Şimdi Ara

###PHİLİPS MMS-460 İLE İLGİLİ HERSEY### (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
3
Favori
38.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende de mms 460 var ve subwoofer ses vermiyor,ayrıyeten power tuşlu tek hoperlörde,ürünle beraber cd verilmedi,daha doğrusu kutusunda çıkmadı,ses kartım philips sound agent 2,lütfen yardımcı olur musunuz?
  • hala sorunu çözmüş değilim,yardımcı olabilecek arkadaşlar cevap yazabilirlermi lütfen?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _EngiN_

    Arkadaşlar bu ses sisteminden almayı düşünüyorum. Laptopta kullanıcak arkadaş. Laptop markası samsung R520-FS01TR acaba sorun olur mu ? Yeterli performansı alabilir miyiz sistemden?

    Laptop özellikleri ise şöyle :

    Teknik Özellikler
    Performans
    İşletim Sistemi Windows Vista Home Premium
    Mimari Intel Centrino
    İşlemci Intel® Core™2 Duo T6400 (2.00 GHz)
    L2Cache 2 MB
    FSB 800 Mhz FSB
    Clock Speed 2.00 Ghz
    Chipset Intel PM45 + ICH9M
    Bellek 4GB DDR2 (2X2048)
    Sabit Disk 250 GB, 5400 rpm S-ATA
    Grafikler
    Grafik İşlemci ATI MRadeon HD4650 Harici
    Grafik Hafıza 1 GB – DDR3
    Ekran 15.6" LED HD (16:9, Gloss)
    Özellikler
    Boyutlar 376.0 x 255.8 x 31.3 ~37.2 mm
    Ağırlık 2,55 kg
    Optik sürücü Super Multi Dual Layer DVD+RW
    Ethernet 10/100/1000 Ethernet Kartı
    Kablosuz Erişim 802.11bg
    USB 2.0 yuvası 4 x USB 2.0
    VGA çıkışı Var
    TV çıkışı HDMI
    Dahili kamera Var (1.3 MP )
    Dahili mikrofon Var
    Pil 6 cell Primary Battery
    Bluetooth Var
    Kart okuyucu 3-in-1 (SD, SDHC, MMC)
    Ses 3 W Stereo Speaker (1.5 W x 2)
    Kulaklık çıkışı Var
    Mikrofon girişi Var
    E-Sata Var
    Kapalıyken USB’den Şarj Etme Var
    Genişleme yuvası Express Card (54 mm)
    Fax-Modem Yok
    Klavye 89 Tuşlu Q - Türkçe, Gümüş Tozu içeren AntiBakteriyel
    Kutu içeriği Kitapçık-Driver CD-Adaptör-Pil
    Garanti 2 yıl


    dostum laptopun işlemcisi T6400. T8100 filan olsaydı ses sisteminden daha iyi verim alırdın. ama ekran kartın iyi bu yüzden centerdan bol ses gelicek




  • Merhaba arkdaşlar elimde bu setten var ana uydu yok ve subun içindeki anfi problemli açıp baktığımda çok yüksek derecelerde ısındığını fark ettim ama çalışmıyor tabi bu anfiden temin edebilirmiyim veya 1 sub e 4 uydu ile yapılabilcek bişe varmı..
  • 460 hiç dinlemedim ama 430 dinledim ses yarıdan sonra berbattı özellikle basslar inanılmaz sertti
  • bu set olabilecek en kötü subwoofer a sahip resmen patlak bass veriyor sıfırda alsanız kutusundan açar açmaz kurun açın herhangi bir bass oaln parça dediğimi anlarsınız..

    şimdi senin ses kartın kötüdür diyenler olacaktır..

    ses kartım titanium Fatal1ty champion..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mj_pelit

    bu set olabilecek en kötü subwoofer a sahip resmen patlak bass veriyor sıfırda alsanız kutusundan açar açmaz kurun açın herhangi bir bass oaln parça dediğimi anlarsınız..

    şimdi senin ses kartın kötüdür diyenler olacaktır..

    ses kartım titanium Fatal1ty champion..

    Bassları gayet iyi bence.

    Benim sorunum var. Mavi Bilgisayardan almıştım sanırım garantiye girmiyor. Benim sorunum 1 tane uydusu hiç ses vermiyor ve 1 tane uydusu da diğer uydulara göre az ses veriyor. sorun nerede ?
  • Kesinlikle tavsiye etmiyorum 1 sene kullandıktan sonra tarrr diye sinirimi bozan gürültü halinde sesler çıkarmaya başladı hiç memnun kalmadım paranız boşuna gider
  • quote:

    Orijinalden alıntı: komikler

    Kesinlikle tavsiye etmiyorum 1 sene kullandıktan sonra tarrr diye sinirimi bozan gürültü halinde sesler çıkarmaya başladı hiç memnun kalmadım paranız boşuna gider


    genel bir yargıya varmak yanlis bence teknolojik ürün sonucta sans meselesi. bendeki mms460 7. senesini doldurdu ama daha tık yok. ve benim kadar yüklenende cok azdır sanırım. ayrıca yukarda verdigi basslari begenmeyen olmus onada bisey diyemicem zevk meselesi. bence tek eksigi derin bass ları verememesi..
  • Merhaba arkadaşlar bende de bi problem çıktı :( mms 460 ı creative 7.1 ses kartıyla 4-5 yıldır kullanıyorum çokta memnundum. Ama 15 ay gibi uzun bir süre askere gittim ve bu ara kimse kullanmadı yani hiç çalışmadı sistem. Şöyle bir probelem çıktı son seste %20 gibi verim alıyorum artık. woofer da problem yok baslar yine dengeli ama hoparlör kısık ses veriyor. center hoparlörün sub girişi jakıyla oynadığımda mavi ışık loş maviye dönüyor ve son sese çıkıyor sistem ama bu seferde volüme ayar düğmesi hiç bir işe yaramıyor ayar yapamıyorsun. Bi yardım lütfen ...
  • ee yardım yokmu nerede mms 460 kardeşliği...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: müğendis

    1 senedir kullanıyorum gayet memnunum

  • Yine bozuldu... Şimdi de arka hoparlörün birinden ses az geliyor ve de winamp'tan sağ-sol ayarını değiştirerek tamamen sağ ya da tamamen sola ayarlamama rağmen arka hoparlörlerin ikisinden de ses geliyor. Yani balans yok. Sizler de böyle bir sorun oluştu mu? Ben tesadüfen sorunu farkettim.

    Ses kalitesinden çok memnunum ama ne yazaıkki dc doğrultucu ve ses çıkış entegreleri sub box ın içinde olduğu ve de soğuyamadığı için sürekli devre elemanlarından bazıları aşırı ısıdan dolayı arızalanıyor.
  • benimde makine kafami bozuyor. ses ayar ünitesi düzgün ayar yapamiyor. volume ayari düzgün olmuyor ya ses tam cıkıyor yada hic cikmiyor. arasira denk getirirsem aralarda da ses cikiyor..
  • nerden bakılsa 1 yıldır kullanamıyorum.
    olay şöyle;
    pc de 5+1 takılıydı kullanıyodum gayet güzel bir şekilde cs oynuyodum pc misafir odasında sesten rahatsız olmasınlar diye kulaklık taktım sonra yeniden hoparlörü bağlayınca ses vermemeye başladı o gün bu gündür ses alamıyorum :S sizce neden olabilir ?

    Kablolar çalışıyor hani anakartta bi problem olsa o eski pc deydi yeni aldım ondada çalıştırmadı.yani jaklarda sorun yok. kafayı yicem neyden yapmış olabilir hertürlü teknik yardıma ihtiyacım var lehim konusu felan olursa anlamam diye yazmayı esirgemeyin lütfen.


    Hoparlör:Philips 5+1 MMS460
    Garantisi:Bitti.
  • arkadaşlar bende MMS460 kullanıyorum yıllardır PC de .. Fakat şimdi samsung 40c650 lcd tv aldım..mecbur ses sistemi almam lazım iyi bir film izlemek için fakat ekonomik durumdan alamam bi yıl felan... DVd oynatıcı felanda yok filmlerimi Harici HDD den usb bağlantısı ile izliyorum..bunu lcd ye nasıl bağlayabilirim. dün akşam denedim fakat başarılı olamadım.Lcdnin arka panelininde resmini gösteryorum.

    http://www.resimupload.com/ds893911305_connections.html
  • dostum kulaklık çıkışına sub a sadece yeşil jak bağlı olacak şekilde diğer ucunuda tv kulaklık çıkışına bağlarsan stereo olarak ses alırsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cakitay

    dostum kulaklık çıkışına sub a sadece yeşil jak bağlı olacak şekilde diğer ucunuda tv kulaklık çıkışına bağlarsan stereo olarak ses alırsın


    Sağol arkdaşım verdiğin cevap için...Mesajını daha yeni görebildim.....gündüz ilk işim dediğini yapmak olacak....
  • bu konudaki hemen hemen tüm yorumları okudum.
    ama bazıları philips markasının ses sistemlerinin iyi olmadığını yazmış.
    peki soruyorum philipsin sistemleri çok iyi değilse kankamdaki 1999 model müzik seti ile karşı apartmanın çamlarını nasıl sallanabiliyor madem philips iyi müzik sistemleri üretemiyor 12 sene önceki teknoloji ile üretilmiş bir sistem bugun nasıl oluyorda 1000w bass,250w bass,30w tweter, 2 adet araç kolonunu(250w) ve kendi kolonlarını çalıştırabiliyor. yüksek seslerde bile sesi bozmuyor. bence philips kendini kanıtlamış bir markadır. javascript:void(AddText('[:\'(]')) fazla lafa gerek yoktur. javascript:void(AddText(''))
  • Uzunca bir süredir kullanmadığım, evde atıl bir halde duran hoperlörlerimi satıyorum, 60TL;
    http://forum.donanimhaber.com/m_47960222/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47960340
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.