Şimdi Ara

<<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>> (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.379
Cevap
18
Favori
714.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu dertden bende muzdariptim.aracın yanına gittiğimde bunu hemen deneyeyim bu kitapçıkta yazıyormuydu kitabı sular seler yaptığımı zannediyordum ama tecrübe meselesi galiba sağolasın agates eksik olma.
  • Gökhan isofix'in çocuk koltuğu bağlamaları, hatta çocuk koltukları ürettiğini biliyorum. Ama kocaman etiketi görünce döşemelerde onlara aitmiş gibi düşünüyorum.
    Neyse zaten kimin yaptığı çok önemli değil. Rahat ve kaliteli olması önemli.
  • tamam aslında öleydi bende de yeni jeton düştü hehe akşam açlıktan kafa basmıyo artıkk
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

    Rasim abi tamam bende direksiyon hep çift el ve 10:15 di galiba tutuyorum fakat ben sağak olduğum için sağ el daha güçlü o yüzden,zayıf elle bu işleri yapmaktaydım.şimdi durum tersi oldu sol ele emanet edip asıl güç ihtiva eden elimle düğme kontrolü yapmaktayım alışıyorsun zamanla tabi.en çok hanım,babam ve annem aranıp durmaktalar.o kadar para verdik buralarda bir düğme koymamışlarmı demezlermi haklı isyanlarına gülsemmi ağlasammı..
    quote:

    Orjinalden alıntı: rayen


    quote:

    Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

    hep artılardan değil de birde eksilerden gideyim bence aracın en yersiz düğmesi,cam açma düğmeleri.onların konsolda ne işi var arkadaş.koysana adam gibi kapıya,ışıklı ışıklı gözümüz bayram etsin.ah eski tempram hem kolda hem el freninin orda konsolda kitlemeleri mevcuttu

    İşte Gökhan'la ayrıldığımız bir nokta.
    Bende aracı ilk incelediğimde işte cam açma düğmeleri olması gereken yerde dedim. 9 yıl Corollada sol elle cam açmaya alışamamıştım nerdeyse her seferinde bakardım düğme nerde diye. Çünkü ben sol elimi direksiyondan hiç ayırmam. Alışkanlıktan öte sürüş güvenliği için gerekli. Kursta öğretmiş olmaları gerekir.
    Cam düğmelerinin yeri sol ve sağ düğmeler yanyana, ayrıca sağ kapı üzerinde bir tane yolcu için olsa daha iyi olurdu.




    9:15 değilmiydi o




  • quote:

    Orjinalden alıntı: eypskry

    gçkhan abi bu jantta karar kıldım allah nasip ederse verecegim siparişi hem arabanın renginede uyuyor

     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>


    540 tl abi fiyatı mam w 1 ile aynı ancak mam bu rengini bulabilirsem onu takacagım bakalım abi nasip
    çark caddesi abi senin bahsettigin cadde gel abi biraz ufak bir yer ancak güzel yerlemrimiz var ii agırlayacagıma emnim
    abilerimiz onden gider abi 90 110 fark etmez




  • abi aracın hayırlı ugurlu olsun
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pharatlil

    arkadaşlar aracı şöyle 1 -2 haftadır test ettiğim için yazamadım şimdi şöyle bir rapor verelim...

    araç için 33100 vermiştim. aracı beklerken 50. günde artık dayanma sınırım zonlandığı için istanbul da bi peugeot bayiini arayıp ellerinde 110 luk tepee olup olmadığını sordum. Ellerinde olduğunu hemen verebileceklerini söylediler ve vergi levham olduğu için 31000 e verebileceklerini söylediler. fakat plaka vs. dahil değildi. Bende önce peugeot müşteri hizmetlerini arayıp böyle bir indirim olup olmadığını doğrulattım. Doğru olduğunu öğrenince de bayimi arayıp indirimi talep ettim yoksa paramı geri verin dedim. bayi bunu duyunca indirimi yaptı ve plaka vs. ile 32000 e aracı aldım. 1100 borçlandılar. full kasko + trafik seti + sağlık seti + yangın tüpü + 26 tl aldım.

