Şimdi Ara

PEUGEOT MÜŞTERİ HİZMETLERİ MEMNUNİYETİ????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
6.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Selamlar..Bugüne kadar tüm peugeot modelleri ile ilgili olumlu/olumsuz pek çok şey yazıldı çizildi. Bende bir 307 ve 308 kullanıcısı olarak beğeni ve şikayetlerimi burda yazdım durdum...

    Bu sefer araçlarda meydana gelen arızalar veya sorunlar değil de..ihtiyaç duyulduğunda "Peugeot Müşteri Hizmetleri" sizlere nasıl yardımcı oldu bunu öğrenmek istedim?

    Bir anket düzenleyebilme fırsatım olsa gerçekten sonucun ne olacağını çok merak ediyorum.

    Çeşitli 8 ( Sekiz ) sebepten "Peugeot Müşteri Hizmetleri" ile ilişki kuran ben, bu 8 ilişkinin hepsinde de "Peugeot Müşteri Hizmetleri" tarafından ya reddedilmiş ya da olumsuz cevaplanmış bulunmaktayım. Hal böyle olunca 10 üzerinden 0 ( Sıfır ) puan verdiğim "Peugeot Müşteri Hizmetleri"ni, Müşterisini "Müşteri" olarak görmeyen, hiç bir konuda yanında olmayan ve sadece kanuni bir zorunluluk olarak kurulmuş, can sıkmak ve vakit/nakit kaybettirmekten başka bir işe yaramayan bir departman olarak görmekteyim. "Müşteri" tanımının bile ne olduğunu bilmediklerinden eminim. Hatta yetkili servis ve/veya bayilerindeki duvarlarda koca koca yazılarla yazdıkları "Hedefimiz %100 Müşteri Memnuniyeti" afişlerinin saçma birer palavra olduğundan gerçekteki hedeflerinin bu olmadığından adım gibi eminim.

    Ben detay olarak yaşadıklarımı yazmayacağım ancak ne kadar olumsuz görüşlerim olduğunu yukarıda kısaca belirttim.

    Fakat ben yanılıyormuyum? Tüm bunlar sadece benim başıma gelen talihsiz olaylar mı diye düşünüyorum bazen.

    Bu sebeple sizlerinde "Peugeot Müşteri Hizmetleri" ile olumlu veya olumsuz yaşadıklarınızı öğrenmek istedim.

    Sonuçta yorumlar ne olursa olsun, olumlu veya olumsuz..Bu link'i yine kendilerine göndermeyi düşünüyorum.

    Yaşadığınız olayları kısaca anlatabilir veya anlatmadan olumlu/olumsuz görüşlernizi belirtirseniz çok sevinirim.

    Herkese saygılar, sevgiler..







  • ben ne zaman servise gitsem , bir kaç gün sonra ararlar ve de memnuniyetimi sorarlar.
    sadece yıldırım otodan memnun değilim ve 500 mt yanına yaklaşmam. o kadar diyeyim.
    erler ve aktife gidiyorum.
    ayrıca park esnasında ufak bir kazam oldu. açı otoda tamir edildi. işçilik olarak 10 üzerinden 9 alırlar.tam istediğim gibi olmadı.
    ama müşteri ilişkileri çok iyiydi. her soruma kıvırmadan cevap verildi.

    ben yıldırım oto haricinde diğer servislerinden çok memnunum.
    müşteri hizmetlik bir durumum olmadı.sadece anket için aradılar . bende not verdim
  • Aralık ayında 308 test sürüşü yapmıştım. Geçen gün peugeot müşteri hizmetlerinden aradılar, Ankara tekotoda 308 test sürüşü yaptınız mı? diye. Yaptım dedim. Teşekkür ederiz deyip kapattılar.
    Bunun bir mantığı var mı? Sor bakalım beğendim mi? Beğenmedim mi?
    Kendim çalar kendim oynarım havasındalar. Neyse (benim bebelerin deyimiyle) çok da tınnnnn.
  • "Kendilerine sorun çıkarmıyacak konularda müşterileri seçip, her zaman güzel şeyler söyleyecek müşterileri özellikle arıyorlar" gibi bir paranoya üretsek nasıl olur?

    Beni 5.000 TL masrafa uğrattıktan sonra da aradılar. Özür dilemeyip servislerinin yalancı olduğunu iddia ettim. Zira servisin "Arızalı-Değişmesi Gerek" dediği tüm parçalar bir başka serviste sapasağlam çıkmıştı. Bunu izah edince şöyle bir soru geldi. "O halde Servislerimizden memnunsunuz?????"...Cevap vermedim..Lütfen bi daha aramayın dedim :)
  • Anlaşılan kimse Peugeot Müşteri Hizmetleri ile diyalog kurmamış...
  • Müşteri hizmetleriyle bir iki kez diyalogum oldu, servisle yaşadıgım problemler sonucu müşteri hizmetlerini aradım, bir hafta içinde degişemeyiz dedigi parçayı değişti servis..Ha derseniz ki peugeot servislerinden memnun musunuz? Kesinlikle degilim. Trabzon da ikamet ediyorum yalnızca Peugeot Bayram var yetkili servis olarak, elemanları iş saatlerinde agızlarında sakızla, lakayt tavırlarla çalışmak dışında hiçbir işe yaramıyor.Her gittigimde aynı tümceleri duyuyorum "olur öyle, normaldir, yapar, hepsinde var, yapmaması lazım, şunu söksek, bunu söksek, neden yapıyor acaba" şaka gibi..Bu yetmiyor işçilik dahil dışarıda 110 tl ye taktırdıgım balata için bana verdikleri fiyat 170 balata + 30 işçilik tam 200 tl..Gerisini siz düşünün..Aracımı severek aldım severek kullanıyorum şu saate kadar beni hiç üzmedi..Fakat bir sorun çıkarsa servise gitmekten korkar hale geldim zira peugeot un yayınladıgı bültenden bile bihaber olan adamlara teslim ediyoruz aracımızı..Bende üzerime düşeni yapıyorum tabii Trabzon lu arkadaşlara sesleniyorum BAYRAM OTOMOTİV den uzak durun, diyelim ki bakım yaptırıyorsunuz, aracınızın mutlaka başında durun, 15.000 bakımına gittigimde aracın işlemleri tamamlandı teslim aldım kaputu açtım sigorta kutusunun üzeri çiziklerle doluydu..Mırın kırın edeceklerini bildigim için üstelemedim..Kutunun fiyatı 90 tl Autokingde bir şekilde hallettirdim..Yazacaklarım şimdiden bu kadar..Aracın garantisi bittikten sonra bayram otonun kapısının önünden geçmem.

