Şimdi Ara

###PHİLİPS MMS-460 İLE İLGİLİ HERSEY### (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
3
Favori
38.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar tmmdır hallettim bas bnm hmn bilgisayar masasının üstünde duruyordu onu yere indirdim hiçbir problem kalmadı şimdi cam çerçeveyi sallıyo meret:D
  • sub ın yerleşimi bas açısından çok önemli. Köşelerde rezonans fazla olacağından bası daha iyi hissedersin. Bir de altı mümkün olduğunca direkt zeminle temas halinde olsun. Altında kalın şeyler ya da halı olması da bir miktar algılanan bası düşürüyor.
  • mms460 a CREATIVE AUDIGY VALUE 7.1 SES KARTI almayı düşünüyorum nasıl iyi gelir mi bu kart mms460 a

    http://www.hepsiburada.com/creative-audigy-value-7.1-ses-karti/productDetails.aspx?categoryid=218&productid=bd700981
  • quote:

    Orjinalden alıntı: smart795

    mms460 a CREATIVE AUDIGY VALUE 7.1 SES KARTI almayı düşünüyorum nasıl iyi gelir mi bu kart mms460 a

    http://www.hepsiburada.com/creative-audigy-value-7.1-ses-karti/productDetails.aspx?categoryid=218&productid=bd700981


    imkanın warsa AUDIGY 2 ZS al ikinci eldede satılıyordu çok fark war arasında gerekten kaliteyi anlarsın




  • mms 430 kullanıyorum.2 sene oldu alalı.yaklaşık bir ay önce bi arkadaş istedi eryaman migrosta pino parfümeri var orda eğlence yapacaklarmış verirkende söledim bu hassa bi cihaz dikkatli kullanın diye.3 gün sonra aleti bi getirdi kabloları rastgele sarıp uydu hoporlölerin içine sıkıştırmışlar içine etmişler yani.servise götürmedim kendim açtım içini bişekilde düzeltip çalışır vaziyete getirdim yanlız sol hporlörü ters takmışım yazı ters duruyo yani.şuan kullanıyorum gayetde memnunum.
  • Arkadaşlar çoğunuz önemli bir ayrıntıyı bilmiyor okuduğum kadarıyla...! Cihazın sadece tek giriş çıkışını kullanarak tüm sistemden stereo ses alabilirisiniz.Çoğaltıcı kullanmanıza gerek yok! Örneğin AC97 ses kartı olan arkadaşlar anakartınızdaki yeşil çıkışı MMS460'ın arkasındaki yeşil girişe bağlayın stereo olarak tüm uyduları ve subwooferı kullanabilirsiniz....
    Ben sistemi alalı yaklaşık 3 sene oldu fakat cihaz belli bir süre sonra aşırı derecede uğultu yapmaya başladı bunu ne yaptıysam engelleyemedim araştırdığım kadarıyla anfi yanmış.Cihazın elektriğini işiniz bitince kapatın diyenler var ne derece doğrudur bilemiyorum ama çokta uzun ömürlü bir alet değil! Şimdi mecbur yeni sistem almak zorundayım.Sub'tan gelen uğultu 2 daire öteden duyulur oldu




  • bana mms 460 ın kontrol hoparlorunun iç dewresinin resmi lazım yardımcı olursanız sewnrım içtekı kablolar koptu da
  • Arkadaşlar ben bu hoparlör setini X-Fi Surround 5.1 ile bağlayabilirmiyim. Hoparlörde 3 tane bağlantı kablosu var. Ama ses kartında 4 tane. Bunu nasıl halledecez?



     ###PHİLİPS MMS-460 İLE İLGİLİ HERSEY###


    Turuncu girişle siyah girişi halledersem ya öteki iki giriş ne olucak? Orda yeşil giriş olması lazım değilmi? Yada bunlara birleştirici ile bağlayabilirmiyim?

     ###PHİLİPS MMS-460 İLE İLGİLİ HERSEY###

    Burda yeşil giriş var ama kulaklık için bana tam giriş lazım. Yada kartla gelen rca to minijack dönüştürücüsü ile bağlarsam çevresel ses alırım değilmi? Birde sormak istediğim diğer şey bu ses kartı ile mms460 5.1 kullanılabilriliği. Çünkü artık hoparlörler 5.1 optik çıkışla üretiliyor. Buna görede ses kartları var. Ben analog girişli aldım. Neyse cevaplarınızı bekliyorum.