    araçtan harici ses çıkışı çıkmadı. ( - )

    Ses yalıtımı harika Beklediğimin ötesinde ( + )

    süspansiyon harika neredeyse yolcu otobüsleri kadar sarsıntısız ( + )

    Ses sistemi harika ( + )

    Yağmur ve Far sensörleri harika uyumlu çalışıyor ( + )

    yakıt ilk depo olmasına rağmen süper öyleki hep şehiriçi ve full klima çalışıyor ortalama hızım 40 ama 1 depo ile 1000 km yapmak üzereyim buda yoğun şehiriçi kullanımda km de 145 kuruş ediyor. ( + )

    hız sabitlemeyi ilk önce tam kavrayamadım ama şimdi çok iyi biliyorum fakat sanki hız sabitlemede daha çok yakıyor gibi geliyor..

    klima mükemmel ötesi (+)

    koltuklar çok iyi kavrıyor çok rahat geldi bana (+)

    Sol çıta hariç aracın görüşü bence çok iyi.

    Direksiyon çok yumuşak ancak hızlandıkça sertleşiyor. Fakat 100 km üzerinde biraz fazla sert gibi.

    Direksiyon altındaki kontrol kollarının konumu bence iyi değil ulaşması biraz zor oluyor (- )

    Teybi kontrol ettiğimiz koldaki radyo değiştirme tuşunun dönen bir yapıda olmasıda pek pratik olmamış bence tuşla değişmeliydi (- )

    Yol bilgisayarının Silecekteki tuşla değişmesi bence çok saçma olmuş kontrol bütünlüğü bozulmuş ( - )

    aracın son hızı çok yüksek 190- 200 seviyelerine rahatça çıkıyor ancak gösterge panelinde son hız olarak 190 (veya 200) gösterilmesi bence kötü olmuş. Bu performanstaki bi araç için o gösterge çok yetersiz ve aracı sanki performanssız bir araç gibi gösteriyor. (-)

    aracın ivmelenmesi 2 tonun üstündeki bir araç için gerçekten efsane olacak nitelikte iyi. muazzam bir hızlanması var (+ )

    Fren mekanizması bence tam olması gerektiği gibi gereksiz şekilde çok hassas değil. basarken milimetrik hesaplarla dokunmuyorsunuz ki yeni araçlarda azıcık dokunsanız bile aracın çok sert karşılık vermesi hiç hoşuma gitmiyordu ( + )

    aracın cilası hoş değil. Yeni bir araçta cila daha iyi olmalıydı. Fazla toz tutuyor ve yeni olmasına rağmen boya korumaya ihtiyaç duyuyor.( - )

    jantın vidalı gibi görünüp vidasız süs olması bence hoş değil. (- )

    arka sileceğin ön sileceklerle kombine değilde ayrı çalışması bence iyi değil. Birde ona vakit harcıyorsunuz. (-)

    Elektrikli ayna ayarı güzel (+)

    araç camını yıkarken sürücü tarafındaki silecek tam açılamıyor ki bence bu çok büyük hata olmuş (-)

    torpido gözü küçük hemde çok şekilsiz ufak şişe vb. eşya yerleştirmek işkence (-)

    benim aklıma gelenler bunlar. fakat sonuç bence muhteşem bir araç çünkü araçın artıları muhteşem eksileri ise detaylar. Konfor isteyenler başka bir yere bakmasın çok araç kullandım böylesi konfor bu fiyata harika. herkese tavsiye ediyorum...




    HARİCİ SES ÇIKIŞI DERKEN MP3 PLAYER,İPOD VB. ARAÇLARI BAĞLAMAYA YARAYAN ÇIKIŞDANMI BAHSEDİYORSUNZ?
    HEM 110 LUK ARAÇ HEMDE O NASIL OLMAZ?




