Şimdi Ara

Pillars of Eternity (2015) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
786
Cevap
13
Favori
37.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hehe güzel olmuş yalnız canım FRP çekti görür görmez
  • Daha oranlı karakterler, oyunda bunun gibi olacak ama karakterler 3 boyutlu olacak. Uİ de farklı lur herhalde. ( bu arada elemanın parti en gıcık olduğum karakterlere sahip...)


     Pillars of Eternity (2015) [ANA KONU]



    Eklenti:

    Oyunun lore uda ilginç baya. Klasik elf-insan-cüce tartışmasındansa, bunların bir kısmını bölgeler ve şehirlerde birleştirmiş. Aedyr imparatorluğu insanlar ve elflerden oluşuyor, bunlardan ayrılmış eski koloni yeni bir diktatörlük olan Readceras var, Dyrwood da neredeyse her ırktan temsilciler var ve son olarak insan-cücelerden oluşan ticarette üstün olan Vailian Cumhuriyeti var. Klasiğin ötesine gitmeleri güzel. Hafif Arcanum havası var bu oluşumda.

    Faklı ırk olarak Orlanlar var, iki renkli deriye sahip, kulakları kıl kaplı (öğk) ufak tefek olan bu ırk diğer ırklar tarafından çok itilip kakılmış ondan şehirlerde nadiren görünüyorlar. Çok itilip kakıldıkları için tuzak ve zehirlerle süsledikleri gerilla taktikleri geliştirmişler, bu yüzden kötü bir de ün kazanmışlar. (hem ez hem de arkasından konuş yazık lan ufaklıklara)

    Antik harabelerde ortaya çıkan "ruh rüzgarları" biamhacs olarak anılıyor. Bir anda ortaya çıkıp kurbanlarının ruhlarını bedenlerinden ayırmaları ile ünlüymüş bu arkadaşlar. Güçlü ruha sahip kişiler pek etkilenmiyormuş saldırılardan ama etkilenenler koma vari bir duruma giriyormuş. Eír Glanfath harabeleri ilk araştırılıken ortaya çıkan bu tipler, binlerce Aedyrlinin ölümüne sebep olmuşlar.

    Eír Glanfath ise çok eski bir elf uygarlığının harabeleri, neredeyse bütün bir ormanı kaplıyor bu harabeler. Teknolojik olarak şu anki uygarlıklar olarak ileri olmasalar da hala çözülememiş mimari ve astronomik sırları bulunmakta. Harabeler için iki tane büyük savaş çıkmış. Kırık Taş Savaşı ve Kara Ağaçlar Savaşı, Kara Ağaçlar savaşı adını savaştan sonra Dyrwood'un büyük bir kısmının yanarak yok olmasından alıyor.

    Eklenti part 2:

    EVEN BETTER!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 12 Ekim 2012; 15:24:50 >




  • İnsan berserkerimle Vailian cumhuriyetinde paralı asker olmayı düşünüyorum oyun çıkınca.
  • Ben ilk başta dwarf açarım kesin. Seviyorum ahlaksızları Bir kere bitirince de 6 dwarftan oluşan bir parti kuracağım. Büyük olasılıkla ilk girdikleri handan çıkamayacaklar gerçi :)


    21. update geldi. Fazla bir şey demiyor. KS bitene kadar günün belli saatlerinde stream yapacaklar ofislerinden. Hatta yarın bir tanesi Icewind Dale 2 oynayacak.
    http://www.ustream.tv/channel/project-eternity-live-stream

    Mega zindan şu an 6 kat ama bir kaç saate hem facebook sayesinde hem de destekçi sayısı ile 8 olacak. Faceden 40k ya ulaşırlarsa bir kat daha eklenecek.

     Pillars of Eternity (2015) [ANA KONU]


    Bu da monk dede;

     Pillars of Eternity (2015) [ANA KONU]




  • Monk'un saçlara hasta oldum.Emekli memur saçı var
  • Orijinalden alıntı: siberarmi

    Daha oranlı karakterler, oyunda bunun gibi olacak ama karakterler 3 boyutlu olacak. Uİ de farklı lur herhalde. ( bu arada elemanın parti en gıcık olduğum karakterlere sahip...)

