Şimdi Ara

Pasif Sub'ı Aktife Çevirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Goldmaster S-4500 hoparlör takımı aldık tabi ben işi bilmeyen birisi olarak işi bildiğine inandığım birisi vasıtası ile aldım bu takımı :) Neyse olan oldu artık. Hoparlör takımından çok memnunum sub hariç.

    Konumuza gelelim bende sony str da1200es amfi var bunda pasif sub çıkışı yok aktif sub çıkışı var. Goldmasterin pasif sub'ını aktife çevirme imkanımız varmı? Bunu yapan bir yer varsa yaptırmak öncelikli hedefim. Takımın bozulmasını istemiyorum farklı bir sub almak yerine elimdekini değerlendirebilirsem daha iyi olur.



  • aktif sub çıkışındaki sinyali yükseltmek için harici bir amfi gerekir
    varolan amfinin yanına ufak bir mono amfi alarak bu iş çözülebilir
    zaten başka seçenek yok gibi

    yada; gördüğüm kadarı ile goldmaster in front bas sürücüleri toplam 4 adet ve oldukça büyük
    bu durumda sony amfiden ses kalibresi yapıldığında 5.0 olarak tanıtılır ve bas eksikliği çok hissedilmez
    denemekte yarar var
  • goldmaster'daki sub 4ohm ona göre bi amfi bulman gerekir araç amfisi kullanman lazım crossover lı mono, buda astarı yüzünden pahalıya gelir
  • Ben bir tanıdığımız için Sony pasf Sub'ı beslemek üzere gittigidiyordan 100TL'ye 1975 model bir SONY entegre amfi aldım 2x60 watt . Canavar gibi çalışıyor hatta sadece tek kanalı 60Watt olarak kullanmama rağmen.
    Araç amfisi yerine böyle bir amfi bulabilirsiniz. Hatta üzerinde volume ve Bass kontolleri do olduğundan ince ayar imkanı da veriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

    Ben bir tanıdığımız için Sony pasf Sub'ı beslemek üzere gittigidiyordan 100TL'ye 1975 model bir SONY entegre amfi aldım 2x60 watt . Canavar gibi çalışıyor hatta sadece tek kanalı 60Watt olarak kullanmama rağmen.
    Araç amfisi yerine böyle bir amfi bulabilirsiniz. Hatta üzerinde volume ve Bass kontolleri do olduğundan ince ayar imkanı da veriyor.

    evet o fiyata 4 ohm destekli bulunursa neden olmasın
  • 4 OHM destekliden kastınız nedir?
    Bu amfiler 4 Ohm çalışır.
  • entegre amfilerin hepsi 4 ohm destekliyorsa dediğiniz gibi daha ucuza bulunabilir eski modellerden ortalama 60-100 watt arası yeter o goldmaster'a aynı üründen arkadaşımda var oto amfisiyle 55watt la besliyor ve çok doyurucu ses alıyor
  • Anladığım kadarı ile bunla uğraşacağıma hazır bir aktif sub alsam daha iyi olacak. Bilgiler için hepinize teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.