  • Arkadaşlar mms 460 da gökgürültüsü şeklinde kısa aralıklarlameydana gelen ses problemimi çözdüm. aynı sorunu yaşayanlar mutlaka vardır.
    çözüm için dc regülatörünün yanındaki (sub box ın içindeki, trafonun bulunduğu kutu değil) 2 adet 10 mf 63v 105 c derece kondansatörleri değiştirin sorun hallolacaktır. aşırı ısıdan kurudukları için çalışmıyorlar. buradan philips i bir kez daha selamlarım. adamlar en çok ısınan devre elemanının yanına kondansatörü bitişik koymuşlar. helal olsun walla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trueblueee -- 11 Şubat 2011; 20:15:30 >
  • mms460 ın sub ı gücsüz diyenler bu videoya baksın. kendim cektim. telefonla cektim ama sesler anlasiliyor az cok. kapidan saglam ses geliyor

    http://rapidshare.com/files/275493017/MOV00001.3gp
  • Arkadaşlar bu ses sisteminden almayı düşünüyorum. Laptopta kullanıcak arkadaş. Laptop markası samsung R520-FS01TR acaba sorun olur mu ? Yeterli performansı alabilir miyiz sistemden?

    Laptop özellikleri ise şöyle :

    Teknik Özellikler
    Performans
    İşletim Sistemi Windows Vista Home Premium
    Mimari Intel Centrino
    İşlemci Intel® Core™2 Duo T6400 (2.00 GHz)
    L2Cache 2 MB
    FSB 800 Mhz FSB
    Clock Speed 2.00 Ghz
    Chipset Intel PM45 + ICH9M
    Bellek 4GB DDR2 (2X2048)
    Sabit Disk 250 GB, 5400 rpm S-ATA
    Grafikler
    Grafik İşlemci ATI MRadeon HD4650 Harici
    Grafik Hafıza 1 GB – DDR3
    Ekran 15.6" LED HD (16:9, Gloss)
    Özellikler
    Boyutlar 376.0 x 255.8 x 31.3 ~37.2 mm
    Ağırlık 2,55 kg
    Optik sürücü Super Multi Dual Layer DVD+RW
    Ethernet 10/100/1000 Ethernet Kartı
    Kablosuz Erişim 802.11bg
    USB 2.0 yuvası 4 x USB 2.0
    VGA çıkışı Var
    TV çıkışı HDMI
    Dahili kamera Var (1.3 MP )
    Dahili mikrofon Var
    Pil 6 cell Primary Battery
    Bluetooth Var
    Kart okuyucu 3-in-1 (SD, SDHC, MMC)
    Ses 3 W Stereo Speaker (1.5 W x 2)
    Kulaklık çıkışı Var
    Mikrofon girişi Var
    E-Sata Var
    Kapalıyken USB’den Şarj Etme Var
    Genişleme yuvası Express Card (54 mm)
    Fax-Modem Yok
    Klavye 89 Tuşlu Q - Türkçe, Gümüş Tozu içeren AntiBakteriyel
    Kutu içeriği Kitapçık-Driver CD-Adaptör-Pil
    Garanti 2 yıl




  • Kısık seslerde cok güzel olmasada güzel ses alirsiniz fakat ses artinca inanilmaz derecede bozulmalar olucaktir. heleki bass frekanslari en cok etkilenen araliktadir. cok kaliteli olmayan harici ses kartlari kullanarak hem daha net hemde daha dolgun sesler alabilirsiniz. bu sistemin gerek duydugu ses kartlari üst seviye kartlar degil
  • Arkadaşlar bu sistemi hiçbir yerde bulamadım. Almak istiyorum. Bana bulabileceğim yer söylermisiniz ?
  • Arkadaşlar 2 yıldır kullanıyorum mms-460 ı hiç bir sorunum yoktu. Bir kaç gündür sub dan garip sesler gelmeye başladı. Bütün hoparlörler çalışıyor. Sub da çalışıyor. Ancak dedim gibi subdan büyük bi uğultu sesi geliyor, rahatsız edici bir ses. Böyle bi sorunla karşılan varmı daha önce.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KızılKorsan

    yaw ii güzel herkes z5500 cüler creativeciler mms460 cılar diye ayrılmış ve bu tip topikler baya forumda var yaw bir Philips A3610 kullanan yok mu burda bizimde aklımıza takılan bazı sorular var onları bir sorabilsem kullanan yokmu bu aleti arkadaşlar

    Bayağı geç bir cevap olacak ama.

    Bende yaklaşık 6 yıldır philips a3.600 kullanıyorum pc için bir çok ses sistemi denedim. Ama bunun kadar tizler ve midleri iyi alabildiğim sisteme rastlamadım. Eğer şimdi bulsam 3-4 tane alıp stok yapayım. yıllarca kullanma niyetindeyim.

    Maalesef 2 yıldır arka uydularım bozuk. Eğer sen ssitemini satıyorsan pm at yeter.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drony -- 11 Ekim 2009; 21:55:33 >
  • Neredeyse bu seti atmak üzereydim. İçini açıp ısınan regülatörü bile değiştirmiştim ama gök gürültüsünden kurtulamadım. bakalım şimdi bunları değiştirince geçecek mi?

