Valla çok kararsızım... Değişensiz tertemiz araba. Gözüm gibi bakıyordum. Durduğu yerde değer kaybetti resmen gözümün önünde...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • shakircan kullanıcısına yanıt

    İyi de park halindeki aracına vurdular diye kaskon bozulmaz ki. Sen tutanağı ve aracını servise bırak. Kaskodan onarımı yapılsın. Sonra kasko firması karşı tarafın sigortasından tahsil eder zaten parasını. 50k yı geçecektir. Geçen hafta arkadaşımın 2007 Model Auris'ine soldan şeride girmeye çalışan bir denyo vurdu. Kaskodan sol ön kapı, sol çamurluk boyandı. Sol ön far ve tampon değişti. 55k tramer çıktı. Fakat yine de serviste yaptırmak içine daha çok siner. Sanayide, özel serviste ne olacağı, nasıl onarılacağı tam muamma. Sonrasında da değer kaybı için dava açarsın. Üzücü bir durum ama cana geleceğine mala gelsin. Allah beterinden korusun. İyi geceler.

  • Servis parça değişimi yapar ama bana göre burda değişenlik bir durum yok sadece sürtme olmuş. Hatta gördüğünüz izlerin çoğu diğer aracın tampon boyası. Cif tarzı bir şey ile temizlerseniz boya gerektirmeyen parçalar bile olabilir. İşi bile biri göçük düzeltme ve lokal boyayla halleder buraları.

  • Bu da bi şey mi.. 4 gün önce arkadaşın aracına çarpıyorlar, neyse.. ertesi gün başkası çarpıyor. 5 yıl kullandığı araç 2 gün üst üstte çarpıyorlar. Hasarsız tertemiz araç. Allah akıl fikir versin, çok cahil dolu. Geçmiş olsun size de .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kasko demişsin de senin kasko ile ilgili bir işin yok. Karşı tarafın trafik sigortası ödeyecek hasarını ki 8/8 suçlu olduğu olay yerinden kaçtığı için. Trafik sigortası üç arabanın hasarını ödemekte yeterli kalmayacağı için gerisi onun sorunu. Üstüne karşı tarafın trafik sigorta şirketinden değer kaybı da isteyebilirsin, bu durumda atanan bilirkişiye iki defa itiraz et yeni bilirkişi iste. ordan da 10 bin civarı gelecektir.

    Yetkili servise git derim o parçaların hepsi değişir temiz temiz binersin satacağın zaman da fotoğraflarını sakla. Özel serviste de yaparlar ama macun ıvır zıvır ilerde sıkıntı olur atma çatlama ihtimali mevcuttur

    Ek : kaskodan da elindeki tutanak ile elindeki kasko sigortasının anlaşmalı yetkili serviste de yaptırabilirsin kasko parayı karşının trafik sigortasından alacak, değişen birşey olmayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 15 Ekim 2023; 1:16:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dura-Ace kullanıcısına yanıt
    Bence de değişenlik bir durum yok ancak servis uğraşmıyor, değiştiriyor, tam da satma arifesindeydim. Yetkiliye versem parçayı değiştirse saçma sapan alıcılarla yüzgöz olacağım. Özele versem, hiç kaporta işim olmadı, bi kötü yapsalar, renk tutturmasalar vs. uğraş dur...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sioux kullanıcısına yanıt
    Ya hocam, değişir dediğin gibi, temiz temiz bizim içimiz rahat bineriz, doğru söylüyorsun da aracın değerini düşürüyor bu seferde.. Satma arifesinde başıma gelen bir olay, yaza doğru satacaktım.

    Şimdi değer kaybı olayına da gireceğim dediğin gibi. Sbm den mi yoksa sulh tan tespit davası ile mi ilerleyim bilmiyorum. Onu araştırıyorum.

