Şimdi Ara

Pioneer A 10 K icin tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu modeli mediamarkt mağazasında 800 tl ye gördüm. Butcem ancak bu kadar. Tavsiye edermisiniz. Amacım daha çok pikap bağlayıp plaklarımı dinlemek. Bana yol gösterin arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.memo -- 1 Ekim 2014; 9:12:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: s.memo

    Arkadaşlar bu modeli mediamarkt mağazasında 800 tl ye gördüm. Butcem ancak bu kadar. Tavsiye edermisiniz. Amacım daha çok pikap bağlayıp plaklarımı dinlemek. Bana yol gösterin arkadaşlar.

    Hocam buna 800 vereceğinize ikinci elde sıfır gibi olduğu yazılan Onkyo A-9050 ye bak bence 1100 yazılmış pazarlığı artık sana kalmış.Saygılar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pioneer'ın görüp görebileceğiniz en basit, en giriş seviyesi ve en vasat amplisi.. Tavsiye etmem.. Madem bütçeniz o kadar ve sıfır cihaz almak istiyorsunuz bari Denon PMA520 vs..alın.
  • Denon 520 nin artı yonleri nelerdir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzaktan kumandasının oluşu, içerisinde daha kaliteli parçalar barındırması, ön panelin alüminyum olması, alps potansiyometre ve A10'dan 20watt daha güçlü olması vs..vs..
  • Pioneer'in bu modelleri için bu fiyat seviyesinde en az A 30 tavsiye ediliyor. Ön panel alüminyum ve uzaktan kumandalı. Tabii mümkünse A 50 daha iyi olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s.memo

    Denon 520 nin artı yonleri nelerdir?

    PMA520'yi 700 lira civarına satın aldım birkaç hafta önce. Dikmen Müzik'te Cem bey ile iletişime geçin, fiyat alın. A10'un nasıl bir karakteristiği vardır bilmiyorum ama PMA520 kesinlikle premium bir cihaz. Ben de A10 düşünmüştüm fakat PMA520'nin aliminyum, tank gibi kasasını + kumandası oluşunu ve bunun yanında ses karakteristiğini çok beğendim.
  • PMA 520 yi A 10 K yı görmeden önce ben de düşünmüştüm.Ama iki ürün arasındaki farkların ne olduğunu bilemediğimden pioneera gönlüm kaymışdı. ama sanırım PMA 520 eve girecek gibi. BU ARADA YİNE MEDİAMARKTA KULE TİPİ 400TL lik yamaha hoparlörler var. 8 ohm. Watt değerini bilmiyorum. sanırım onları alacağım. modelini öğrenirsem yazarım buraya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.