Şimdi Ara

PET SHOP YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, sevdiğim bir abim ile bir ay önce pet shop açmış bulunmaktayız. Bütün işlemler, hayvanlarımız, mamalar yemlerimiz gelmiştir, yanlış idrak edilmesin reklam yapmıyorum fakat sizlere danışmak istediğim bir nokta var. Son olarak köpek ve kedi mamaları getirtecektik ki: marka yöneticileri, öven toptancı, pazarlamalar arkadaşlar vb herkes malları öve öve bitiremiyor. Benim değinmek istediğim nokta ise siz kullanıcı arkadaşların yorumları. Mühim olan satan değil alan arkadaşların beğenmesidir. Aldığınız ürünlerin kiloları, ücretleri, içerik kalitesi protein bakımından kısacası her açıdan lütfedip bilgilendirme yaparsanız çok memnun oluruz.

    LÜTFEN ELEŞTİRİLERİNİZİ KİBAR DİLLE YAPINIZ SADECE KEDİ VE KÖPEK MAMALARI!
    BU ZAMANA KADAR KULLANDIОINIZ VE ŞU ANDA MEMNUN KALIP HALA DEVAM ETTİRDİОİNİZ MAMALAR!
    YETİŞKİN, YAVRU VB NİTELİKLERİ BELİRTMENİZ MEMNUN EDER.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: OguzhanY

    Cok genis bir bilgim yok fakat "whiskas" satmamak konusunda size tavsiye verebilirim. İnternette bir cok yerde var ciddi zararlari. Ucuz diye satiliyor.

    Teşekkür ederiz dikkate alacağız.
  • Ben kedim için Proplan tercih ediyorum Purına'nın, en çok tercih edilen 3 marka var zaten Proplan, Hill's, Royalcanin bunlar her türlü satılır. Online satış yapacaksanız, sizden alabilirim mama, kum ve diğer şeyleri.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dorocha

    Ben kedim için Proplan tercih ediyorum Purına'nın, en çok tercih edilen 3 marka var zaten Proplan, Hill's, Royalcanin bunlar her türlü satılır. Online satış yapacaksanız, sizden alabilirim mama, kum ve diğer şeyleri.


    Belki. Henüz çok yeniyiz doğruyu söylemek gerekirse en baştan beri düşünüp tartıştığımız bir şey şu an için ne söylesem erken olur ama ilginiz için çok teşekkür ederiz.
  • PURINA PRO PLAN BALIKLI

    HILLS TAVUKLU

    ROYAL CANIN TAVUKLU

    BONACIBO - Temizmama.com- TAVUKLU ve ETLI (SOKAK KEDILERINE ALACAK VARSA BU COK UYGUN CIDDEN)

    Yaş Mamalar da var.
  • youngocs kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hayirli olsun dukkaniniz. Bol kazanclar dilerim oncelikle.

    Kedi mamalari konusunda bilgim var az cok.

    Proplan, Hills, Royal Canin iyi markalar arasinda.

    Ancak sunuda unutmayalim siz her butceye hitap ettiginiz icin maalesef ki kalitesiz-ucuz mamada satmamiz gerekicek.. Ama mama onerisi isteyen olursa saydigim o 3 markayi onerirseniz uygun olacaktir.

    Ayrica bazi petshoplar kaliteli mamalari acik olarakta satabiliyor ornegin 1 kg mamayi 20-22 tlden satiyor ve musteri icin gayet uygun oluyor bu fiyat.

    -Birde yeriniz nerede adres verirseniz (forum kurallarina ayriki degilse-ayriki ise pm atiniz) belki yolumuz duserse veya yakinsak sizdende alisveris yapabiliriz, yabanciya gitmez :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim hepinizin ilgisi ve bilgilendirmeleriniz için, yazdığınız mama markalarından tercihlerimizin doğru olduğunu görmüş olduk.
    Temennimiz de öyle zaten yabancıdan almayın :)
  • Proplan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.