    Diğer iki arabada benim kadar hasar yok, tamponları gidik onların.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok sinir bozucu bir durum. Geçmiş olsun hocam. Değişimdense onarım daha iyi olur gibi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben kaskodan boyatmıştım. Kasko 250tl artmış, tramer 4900 tutmuştu. İkame araçla keyfime bakmıştım. Kasko iyi bir şey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasarı trafik sigortasının karşılayacağı durumlarda, ben hiç uğraşmiyim kaskom var vereyim onlar uğraşaın arabayı yapsınlar ücretini karşı aracın trafik sürücüsünden tahsil etsinler derseniz yaklaşık %10 civarında bir sonraki yenilemenizde hasarsızlık indiriminiz azalır. Poliçenize bakınız. Tecrübe ile sabit.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam. Şimdi şikayetçi olsaydın şöyle yapsaydın vs olayına girmeyeceğim olan olmuş.

    Yetkili serviste sol arka kapı değişir gibi duruyor ama özel serviste tamir + boyayla kurtulur gibi.

    İşinin ehli usta sol tarafı kordon altı komple tamir + boyayla halleder.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 15 Ekim 2023; 11:33:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Park halindeki aracıma vurdular, fotoğrafları ekledim, yardımınıza ihtiyacım var. Park halindeki aracıma vurdular, fotoğrafları ekledim, yardımınıza ihtiyacım var. Park halindeki aracıma vurdular, fotoğrafları ekledim, yardımınıza ihtiyacım var. Park halindeki aracıma vurdular, fotoğrafları ekledim, yardımınıza ihtiyacım var. Park halindeki aracıma vurdular, fotoğrafları ekledim, yardımınıza ihtiyacım var. Park halindeki aracıma vurdular, fotoğrafları ekledim, yardımınıza ihtiyacım var. Park halindeki aracıma vurdular, fotoğrafları ekledim, yardımınıza ihtiyacım var. Park halindeki aracıma vurdular, fotoğrafları ekledim, yardımınıza ihtiyacım var. Park halindeki aracıma vurdular, fotoğrafları ekledim, yardımınıza ihtiyacım var. Park halindeki aracıma vurdular, fotoğrafları ekledim, yardımınıza ihtiyacım var. Park halindeki aracıma vurdular, fotoğrafları ekledim, yardımınıza ihtiyacım var. Park halindeki aracıma vurdular, fotoğrafları ekledim, yardımınıza ihtiyacım var.

    Gündüz gözü ile fotoğraflar, gece çok belli olmuyordu, cevap veren yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum arkadaşlar, inanın çok yardımınız dokunuyor, sağolun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • boyasız göçük düzeltmeyle düzelttikten sonra pasta cila yaparsanız daha net görünür boyaya gelen zarar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shebelongstothestreets -- 15 Ekim 2023; 12:56:8 >
  • Yetkili servise götürün bence de.


    Ayrıca benzer bir kaza benim de başıma geldi. Aracı yetkili servis bıraktım. 8/8 kusur karşı taraftaydı ve aracım aynı sizin araç gibi boydan boya hasar görmüştü.


    Ben servis yetkilisi ile görüşüp hasar gören tüm parçaların değişmesini istedim fakat o bunun gelecek olan sigorta experinin karar vereceği bir şey olduğunu söylemişti.


    Exper sacı yırtılan 1 kapı için değişim ve sizin arka kapıdan daha berbat halde olan kapı için de onarım vermişti. O şekilde de işlem yapıldı.


    Lakin sonrasında onarım yapılan yani macun basılan kapıda macun çatlakları, pas kusmalar vs. oluştu. Yetkili servis işçilik hatası adı altında iyi niyetle tekrar onardı. Ama tabii ki tüm bunlar bir süreç.


    Size de belki yol gösterir diye yazmak istedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 15 Ekim 2023; 13:29:14 >
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, yarın sabah hem özel servise hemde yetkili servise bir gidip görüşeceğim, hemen tamire vermeyeceğim, iki tarafın konuşmasını bir tartacağım, eğer değişim vermezse zaten kesinlikle yetkili servisi düşünüyorum ama tamiri mümkün parçalara da değişim derlerse bu durum aklımı karıştırıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.