Şimdi Ara

Philips HiFi kulaklık sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bugün teknosa dan philips sbc hp800 modelinde bir kulaklık aldım. kulaklık ergonomi açısından çok iyi ancak şöyle bir sorun var. özelliğinden midir anlamadım beni aydınlatmanızı umarım. msi k8n neo anakartım var ve bunun
    onboard olan ses kartını kullanıyorum (realtek ac97). kulaklıgı bilgisayara taktıgımda (tüm girişleri denedim. sesi sadece yeşil giriş veriyor) çok kotu bir sesle karşılaşıyorum. hem ses kalitesi kotu, hemde tiz. discman e taktıgımda ise kulaklık bir şahane. anlayamadım gitti... dedim acaba programdan mı (itunes kullanıyorum) winamp denedim, wmp denedim, foobar denedim yok olmuyor. yardım edin lütfen. sürücüsü falan mı var ben yapamıyorum? ses ayarlarından stereo kulaklık moduna falanda aldım hiçbir etki etmedi. yardım edin lütfen. teşekkür ederim.



  • pek sanmıyorum ama, anakart ustundeki onboard seskartının gucu cok zayıf olabilir, yani sadece 5.1 setlere giris yapmak uzere tasarlanmıs olabilir. Kulaklık hoparlörlerini calıstırmak icin sinyal gucunun biraz daha guclu olması gerekir. Böyle bir sorunla karşı karşıya olabilirsin. Eger soun bu ise, çözümü düzgün bir seskartı almak veya kulaklık amplisi almak.
  • creative 5200 5+1 ses sistemim var. onboard ses kartına bağlıyorum gayet temiz ses çıkıyor... anlamadım gitti.. ama şimdi soundman denilen programda 5+1 seçiliymiş headphone a aldım onu biraz daha iyileşti.. olmazsa creative in orta sınıf bir ses kartını alırım artık..
  • Sorun, ses kartının (on board) kalitesizliğinden kaynaklanıyor.Aynı kulaklıktan ben de kullanıyorum.Bende Stereo anfide kullanıyorum.
  • Bahsi Geçen Kulaklığı çok uzun zaman evvel pahalı iken alıp daha sonrada bir arkadaşıma vermiştim . Gerçekten kaliteli kulaklık daha ıyılerı elbet var ama fıyat ayarındakı en ıyı kulaklıklardan bırıdır. Fakat ılgınc olan kalıtesı değil fiyatı 150 ~~ 200 Mılyonlardan 85 ( Hatta suan daha ucuz bıle olabılır ) mılyona düşmesi ilginç değilmi..

    Tabi butceyı 100~150 YTL ye cıkarırsanız Senneheiser ın HiEnd Kulaklığı var bır dostum kulllanıyor gerek şekli gerek ses kalitesi olayı bitirmişler serının 4 modelı var en ust modellerı 700 ytl ye kadar cıkabılıyor. Arkadasım su aralar o kulaklıktan baska dıger kulaklıklarının sesını pek begenmemeye basladı ..

    Tesekkurler
  • O Kulaklıktan bende de var. Basları çok değil ancak son derece derin (10hz'e kadar indiğini yazıyor) Sesi çok arttırdıkça baslar fazlalaşmıyor maalesef ve sesi boğmaya ve bozmaya başlıyor. Tizleri ise özellikle ekolayzerden ayarlayabiliyorsan çok kuvvetli olabilir , jilet gibi insanın kulağını çiziyor neredeyse.

    Ben 10 yıl önce de bir Philips kask kulaklık almıştım. Maalesef Şimdiki Hifi demesine rağmen ses kalitesi ondan(eski modelden) üstün değil. (Belki de eskiden daha kaliteliydi herşey) Yalnız bunda frekans aralıkları çok daha geniş. Derin baslar ve tizler var. Ancak eski model biraz daha berrak bir sese sahipti sanki.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ozdamar

    Bahsi Geçen Kulaklığı çok uzun zaman evvel pahalı iken alıp daha sonrada bir arkadaşıma vermiştim . Gerçekten kaliteli kulaklık daha ıyılerı elbet var ama fıyat ayarındakı en ıyı kulaklıklardan bırıdır. Fakat ılgınc olan kalıtesı değil fiyatı 150 ~~ 200 Mılyonlardan 85 ( Hatta suan daha ucuz bıle olabılır ) mılyona düşmesi ilginç değilmi..

    Tabi butceyı 100~150 YTL ye cıkarırsanız Senneheiser ın HiEnd Kulaklığı var bır dostum kulllanıyor gerek şekli gerek ses kalitesi olayı bitirmişler serının 4 modelı var en ust modellerı 700 ytl ye kadar cıkabılıyor. Arkadasım su aralar o kulaklıktan baska dıger kulaklıklarının sesını pek begenmemeye basladı ..

    Tesekkurler


    Şu anda 52 milyon teknosada




  • Dustukce Dusuyor Guzel ya Ne Guzel her butce alabılıyor boylelıkle .. Onceden 150 Kaada alanlar da kafalarını vuruyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.