    Edit for; İmla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheEren -- 31 Ocak 2010; 22:02:35 >




  • Müşterisine hizmet etmemek esasına göre çalışan bir sevistir

    Hele birde Esma hanımları varki Allah selamet versin onunla yaşadığım sorunları burada yazmaya kalksam günler alır,server dolar.

    En basitindinden aracımda çıkan bir sorundan dolayı parça ihtiyacı doğdu parça 3 ayda anca geldi.

    Önce elimizde yok fransadan gelicek dediler 1 ay öle salladılar.
    Birinci ayın sonunda yok gemiye verdiler yok uçakta yok tırla gelicek yok yolda diye kıvırttılar.
    Üçüncü ayın sonunda artık bende ne sinir kaldı nede sabır açtım ağzımı yumdum gözümü ağzıma ne gelirse saydırdım.
    Üçüncü ayın sonunda da parça istanbuldaki bir servisten çıktı geldi.

    İşte peugeottun müşteri hizmetlerinin hali.Adamların suratına tükürseniz yarabbi şükür yüzümü yıkamak için su masrafından kurtuldum dicek kadar yüzsüz ve alakasızlar.

    Ne sorsanız sorun kesinlikle cevaplamazlar tepeniz atıp telefonla aradığınızda şirket politikamız gereği bu konuda bilgi veremeyiz derler.Ne biçim bir politikaysa cevap vermemek,yardımcı olmayıp zorluk çıkarmak üzerine kurulu.Hadi distiribitör firma olsalar neyse ama bunlar direk fabrikalar yahu.


    Uzun lafın kısası allah yolunuzu peugeottun müşteri hizmetlerine düşürmesin.



    Aslında onlar departmanlarınn adınıı Müsteri Hizmetleri yerine Müşteri HEZİMETLERİ olarak değiştirseler çok daha isbetli olur diye düşünüyorum.




  • Merakla bekliyorum memnun olan 1 kişi çıkacak mı diye...Çıkarsa hemen link'i Peugeot Müşteri Hizmetleri'ne göndericem...Görsünler ne kadar gereksiz bir birim olduklarını...
  • bizim servisle pek alakamız olmuyor önceki araç 15000 de satıldı ama 5 sene kullanıldı bu araçta 3 sene oldu daha 11000de o yüzden fazla servise giden biri deiliz bundan dolayı konu hakkında yorum yapamayacağım ama gittiğimizde sorduğum bir kaç soru karşısında yanıt alamadığımıda belirtmek istiyorum
  • Arkadaşlar yorum yazan herkese çok teşekkür ediyorum ancak ufak bir noktada hatırlatma yapmak ihtiyacı duyuyorum. Benim sorduğum soru "Peugeot Yetkili Servisleri" ile alakalı bir memnuniyet veya memnuniyetsizlikten ziyade merkezde bulunan "Peugeot Müşteri İlişkiler/Hizmetleri" departmanından duyduğunuz memnuniyet veya şikayete yönelikti. Bu doğrultuda fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

    Zira "Peugeot Servisleri"nin halinin ne olduğunu sanırım araştırmamıza lüzum yok çünkü yıllardır durum ortada...Yetkili servis dedikleri sadece bir binadan ibaret...

    Bunu yazarken içlerinden sıyrılmış bir kaç iyi servisi de rencide etmek istemem..Sözüm onlara değil..

    Herkese saygılar sevgiler..
  • böyle durumlarda bizim arkadaşlar hemen fransa merkeze mail atıyorlar, ondan sonra görün nasıl tutuşuyorlar...
    deneyin derim
  • Peugeot Servisinden Şikayetçiyim. Zaten kendisinin tespit etmesi gereken arızadan ve sonucunda yapması gereken işlemler ver olup bizi bilgilendirmesi gerekirket aracı bilgisayara soktuk 30 TL. Arızanın sebebi şumu diye kontrol ettik 30 lira 1 saatte hiçbir arızayı gidermeyip şu parça değişecek 240 L diyip postaladılar. Ben zaten arızayı ve sebebini biliyorum parçayıda biliyorum. Parçayı değiştirince arabam olacakmı diyorum garanti veremem. herşeyolabilir. başkasının naptını bilmem gibi hikayeler okuyupo adam söğüşlemeye çalışıyorlar ama Dikkat Özellikle PEUGEOT İRDE Servis. Ben bu olaydan sonra birdaha peugeot alıp onların eline düşmem parayı sokakta bulmuyoruz....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.