Şimdi Ara

Philips 55PUS8602 (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.042
Cevap
25
Favori
83.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: # Ace #

    Tüm 60 fps 4k video oynatamama sorunları bitmiş netflix, amazon, youtube test edildi.


    Kablosuz 5Ghz bağlantı tipi görememe sorunu ise hala devam etmekte. Konuda bu tarz bir sorun yaşayan vardı ben Tv'yi 2.4Ghz ile bağlıyorum 5Ghz arattım ama görmüyor sanırım bu sorun genel olarak devam ediyor.

    şükür sonunda. bazı videolarda telefondan youtube açıyorum 4K açılıyor, tv 'ye geçiyorum 720p çıkıyordu, çok gıcık bir hataydı neyseki düzelmiş. 5Ghz sorunu bence donanımsal o yüzden düzelmiyor. TV' yi aldığımdan beri var. O yüzden 2.4 GHZ 'de kullanıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • # Ace # kullanıcısına yanıt

    merhaba benim tv 5ghz ağı görüyor ama kablolu bağlanıyorum, daha önce denedim 5ghz bağlandım, 3. sıradaki ağ 5ghz..yeni gelen son güncellemeden önceki sürüm yüklü..

    Philips 55PUS8602

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni güncelle Stream servislerini düzeltmel için gelmiş gözüküyor.

    Philips 55PUS8602
  • @saameet_06 Youtube olayı çok iyi oldu diğer türlü hiç çekilecek gibi değildi.


    @ICE_BLUEE Siz söyledikten sonra kontrol ettim biraz reddit gezintisi sonrası bu hatanın arada yaşandığı modem ayarları içinden dns ve wifi kontrol kanal değiştirme sonrası düzeleceği söyleniyordu.


    Birkaç dns ve kanal değiştirme sonrası Tv 5Ghz ağını gördü ilginç bir olay sorun kesin olarak modem veya tv'de mi bilemedim..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: # Ace #

    @saameet_06 Youtube olayı çok iyi oldu diğer türlü hiç çekilecek gibi değildi.


    @ICE_BLUEE Siz söyledikten sonra kontrol ettim biraz reddit gezintisi sonrası bu hatanın arada yaşandığı modem ayarları içinden dns ve wifi kontrol kanal değiştirme sonrası düzeleceği söyleniyordu.


    Birkaç dns ve kanal değiştirme sonrası Tv 5Ghz ağını gördü ilginç bir olay sorun kesin olarak modem veya tv'de mi bilemedim..

    5GHZ muhabbetinde philips kanal seciyordu. Daha evvel mu konuda yazmıştım hangi kanallardı hatırlamıyorum ama bir araştırın. Ona göre modemden 5GHZ nin kanalları değiştirin. Sorun varsa düzelecektir bizzat başıma gelmişti öyle çözmüştüm.





  • @cryptdlg Evet dediğiniz gibi sanki Tv wifi kanal seçiyor bir şekilde ben kanal değişimi ile 5Ghz göstermeyi başardım aynı sıkıntıyı yaşayanlar bu yolla sanırım bundan kurtulabilir.

  • Benim şöyle bir sorunum var bir süredir. Amazon prime video yu çalıştırdığım zaman kullanıcı profilleri sayfası geç geliyor, bazen sayfadaki filmlerin resimler tam yüklenmiyor hatta filmi açmaya çalıştığımda siyah ekranda donuyor donuyor almanca bir hata yazısı çıkıp yine yüklemeye çalışıp sonunda açıyor.


    Uygulamanın güncellemeleirni kaldırdım cache i sildim tekrar güncelledim (tam kaldırılmıyor zira ana firm ile yüklü geldiği için program). Ama hala aynı devam ediyor.


