Şimdi Ara

Parrot Ar.Drone video inceleme 'iPhone kontrollü uçan robot!' (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
50.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bence 1000 tl olur
  • şu alete oyuncak demeyin arkadaşlar lütfen
  • haber türk teknoloji programında görmüştüm satın alamam diye düşünüyordum çıkmış ve çok güzel
  • bada os dede bu programı görmüştüm hatta kullanmakta isterdim ancak bir air droneum yok malesef :D
  • sadece ios ile kullanılması çok saçma olmamışmı be :) hiç olmaz android ve symbian desteği olsa güzel olurdu. bu devirde apple cihaz kullanan türkiyede kaç kişi var ki ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mustafa YANDIM

    sadece ios ile kullanılması çok saçma olmamışmı be :) hiç olmaz android ve symbian desteği olsa güzel olurdu. bu devirde apple cihaz kullanan türkiyede kaç kişi var ki ?


    Nerdeyse tüm mobil platformlar için program desteği var. iOS, Android ve Symbian benim bildiklerim.
  • Çekim mesafesini sormuş bazı arkadaşlar, bağlantı wifi olduğu için bizim modemlerle aynı çekim mesafesi.
    Ve gelecek adına umut verici. Yakında bunun parmak kadar olanları çıkarsa hem sağlam olur hem daha az şarj yer gider, tam casus helikopter olur:-)
  • güzele benziyor ama sıkar beni
  • 780TL bunun gibi oyuncak kategorisine giren bir şey için çok fazla bence. Onun yerine sıfırdan CopterX Black Angel toplarsınız her şey dahil yine daha ucuza gelir.
  • Alet çok dengeli düşürmek için baya uğraşmanız gerekiyor. Ben mesela bir çok kez düşürdüm sadece köpükten olan dış koruması kırıldı :) ama kırılması güzel yanı çünkü çok sert bir maddeden yapsalar darbe mutlaka iç taraflarına gider makinenin. incecik çift taraflı bantla 30 saniyede tamir ediliyor(tek tavsiyem çimlik alanlarda kullanmanız, betona ne düşse parçalanır sonuçta).

    tüm yedek parçaları Türkiyede kolayca temin edilebiliyor (ki rc ciler bilir yedek parça kıtlığını).

    telefondaki applicationda bir çok ayar seçeneği mevcut. mesela kendi etrafında saniyede kaç derece dönebileceğini ya da ileri geri sağa sola giderken parrot un max kaç derece yatabileceğini (min 5 max 30) ayarlayabiliyorsunuz.

    5 dereceyle sürerken çok yavaş hareket eder ki bu da alışma süreci için çok faydalı. 30 derece de acayip hızlı uçuyor kontrol zorlaşıyor ama alışıyorsunuz (hep 30 derece ile kullanıp havada bale yaptırırken düşürdüm) pili bitince kendi kendine yavaşça inmesi güzel bir özellik.

    uçuş süresi gayet yeterli. 1000 mah lik pille eşzamanlı olarak çalışan 4 motor, 2 kamera, wifi, ultrasound altimetre ve 468 mhz işlemciyi düşünürsek gayet iyi.

    Bir de yakında hop-up ları çıkar piyasaya uçuş süresi 25 dakikaya çıkarılabilir. Bir de normal 2.4 lük rc kumandası bağlanabilirse(yapanlar var, menzil 50 metreden aleti göremeyeceğimiz mesafelere çıkmış ama baya uğraştırıyor ve görüntüyü telefona sadece 50 metrede verebiliyor yine) tadından yenmez :)

    ayarları yapılınca( ki çok kolay) gayet performanslı uçurabileceğiniz, sağlam tek eksisi menzili olan güzel bir alet(sınıfı oyuncak değil bence ama rc demeye de ne dilim ne elim varmıyor menzil 50 metra ya :(




  • Bende aleti yeni aldım Media Markt tan... 740 TL ye... 12 taksit olması yüzünden amerika vs fyatlarının üzerinde olmasının karşısında bir avantaj olduğunu düşündüm... hoş bu aralar amerikaya giden de yoktu ikinci el satan da :) sağlık olsun..

    Aleti uçurmak çok ama çok eğlenceli. Pili 15 dakikada falan bitiyor, kötü bişey bu tabii ki.. ama saatlerce uçması da beklenemez tabii ki... bu konuda araştırmalarım devam ediyor. br tane 2600 mah lik pil buldum ama çok büyük olduundan şikayetçi internetteki kullanıcılar... daha kompakt ve yüksek kapasiteli pil bulunca 3 tane falan alacağım. bir iki defa tepesinin üstüne çaktım aleti, çok hızlı giderken ani duruşlar yaptığınızda alet terse doğru takla atabiliyyor, çok sert hareket yapmamalı :)

    gerçekten pahalı ama çok güzel bi oyuncak..
  • http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewitem.asp?idproduct=8936

    bu pil acaba uyar mı Ar Drone a?? hem ucuz hem de biraz daha yüksek kapasiteli sipariş vericem ama tam uyar mı uymaz mı bilemedim... şarj ucu uyar gib, ama diğerini net göremiyorum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serhanuygur

    http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewitem.asp?idproduct=8936

    bu pil acaba uyar mı Ar Drone a?? hem ucuz hem de biraz daha yüksek kapasiteli sipariş vericem ama tam uyar mı uymaz mı bilemedim... şarj ucu uyar gib, ama diğerini net göremiyorum..


    Serhan kardeşim, seni ps3 için metal gear solid muhabbetlerinden beri takip ediyorum, bütün teknoloji meraklarımız birebir aynı keşke istanbulda olsaydın da, kendi teknoloji üssümüzü kursaydık...

    O pil de uyumsuzluk yaratabilir, riske girme bence... Bu cihazlar fazla kullanılırsa ısınır, orj pillerden iki üçtane al, dinlendirerek çalıştır bence...




  • Bizim 3310 larada olurmu bu?







































































  • oyuncak çok iyide biraz tuzlu değilmi kardeşler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vidoko

    ufo larda buna benzer teknolojiyle çalışıyormuş :D:D


  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafam33


    quote:

    Orijinalden alıntı: vidoko

    ufo larda buna benzer teknolojiyle çalışıyormuş :D:D





    ufolar şarjlı pil kullanıyorlarmış diyorlar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkerring


    quote:

    Orijinalden alıntı: mustafam33


    quote:

    Orijinalden alıntı: vidoko

    ufo larda buna benzer teknolojiyle çalışıyormuş :D:D





    ufolar şarjlı pil kullanıyorlarmış diyorlar


    şarj etmeyede dünyaya geliyorlar garipler





  • neyse konuyu çok sulandırdık uyarı almadan sıvışmalı
  • Sanirim en guzel ve tarafi dusururseniz ya da bir yere cakmak suretiyle zarar verirseniz kendiniz onarabiliyor olmaniz. Bunun icin yedek parcalar ve alet takimini internetten sagliyabiliyorsunuz ustelik bu tamirat isi eglenceli geliyor bana. Yedek pil mutlaka lazim ebay de bol bol yuksek kapasiteli pil bulabilirsiniz orjinal urun degiller ama ucus suresini arttiriyor. Bir de asagida linkini verdigim parcalarla bir moding yaptim ben ucus suresinde ve motorlarin isinmasinda gozle gorulur bir farklilik oldu bilginize.

    http://www.ebay.com/itm/Iphone-Parrot-Ar-Drone-VGE-Upgrade-Drive-Gear-Bearings-/110731175988?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19c817a834




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.