    Palayla Yoshi'yi salla ama Edwin vazgeçilmezdir. Diğer kız cleric miydi?Aerie? hastasıyım.
  • Expansion pack addon u yayınlanınca tutamadım kendimi, $25 reward tier in üzerine bastım $20 ı :)) Böylece hem oyunun orjinalini hem de genişleme paketini indirme hakkı kazandım.

    Bu arada yayınlanan screenshot da ne shot he :)
  • Orijinalden alıntı: chickenchaser

    Orijinalden alıntı: siberarmi

    Daha oranlı karakterler, oyunda bunun gibi olacak ama karakterler 3 boyutlu olacak. Uİ de farklı lur herhalde. ( bu arada elemanın parti en gıcık olduğum karakterlere sahip...)

    Palayla Yoshi'yi salla ama Edwin vazgeçilmezdir. Diğer kız cleric miydi?Aerie? hastasıyım.

    Edwin'e laf yok bir zaten :)

    Aerie'ye nedense hep gıcık oldum,(çoğunlukla multiclass olduğu için) çok uzun süre partiye alamadım. Yakın zamanda oynarken almıştım sadece dayısının(ya da amcasının...) hatrına, idare eder dedim en azından. Viconia varken gözümüz başka elf görmüyor :)


    @DMUKKS
    Bakışları da mesai bitsin de gideyim havasında zaten :)
  • cumartesi 50 doları bastım valla.. umarım 3.5 mio yu tuttururlar ^^
  • 3.5 milyona az kalmış he son 40 saatte yapılabilir. Doğrusu ben yardım etmedim çok yaklaşırlarsa atarım heralde birşeyler.
  • Ekran görüntüs ve hedeflerin baya bir pozitif etkisi oldu KS üzerinde ama genel olarak KSlerin çoğu son 3-4 günde bir artış sergiliyor. İnsanlar biriktirip destekliyolar ya da genel olarak bir son ana bırakma trendi var :)

    Şu an 3.150.000 ve paypal da 100.000 =3.250.000

    Bu şekilde ilerlerse 40 saatte bulurlar 3,5 milyonu. Son bir kaç projede az bir rakam kaldığında büyük bağış yapanlar çıkmıştı 5-10 bin arası.
  • Adamlar iyi para topladılar gerçekten 3.5 olur ya artık birde Star Citizen iyi para toplarsa çok sevinicem.
  • sorma o da bomba olur gibi geliyor bana. Konusu yoksa açayım bir ara konu bilgilensin insanlar. Gerçi similasyon sevmeyebilir yeni nesil oyuncular :) HawkX ble çok tutmadı çok hafif olmasına rağmen.

    Eklenti: Citizen'i çok anmya başladık bu ara



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 15 Ekim 2012; 13:18:12 >
  • Ekran görüntüsü ve stronghold muhabbeti coşturmuş anlaşılan.3.5 milyonu rahat geçerler diye düşünüyorum.Resmen rüya gibi bir oyun olucak.
  • @siberarmi

    Hocam Star Citizen konusunu açmıştımda pek ilgi yok tahmin edildiği üzere. Konu için
    735 bin dolar toplamışlar Kickstarter kullansalar sanki daha çok toplanırdı. Star Citizene şu linkten destek olabilirsiniz buradaki arkadaşların sevebileceğini düşünüyorumhttp://www.robertsspaceindustries.com/star-citizen/

    Bu arada Kickstarter sayfasında bir bilgi bulamadım Project Eternity digital downloadu DRM-Free mi yoksa Steamworks mü? Yada ikisi arasında seçebiliyor muyuz? Hata bendemi bilmiyorumda bir türlü bulamadım sayfalarında.




  • Çıkış tarihi bellimiydi acaba ayrıca böyle istenilen dillerde oyunu yapıcağız deselerdi heralde 10 milyon dolar toplarlardı.
  • Çıkış tarihi için en erken Nisan 2014, çeviri içinde böyle kallavi RPGleri çevirmek zor iş, kendileri zor kalkardı altından fazla dil seçeneği olsaydı. Rusya ve Polonya dan firmaların yaptığı gibi çeviri için birileri başvurursa olur gibi ancak.