    Yabancı amazon prime forumunda benimle birlikte bu sorunu yaşayan baya insan varmış. Amazonun da bu konuda verdiği cevap televizonu kapatıp fişi çekip bekleyin. Ne yaptıysam düzelmiyor. Dİğer VOD uygulamalarında böyle bir sorun yok. Son uygulama VOD ile ilgili sorunları düzelttik demişler ama sanırım netflix ve youtube sorunlarından bahsetmişler. İşin garibi bende ben o sorunlara önceesinde de denk gelmemiştim.



    Konuda bahsettiğim prime forumundaki başlık "Someting went wrong"


    https://www.amazonforum.com/s/question/0D54P00006zSxvySAC/something-went-wrong-android-tv




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 12 Temmuz 2021; 13:9:29 >




  • @cryptdlg Yazdıklarınız üzerine tv'de Amazon Prime video'yu denedim bende açılma veya video oynatma bazlı bir sıkıntıya rastlamadım.


    Son çare Tv'yi formatlamak olabilir ama bu yöntem sorunu çözer mi ? emin değilim.

  • arkadaşlar bu bizim tv 8602 kalite olarak ne durumda 8505 le eş değermi, paneli kalitelimi ilerde sorun çıkartırmı acaba yani satıp model yükseltmeye değermi değerli ustalar fikir verirse sevinirim, tv den memnunum şahsen yetiyor şimdilik,,herkese selam saygılar tşkler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ICEBLUEE 8602 modelinin 8505 modelinden geri kalır yanı yok hatta bazı yönleri daha iyi (ses çıkış gücü, parlaklık, yenileme hızı) zamanı içinde bu model tv sanırım bulunmaz bir seçenekti, piyasadan süpürüldü bulunmuyor artık. Paneli, parlaklığı ve ses çıkış ile daha uzun süre rahat götürür android kısmı ise tökezlediği gibi altına bir box alınır ömrüne 2-3 yıl daha eklenir. Boşuna satarak para israfına girilmesin derim; ha ne zaman değiştirilir 2.1 hdmi destekli freesync veya g sync destekli bir modeli çıkar, fiyatı alınacak seviyeye düşer, anca o zaman hem Tv hem konsol bazlı o modellere geçmek mantıklı olur yoksa şuan için gereksiz.

  • ICEBLUEE I kullanıcısına yanıt

    8602 modeli philipsin nadir iyi yaptığı bir tv

    100 hz 1000 nit

    ısınma haricinde bildirilen kronik sorun bilmiyorum

    bu modelde ölü piksel bile hatırlamıyorum

    paneli kendi segmenti için kalitelidir

    hatırladığım avrupa ve rusyada çok sattı özelikle rusların incelemesinden sonra

    buradaki konu geçmişini ve kullanıcı deneyimlerini

    bilmemekle beraber philips olsun çamurdan olsun diyen arkadaşıma aldırdığım ve sorunsuz kullandığı bir model ben resim kalitesini beğeniyorum

    2017 yılı modellerde tüm markalarda iyi tv ler vardı

    o yılda philipsin de iyisi buydu ve fiyatı da uygundu

    tabi philips bu sonuçta 5-6 yaşına girince anakart su koyuverir belli olmaz ama artık tüm markalarda kullanım ömrü zaten çok kısa

    8505 ile kıyas olmaz değişmek hiç olmaz

    8505 modeli 50 hz ve 8 bit 400 nit

    dellenmeyin kullanın gittiği yere kadar

    masraf çıkarırsa tamiri uyguna geliyorsa bile tamir ettirip kullanın derim

    hürmetler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep -- 16 Eylül 2021; 0:49:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar bu tv kesin olarak en fazla kaç gb harici hdd destekliyor. 4tb almayı planlıyorum görmeme durumu olursa daha düşük alacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saameet_06 -- 21 Kasım 2021; 21:34:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4tb segatte 3,5 inç adaptörü denedim görmedi aynı markanın 2tb vardı onu gördü, bazı yerlerde 2+2 bölüp gördürenleri okudum ama bende o şekildede görmedi, arşivinize 2 tb yeterse riske girmeyin derim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba


    Tvye yeni güncelleme gelmiş sanırım. Tv yeni güncelleme uyarısı veriyor. internetten güncellemeye çalışıyorum ancak kurulum esnasında hata vererek güncelleme yapılamıyor.