    Umarım geçer. Cihaz bi kaç yıldır yatıyor. Verdiğin bilgiler için teşekkürler

    quote:

    Orijinalden alıntı: trueblueee

    Arkadaşlar mms 460 da gökgürültüsü şeklinde kısa aralıklarlameydana gelen ses problemimi çözdüm. aynı sorunu yaşayanlar mutlaka vardır.
    çözüm için dc regülatörünün yanındaki (sub box ın içindeki trafonun bulunduğu kutu değil) 2 adet 10 mf 63v 105 c derece kondansatörleri değiştirin sorun hallolacaktır. aşırı ısıdan kurudukları için çalışmıyorlar. buradan philips i bir kez daha selamlarım. adamlar en çok ısınan devre elemanının yanına kondansatörü bitişik koymuşlar. helal olsun walla.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fikiret

    Neredeyse bu seti atmak üzereydim. İçini açıp ısınan regülatörü bile değiştirmiştim ama gök gürültüsünden kurtulamadım. bakalım şimdi bunları değiştirince geçecek mi?

    Umarım geçer. Cihaz bi kaç yıldır yatıyor. Verdiğin bilgiler için teşekkürler

    quote:

    Orijinalden alıntı: trueblueee

    Arkadaşlar mms 460 da gökgürültüsü şeklinde kısa aralıklarlameydana gelen ses problemimi çözdüm. aynı sorunu yaşayanlar mutlaka vardır.
    çözüm için dc regülatörünün yanındaki (sub box ın içindeki, trafonun bulunduğu kutu değil) 2 adet 10 mf 63v 105 c derece kondansatörleri değiştirin sorun hallolacaktır. aşırı ısıdan kurudukları için çalışmıyorlar. buradan philips i bir kez daha selamlarım. adamlar en çok ısınan devre elemanının yanına kondansatörü bitişik koymuşlar. helal olsun walla.





    Arkadaşlar bir düzeltme yapmak istiyorum.
    Kondansatörleri değiştirdikten 1 ay sonra tekrar gökgürültüsü şikayetin başgösterdi. Ben de en son 10 mf 63v 105 c kondansatörlerle birlikte dc regülatörüde değiştirdim(l7812cv). 1 aydır bu şekilde kullanıyorum ve şu an sorun yok. Yani gökgürültüsü şikayetini yaşayanlar mutlaka dc regülatörüde değiştirsin. Birde bunların yanında değiştireceğiniz ik adet kondansatörün ısı değerleri mutlaka 105 c olmalı. Yoksa yeniden içleri kuruyabilir.




  • Gençler bir desistemi donanımınız müsaitse 64 bit os de deneyin. Benim ses kartım realtek. Realtek HD audio yöneticisinde bulunan "bas yönetimini etkinleştir" seçeneğinin kutucuğunu işarretleyin. Baslar daha bi yumuşak oluyor ve daha keyifli bir bas sesi veriyor. Sanırım bu şekilde yüksek frekansları(mid bas, tiz) daha farklı şekilde filtreliyor.
  • Arkadaşlar bende Philips'in SPA2600 modelini almayı düşünüyorum.Beklediğim performans çok yüksek ses olmamakla birlikte kaliteli bass tiz ve techno şarkılarda beni uçurması :))
  • Herkese selam arkadaşlar bendede SPA7650/10 var 90W valla logitechleri falan pek dinlemedim ama bu alet hakkında söyleyebileceğim tek şey apartmanda kullanmak manyaklık allahtan alttakiler müzik seviyo onlarda açıyo sistemi gümm gümm üsttekilerlede iyi anlaşıyozda sesi yarıya açabiliyom yoksa ıı-ıh
    her türlü şarkı dinledim sistemde jazz,rock,techno,r&b,rap hepsinde mükemmel bilmiyorum belkide bana 1+1 philipsten sonra öyle gelmiştir ama sanmıyorum başka ses sistemi görmemiş insanda değilimbazıları philips in ses sistemleri hakkında abuk sabuk laf ediyor bilmiyorum kalitesiz malmı geliyor noluyor bundan önceki 1+1 imi 6 sene kullandım 2003 ten beri kullanıyodum yeni sitemi aldığımda hala bozuk değildi gayette güzel çalıyordu 1+1 olmasına rağmen anlıycağınız bende philipsten çok memnunum ses kalitesine dicek yok bence amma yazmışım

    quote:

    Orijinalden alıntı: kacaksöfer

    Arkadaşlar bende Philips'in SPA2600 modelini almayı düşünüyorum.Beklediğim performans çok yüksek ses olmamakla birlikte kaliteli bass tiz ve techno şarkılarda beni uçurması :))


    senin düşünce gelince arkadaşım Philips in SPA serilerine iyi derler bendede SPA7650/10 var SPA2600 ü bilmem ama yukardada yazdığım gibi SPA7650/10 müthiş onunda performansı fiyatın göre gayet güzeldir diye tahmin ediyorum

    bu benimki
     ###PHİLİPS MMS-460 İLE İLGİLİ HERSEY###

    buda baş düşmanı
     ###PHİLİPS MMS-460 İLE İLGİLİ HERSEY###




  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.