  • onur arkadaşım egerki 110 hp olupta bluetoth varsa o sıkış olmuyor cunku o sıkıstan bluetotoh a giriyor egerki bu ozellik yoksa hemen servise hesabını sorması gerekir rasim ab bu konuda daha uzman yanına bir kaç kişi arıyor bendede yok ama beniim araçta blue toth var
    birde yeni araç sahibi arkadaşlar menünüz türkçe menümü bazı arkadaşlarımızda bu sıkıntı var türkçe degil
  • gökhan abi ben cok araştırdım toptan ğarekende bu adresi kaybetme fiyatlar en uygun burayı buldum bakalım bufta sonuna kadar daha bakacagım ona gore sipariş edecegim bak adresi vereyim sanada
    http://www.lastikakujant.com/pinfo.asp?pid=1285
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eypskry

    onur arkadaşım egerki 110 hp olupta bluetoth varsa o sıkış olmuyor cunku o sıkıstan bluetotoh a giriyor egerki bu ozellik yoksa hemen servise hesabını sorması gerekir rasim ab bu konuda daha uzman yanına bir kaç kişi arıyor bendede yok ama beniim araçta blue toth var
    birde yeni araç sahibi arkadaşlar menünüz türkçe menümü bazı arkadaşlarımızda bu sıkıntı var türkçe degil

    Eyüp uzmanlık bir yere kadar. Daha hala Peugeot'tan yazılı açıklama beklemekteyim. Onlar ise telefon ettik bluetooth olan araçlarda olmuyor, yazılı açıklamaya ne gerek var modundalar. Bluetooth cihazı olmayan ama harici ses çıkışıda olmayan arkadaşlarla bu konuyu bir görüşelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rayen -- 9 Haziran 2009; 0:10:39 >
  • evet abi herkeze duyurulur buradan
    bugun sanayiye gtiim diger partner için bizim bir usta var özel peugeot servisi tepee için sordu bunun arka cam acılıyormu faln dedigm yok abi cok incelemiş o ayrıca kendinde berlingo var yeni ona yapmıiş araba bir kullanışlı olmuş yolda giderken duşundum ondan sonra ya turkiyede boyle ustalar var kendi işini goren biz neden 3 dünya ulkesi gibi gorülüyoruz avrupanın en boş arabaları( bize full olarak veriyorlar tabi) neden bize ithal ediliyor yada( kastırılıyor ) bizler bu kadar calış cabala 0 bir araba al bizde calışıyorken neden dye cok sordum kendime ama gene hatayı kendimizde buldum bugun hindistan tata adında dünyanın en ucuz arabasını cıkartıyor ve taleplere yetişemiyefcek kadar sipariş alıyor chry karasuya fabrika kumayı düşünüyor aynı tata jaguar ve land rover bünye sine katıyor
    peki ama biz neden yapamıyorda kendi paramızla başkalarıne gebe kalıyorozruz bir an cok agırıma gitti işin acıkcası




  • Ben şimdi senin yazdıklarına yanıt versem siyaset yapmış olurum. Ağzımın ortasına tokatı yerim. Bir 14 gün yazamayacak hale gelirim.
    Mesaj sayım 2 binlerin üzerine çıksın hatırlat o zaman yazarım.
    Niye mi böyle yazıyorum. VW üzerine millet konu açıyor siliniyor. Yazdıklarıyla yardırıyorlar. Konular siliniyor. Yenisi açılıyor. Ben niye konumu sildiniz diye yazdım 7 gün ceza aldım. O silinen konulara baktım, izledim. Maaşallah ceza meza alan yok. Demek ki, benim mesaj sayım az o yüzden itibarım yok.
    Bu nedenle sana cevap veremiyorum kusura bakma, halen ceza alma riski var. Aman aman...