    @archVillain

    Dijital olarak ister steam'i ister gog'u kullanabileceksin. DVD için de DRM yok.
  • 3,5 milyon oldu neredeyse, son 17 saat ve 3,392 şu an rakam 105k da paypalda varmış. Rahat rahat geliyor 2. büyük şehir :)
    Bu kadar eklentiyi kendileri bekliyor muydu acaba proje açıklanmadan önce. Nisan 2014 gibi tahmini bir rakam vermişlerdi ama 3 kat büyüdü o zamandan beri, biraz daha gecikebilir.

    24. updatete biraz ölüm ve yaşam mekaniklerinden bahsettiler.

    Öncelikle oyunun geçtiği dünyada şu an için bilinen bir canlandırma büyüsü yok. Ölenlerin ruhları sonsuz döngüye geri dönüyorlar. İyileştirme büyüleri ve metodları da çok çok az durumda. İksirlerin büyük bir kısmı yan etkiler ile geliyor. Bazı kültürler "ruh büyüsü" kullanarak büyük salgın hastalıklardan korunmuşlar ve bazı güçlü ruha sahip kişiler uzun vadede hastalıkları iyileştirebilmişler ama kısa sürede yapılan bir hastalık iyileştirme büyüsü yok.

    Dayanıklılık ve can puanları;
    Karakterlerimizin savaştaki durumlarını bu ikisi belirleyecek (stamina ve HP) Stamina, HP den önce gidiyor çoğunluka ama ikisine birden zarar veren durumlar olacak. Stamina kolay bittiği gibi kolay da doluyor. STA bitince karakterlerimiz savaşta düşüyorlar ve iyi bir miktar HP kaybediyorlar. Bu durumda tekrar kaldırmak mümkün düşenleri (Paladin ve Ruhbanlar bu konuda uzman olacak emir vererek, gaza getirerek STA arttıracaklar) ama HP bitince böyle bir şey mümkün değil.
    Standart modda HP bitince ağır yaralı moda girecek karakterler ve direkt HP zararı veren her durumda hemen düşecekler. İleri zorluk seviyelerinde ise ağır yaralı modu yerine direkt ölüm var ve geri dönüş yok :) Bu kısmı isteyenler standartta da açabilecekler. HP doldurmanın tek yolu dinlenmek olacak, kamp kurarak ya da hanlarda konaklayarak.

    Necromancy de olacak oyunda ama alıştığımız tarzda değil. Necroların ana amaçları sonsuz döngüyü daha iyi anlayıp ölümlere çare bulmak ve "döngüye çomak sokmak". Bunu yapmak için ruhlarla konuşuyorlar, ruhun geçmişteki unutulmuş hatıralarını ortaya çıkarıyorlar yada ölü bir bedene bir kısım ruh enerjisi yada ruhun tamamını getirmeye çalışıyorlar.
    İnsanların bir kısmı bu gelişmeleri desteklerken, necrolara fanatiklik derecesinde karşı çıkanlarda var. Hatta söylenenlere göre gizli ve çok kuvvetli bir tarikat yüzyıllardır necroları gözden düşürüyor, tuzağa düşürüp yakalıyor hatta suikast düzenliyor. Necrolara karşı olanlara göre, ölümlülerin bu konularda fazla bilgiye sahip olmaması gerekiyor çünkü bilgiye sahip olmanın sonuçlarında korkuyorlar.

    Dwarf Ranger;

     Pillars of Eternity (2015) [ANA KONU]



    Mega zindan da 10 kata ulaştı, hatta bitmeden 11 e bile ulaşır.

     Pillars of Eternity (2015) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 16 Ekim 2012; 11:58:49 >




  • 14 saat gibi bir süre kalmış. 140$ (toplayabildim parayı ) bağışlamak istiyorum da verilen hediyelerin hepsi oyun çıktığında mı gönderilecek? tişört önceden gönderilse iyi olurdu :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.T.A.L.K.E.R. -- 16 Ekim 2012; 13:31:24 >
  • Oyunla birlikte gönderilir büyük ihtimal, kargo masrafları coşar yoksa. ABD dışı için +$20 kargo masrafı var fiziki ödüller için, onu dahil ederek destekle. 120+20 gibi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.