Şimdi Ara

Philips Akıllı buhar kazanlı ütü. Deneyen var mı? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
5
Favori
78.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • GERCEK YORUM BURADA. BEN KESINLIKLE MEMNUN DEGILIM TABANDAN SU DAMLATIYOR. ILK KULLANIMDA SU AKITTI 3 DEFA SERVISE GOTURDUM SEVIIS DALGA GECER GIBI HER DEFASINDA SORUN YOK DEDI. KESINLIKLE TAVSIYE ETMIYORUM KARDESIM SERVIS BERBAT. UTU CAMASIRLARI ISLATIYOR.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PHILIPS GC9650/80 kullanıyoruz çok memnunuz. Hanım 5 dakikada koca nevresimi ütülüyor. Ben bile bazen kendi giysilerimi ütülüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • buhar kazanlı ütülerde ağırlık çok önemli midir? 1,22 kg. ile 0,8 kg arasında ne fark olabilir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mpower14

    buhar kazanlı ütülerde ağırlık çok önemli midir? 1,22 kg. ile 0,8 kg arasında ne fark olabilir?

    Sormuş olduğunuz ağırlık farkı 2 buhar kazanlı ütü arasındaki ağırlık için midir? Yoksa biri buhar kazanlı diğeri normal ütü için mi?

    Eğer 2 buhar kazanlı ütü arasında 400 gr fark varsa bu çok önemlidir. Hiç düşünmeden hafif olanı tercih edin çünkü aradaki 400 gr'lık fark yarım saat ütü yaptıktan sonra size 4 kilo gibi gelebilir.

    Eğer buhar kazanlı ütü ile normal ütü arasında 400 gr fark var ise buhar kazanlı ütü, aradaki ağırlık farkını görmezden geleceğiniz avantajlar sağlar.
  • celebic kullanıcısına yanıt
    buhar kazanlı ütü almaya karar verdik de...

    acaba hangisi diye düşünüyoruz. tavsiyelerinizi alabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mpower14

    buhar kazanlı ütü almaya karar verdik de...

    acaba hangisi diye düşünüyoruz. tavsiyelerinizi alabilirim.


    İki tip ütünün kullanım amaçları aynı olsa bile buhar kazanlı ütü ile normal ütü farklılık gösteriyor. Bana sorarsanız bir evde her ikisinin de bulunması gerekiyor. Çünkü iki ütünün üstün olduğu yönler var4, dezavantajlı yönleri var.

    * Ağırlık: Buhar kazanlı ütü daha ağır ve uzun süreli ütülemede yorucu olabilirken normal ütü daha hafif ve yormaz.

    * Buhar basıncı: Haliyle buhar kazanlı ütüler daha yüksek basınçla buhar veriyor ve kırışıklıkları açmada daha maharetli. Ancak son zamanlarda normal ütülerde de yüksek basınç sağlayan modeller çıkmaya başladı. Örneğin ben bir tane normal ütü aldım neredeyse buhar kazanlı ütüler kadar buhar basıncı sağlıyor.

    * Sarfiyat: Buhar kazanlı ütüler kazanın önceden ısıtılması gerektiği için daha fazla enerji sarf ederler ancak uzun ütü yapacaksanız buhar kazanlı ütü daha ekonomik olur. Eğer kısa süreli ütü yapacaksanız örneğin 1 gömlke ve pantolon ütüleyecekseniz buhar kazanlı ütü yerine normal ütü daha tasarrufludur.

    Bütçe müsaitse iyi bir buhar kazanlı ütü ve yanında günlük kısa ütülemeler için kullanabileceğiniz normal ütü olması iyi olur.




  • ilginiz için teşekkür ederim.

    kazanlı ütü alacağız inşallah.

    phillips 8735 ile 9630 arasında kaldık. en son olmazsa bir mağazada elle dokunup gözle görerek karar vermek ve internetten almak lazım.
  • Su damlatma sıkıntısı bende de var.
  • Merhabalar. Anneme buhar kazanlı ütü almıştım; birkaç ay oldu. Tefal'in son çıkan ürününü aldım. Başta Tefal ile Philips arasındaydım (sadece marka olarak). Philips'i araştırmalarım sonucu eledim çünkü kumaş tanıma teknolojisi kumaşa tabanı değdirmediğiniz sürece bilemiyor. Hassasiyetleri farklı kumaşlarda kumaşın tespiti ile sıcaklığın değişmesi için ilk temas şart. Bu da kumaşa zarar verebilir. Tefal'in avantajı elle ayar yapabilmekte. O yüzden Tefal aldım ve memnunuz. Arada ben de ütülüyorum, keyifli hissettiriyor
  • yaklaşık 7-8 yıldır memnuniyetle kullandığımız Philips GC9240 buhar kazanlı ütüyü bir yakınımıza hediye ettiğimizden dolayı yine bir Philips ütü almaya karar verdik.

    İki günlük araştırmalarım neticesinde Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80 modelinde karar kıldım. Eğer bir aksilik olmaz ise 10-15 sene kullanacağımızı düşünüyorum.

    Edit: GC9682'yi yaklaşık 15 gündür kullanıyoruz. Gerçekten güzel bir ütü. Sorusu olanlara yardımcı olabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 30 Eylül 2019; 14:38:22 >
  • Tüm yazıları neredeyse okudum, philips mi tefal mi derken philips gc8962 modelinde karar kılıp 1405 tl'ye ggden sipariş verdim. bakalım inşallah memnun kalırız. daha doğrusu hanım memnun kalır
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Hocam 9 aylik kullanım sonucu ürünün artı ve eksileri nelerdir, aynı üründen düşünüyorum,kimi yorumlarda damlatma yaptigi ve kumaş tanimanin iyi calismadigini okudum,üründe ayrıca manuel ayar var mı acaba?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kasat

    Hocam 9 aylik kullanım sonucu ürünün artı ve eksileri nelerdir, aynı üründen düşünüyorum,kimi yorumlarda damlatma yaptigi ve kumaş tanimanin iyi calismadigini okudum,üründe ayrıca manuel ayar var mı acaba?
    Hocam şimdi hanıma sordum zaten kötü bir tarafı olsa kesin başıma kalkardı

    Su damlatma ki bir önceki Philips'te en çok yakınılan sorundu fakat bu ütüde hiç olmamış. Manuel ayarı yok daha doğrusu kumaş tanıma için öyle bir ayarı yok sadece eko modu varmış sanırım ama hanım hep otomatik modda kullanıyor. Ayrıca çok hafif ve yormuyormuş. Çok basit bir alet diyor, fişe tak, uyarı gelince ütünü yap. Hanımın yalancısıyım.

    Benim tavsiyem ise her ne kadar musluk suyu kullanılsın deseler de arıtılmış su kullanın. Evde su arıtma cihazı var, ütü için onu kullanıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.