  • aman abi aman
    olsun abi ben inanıyorumki bir gün bizim gibi gençler sizn gibi abilerimizinde yol gostermesiyle rğtbelere bakmadan o soz hakkı bizlerede gelecek yanlız biraz sabır lazım
  • tüm gönül dostlarına selamlar olsun herkese iyi çalışmalar kazasız belasız günler :):)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rayen

    Gökhan isofix'in çocuk koltuğu bağlamaları, hatta çocuk koltukları ürettiğini biliyorum. Ama kocaman etiketi görünce döşemelerde onlara aitmiş gibi düşünüyorum.
    Neyse zaten kimin yaptığı çok önemli değil. Rahat ve kaliteli olması önemli.



    isofix üretim yapan bir firma değildir, bir STANDART'tır. Mesela motor emisyon standartı euro3- euro5 gibi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yat_uyu


    quote:

    Orjinalden alıntı: rayen

    Gökhan isofix'in çocuk koltuğu bağlamaları, hatta çocuk koltukları ürettiğini biliyorum. Ama kocaman etiketi görünce döşemelerde onlara aitmiş gibi düşünüyorum.
    Neyse zaten kimin yaptığı çok önemli değil. Rahat ve kaliteli olması önemli.



    isofix üretim yapan bir firma değildir, bir STANDART'tır. Mesela motor emisyon standartı euro3- euro5 gibi

    yat_uyu, sağol yeni birşey öğrenmiş olduk.
    Küçük çocuk olmayınca bu tür ayrıntıları araştırma ihtiyacı hissetmedim.




  • ARKADAŞLAR BEN BUGÜN ARABA HAKKINDA BİLGİ ÖĞRENMEK İÇİN BAYİYE GİTTİM.BİR BAKTIKKİ 4 GÜN ÖNCE KREDİYE BAŞVURDUK HALA ÇIKMAMIŞ (İŞ BANKASINDAN)
    SONRA ORADAKİ ARKADAŞLAR İŞBANKASINI ARADI TARTIŞTILAR.
    SONRA BANA BAŞKA BANKA TAVSİYE ETTİLER.BENDE TMM DEDİM.ARKADAŞLAR HEMEN KREDİ BAŞVURUSUNDA BULUNDU 10 DK İÇİNDE İŞLEM HALLEDİLDİ.
    BU ARADA TEST SÜRÜŞÜ YAPMAK İSTİYORUM DEDİM.OLUR DEDİLER.DİREKSİYON ÇOK HAFİF TÜY GİBİ.ESKİ ARABAM KARTAL 1.6 İE HİDROLİK DİREKSİYONLUYDU.KARTALDAN SONRA BAYA HAFİF GELDİ DİREKSİYON.
    ABS NİN OLMASI BANA GÖRE BİR EKSİ :D BİR BASIYOM ÇOK ANİ DURUYOR.KARTALDA BASIYORUM YAVAŞLIYORUM DURUYOR.
    SİNYAL TUŞU ARKA TARAFTA KALMIŞ ORASI BİR EKSİ.
    ÇOK HOŞUMA GİDEN BİR YÖNÜ OLDU 2.VİTESE GEÇTİM BAKTIMKİ ARAÇ 70 KM HIZ YAPIYOR ŞOK OLDUM. :D.PERFORMANS MÜKEMMEL ÖTESİ.
    12V GÜÇ ÇIKIŞINI BEN PRİZ ŞEKLİNDE ZANNEDİYORUM BAKTIMKİ ÇAKMAK GİRİŞİ GİBİ BİŞEYMİŞ.
    ARAÇTA 4 VEYA 6 HOPARLÖR VAR TAM KEŞFEDEMEDİM.
    BEN ARACA EMNİYET PAKEDİ TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM.TAKTIRMAYA DEĞERMİ? BU PAKEDİ DAHA ÇOK ESP İÇİN TAKTIRMAK İSTİYORUM.
    BENİ ORADA İKNA ETTİLER ARACA FİLM ÇEKECEKLER GÜZEL OLURMU.TRAFİKTE YASAK DİYE BİLİYORUM AMA SORDUM SADECE KAPALI RENKLER YASAKMIŞ.
    SÜRÜŞÜ BANA ZOR GELDİ.KARTALDA GAZA BASIYON GİDİYON
    ARACA EKSTRA OLARAK:METALİK BOYA-PARK YARDIM SİSTEMİ-İÇ TAVAN BARI-TAVAN BARI- YAPTIRIYORUM. BİRDE EMNİYET PAKEDİ(EP) DE TAKTIRSAMMI SİZCE? DEĞERMİ