    Güncellemeyi yapan var mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyagi007 -- 13 Aralık 2021; 11:37:3 >
  • @miyagi007 Güncelleme sorunsuz oldu siz net ayarlarınızı bir kontrol edin üstüne ayarlar içinde Android kısmına gelip kendisini yeniden başlatın ve güncelleme tekrarlayın.

  • Ben de güncelleme yi sorunsuz yaptım. Ancak sürüm notları kısmına erisemedim. Güncellemede neler var bir türlü bulamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19tlhspr03 -- 13 Aralık 2021; 13:47:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünün resmi sayfasında bile bu güncelleme değil eskisi gözükmekte.


    Yeni ne geldi veya düzeltildi belirsiz..

  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    Defalarca tekrar denedim degişmedi. Dosyayı karşıdan indiriyor ancak kurulum sırasında hata uyarısı verip reset atıyor.

    Philips servisi ve cağri merkezi ile görüştüm böyle bir güncelleme olmadığını belirtiyor. Tv güncelleme uyarisı veriyor philips olmadigını belirtiyor ilginç bir durum :)

    Bu güncelleme oncesinde de tv de arasıra reset atma,netflix ya da amazon prime acılmama sorunu vardı.Bu guncelleme ile düzelecegini umarken kurulum hatası kötü oldu.

    Bu cihazlarda recovery mode var mi? Recovery modda eski sürüme donme ya da tekrar kurulum yapilabilinir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyagi007 -- 14 Aralık 2021; 7:20:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @miyagi007 Bu modelde recovery mode nasıl giriliyor net emin değilim ama kumanda kısmında alt tuş yani Ok butonu alt tarafına basılı tutup Tv'yi o şekilde açmanız lazım. Yani Tv'yi prizden çekin ve Analog kısmından alt tuşa basılı tutarken Tv'ye prizi takın ama kumandanın o sırada Tv'yi görmesi şart.. Prizi sizin yerinize biri yardım edip o taksın bu işlem sonrası recovery menu karşınıza çıkması lazım.


    Bu işlem öncesi resmi site üstünden eski sürüm yazılımı indirip usb atıp tv'ye takmak daha makul olur (yazılım Fat32 usb'ye klasör olmadan direk atılmalı) bu yolla eski sürüm yazılma geçip daha sonra yeni güncel sürümü tv üstünden alırsınız. Philips servisinin sürüm bilgisizliği normal, çalışanlar resmi siteye bakıyor orada hala eski sürüm olduğu için yenisi gelmedi demeleri biraz komik ama çalışan elamandan pek medet ummamak lazım.





  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    Güç girişi tv nin arkasindaki kumandanin yakinında. onu takarken asagı ok yonune basarak gücü bagladım ama Recovery moda maalesef geçiş yapmadi.

    Eski yazilim resmi sitede yok sadece son sürüm mevcut. Bu yazilimi usb bellekte takinca usbdeki sürümün tv dekinden daha eski ya da ayni olduğu uyarisi cikiyor tekrar kurulum yapmiyor. Eski sürümu bulsam bile yine aynı uyarı çıkacaktır. Servisle de göruştüğümde eski sürüme geri donüş olmayacagını söylemişti. Olabilseydi Recovery ile son sürümü tekrar yükleyip ondan sonra güncelleme denemek işe yarayabilirdi ama recoverye de girilmiyor.
    Philips i android oldugu icin tercih etmiştim ama bu sorunlar nedeniyle bundan sonraki tvim büyuk ihtimal samsung olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyagi007 -- 14 Aralık 2021; 12:12:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.