  • quote:

    Orjinalden alıntı: ONUR_345241

    ARKADAŞLAR BEN BUGÜN ARABA HAKKINDA BİLGİ ÖĞRENMEK İÇİN BAYİYE GİTTİM.BİR BAKTIKKİ 4 GÜN ÖNCE KREDİYE BAŞVURDUK HALA ÇIKMAMIŞ (İŞ BANKASINDAN)
    SONRA ORADAKİ ARKADAŞLAR İŞBANKASINI ARADI TARTIŞTILAR.
    SONRA BANA BAŞKA BANKA TAVSİYE ETTİLER.BENDE TMM DEDİM.ARKADAŞLAR HEMEN KREDİ BAŞVURUSUNDA BULUNDU 10 DK İÇİNDE İŞLEM HALLEDİLDİ.
    BU ARADA TEST SÜRÜŞÜ YAPMAK İSTİYORUM DEDİM.OLUR DEDİLER.DİREKSİYON ÇOK HAFİF TÜY GİBİ.ESKİ ARABAM KARTAL 1.6 İE HİDROLİK DİREKSİYONLUYDU.KARTALDAN SONRA BAYA HAFİF GELDİ DİREKSİYON.
    ABS NİN OLMASI BANA GÖRE BİR EKSİ :D BİR BASIYOM ÇOK ANİ DURUYOR.KARTALDA BASIYORUM YAVAŞLIYORUM DURUYOR.
    SİNYAL TUŞU ARKA TARAFTA KALMIŞ ORASI BİR EKSİ.
    ÇOK HOŞUMA GİDEN BİR YÖNÜ OLDU 2.VİTESE GEÇTİM BAKTIMKİ ARAÇ 70 KM HIZ YAPIYOR ŞOK OLDUM. :D.PERFORMANS MÜKEMMEL ÖTESİ.
    12V GÜÇ ÇIKIŞINI BEN PRİZ ŞEKLİNDE ZANNEDİYORUM BAKTIMKİ ÇAKMAK GİRİŞİ GİBİ BİŞEYMİŞ.
    ARAÇTA 4 VEYA 6 HOPARLÖR VAR TAM KEŞFEDEMEDİM.
    BEN ARACA EMNİYET PAKEDİ TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM.TAKTIRMAYA DEĞERMİ? BU PAKEDİ DAHA ÇOK ESP İÇİN TAKTIRMAK İSTİYORUM.
    BENİ ORADA İKNA ETTİLER ARACA FİLM ÇEKECEKLER GÜZEL OLURMU.TRAFİKTE YASAK DİYE BİLİYORUM AMA SORDUM SADECE KAPALI RENKLER YASAKMIŞ.
    SÜRÜŞÜ BANA ZOR GELDİ.KARTALDA GAZA BASIYON GİDİYON
    ARACA EKSTRA OLARAK:METALİK BOYA-PARK YARDIM SİSTEMİ-İÇ TAVAN BARI-TAVAN BARI- YAPTIRIYORUM. BİRDE EMNİYET PAKEDİ(EP) DE TAKTIRSAMMI SİZCE? DEĞERMİ



    ABS çok ani durmasını sağlamaz ,güvenli durmasını sağlar.Ben açıkçası arabamda abs nin devreye girdiğini görmedim ya da pedala çok sessiz yansıyor hissetmedim :) İkinci mevzu emniyet paketi sonradan takılmıyor ,aracın üzerinde gelmesi lazım.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: agates


    quote:

    Orjinalden alıntı: ONUR_345241

    ARKADAŞLAR BEN BUGÜN ARABA HAKKINDA BİLGİ ÖĞRENMEK İÇİN BAYİYE GİTTİM.BİR BAKTIKKİ 4 GÜN ÖNCE KREDİYE BAŞVURDUK HALA ÇIKMAMIŞ (İŞ BANKASINDAN)
    SONRA ORADAKİ ARKADAŞLAR İŞBANKASINI ARADI TARTIŞTILAR.
    SONRA BANA BAŞKA BANKA TAVSİYE ETTİLER.BENDE TMM DEDİM.ARKADAŞLAR HEMEN KREDİ BAŞVURUSUNDA BULUNDU 10 DK İÇİNDE İŞLEM HALLEDİLDİ.
    BU ARADA TEST SÜRÜŞÜ YAPMAK İSTİYORUM DEDİM.OLUR DEDİLER.DİREKSİYON ÇOK HAFİF TÜY GİBİ.ESKİ ARABAM KARTAL 1.6 İE HİDROLİK DİREKSİYONLUYDU.KARTALDAN SONRA BAYA HAFİF GELDİ DİREKSİYON.
    ABS NİN OLMASI BANA GÖRE BİR EKSİ :D BİR BASIYOM ÇOK ANİ DURUYOR.KARTALDA BASIYORUM YAVAŞLIYORUM DURUYOR.
    SİNYAL TUŞU ARKA TARAFTA KALMIŞ ORASI BİR EKSİ.
    ÇOK HOŞUMA GİDEN BİR YÖNÜ OLDU 2.VİTESE GEÇTİM BAKTIMKİ ARAÇ 70 KM HIZ YAPIYOR ŞOK OLDUM. :D.PERFORMANS MÜKEMMEL ÖTESİ.
    12V GÜÇ ÇIKIŞINI BEN PRİZ ŞEKLİNDE ZANNEDİYORUM BAKTIMKİ ÇAKMAK GİRİŞİ GİBİ BİŞEYMİŞ.
    ARAÇTA 4 VEYA 6 HOPARLÖR VAR TAM KEŞFEDEMEDİM.
    BEN ARACA EMNİYET PAKEDİ TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM.TAKTIRMAYA DEĞERMİ? BU PAKEDİ DAHA ÇOK ESP İÇİN TAKTIRMAK İSTİYORUM.
    BENİ ORADA İKNA ETTİLER ARACA FİLM ÇEKECEKLER GÜZEL OLURMU.TRAFİKTE YASAK DİYE BİLİYORUM AMA SORDUM SADECE KAPALI RENKLER YASAKMIŞ.
    SÜRÜŞÜ BANA ZOR GELDİ.KARTALDA GAZA BASIYON GİDİYON
    ARACA EKSTRA OLARAK:METALİK BOYA-PARK YARDIM SİSTEMİ-İÇ TAVAN BARI-TAVAN BARI- YAPTIRIYORUM. BİRDE EMNİYET PAKEDİ(EP) DE TAKTIRSAMMI SİZCE? DEĞERMİ



    ABS çok ani durmasını sağlamaz ,güvenli durmasını sağlar.Ben açıkçası arabamda abs nin devreye girdiğini görmedim ya da pedala çok sessiz yansıyor hissetmedim :) İkinci mevzu emniyet paketi sonradan takılmıyor ,aracın üzerinde gelmesi lazım.

    arabayı almadan önce serviste istediğin opsiyonları yaptırabiliyorsunuz.sonuçta arabanın orjinalinde gelmiyor serviste sonradan taktırılıyor.
    başka arkadaşlardanda her türlü yorum bekliyorum.




  • Onur güvenlik paketi sonradan takılan bir şey değil. Eğer takıyoruz dedilerse seni yanıltmışlar. Fabrikadan montajlı geliyor. Güvenlik paketi istiyorsan bu şekilde sipariş vermelisin.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.