Şimdi Ara

Pioneer PL-Z93 pikap için Adaptör *Yardım LUTFEN*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Pioneer marka PL-Z93 model yaklaşık 15 yıllık bir pikap sahibiyim, şimdiye kadar da toplasanız 5 kere bile çalmadım ta ki 1 hafta öncesine kadar.

    Yeni yeni plak merakım başladı. Önce lastiğini değiştirdim, iğnesinde hiçbir problem yok. Kendi pioneer marka amfisiyle beraber kullandığımda hiçbir sorun yok, gayet güzel çalışıyor ama bir adaptör aldım çünkü pikabımı daha iyi olan Yamaha amfi den dinlemek istiyorum. Ama uğultu oluyor ve ses de çok zayıf. En iyi adaptörü nereden bulabilirim. Bu forumda bir sayfada okuduğum gibi trafolu 120 TL gibi bir şey ise o paraya hiç değmez biraz daha üzerine koyup yeni pikap alırım. Ama bu işi maksimum 40-50 TL'ye çözemez miyim acaba? Lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Ya da 150-200 TL arası sıfır, ikinci el pikap nereden bulabilirim? Teşekkür ederim.



  • HOCAM CİHAZINIZI TAKTIĞINIZ ANFİDE PHONO İN GİRİŞİ VARMI YOKMU ÖNCE ONU KONTROL EDİN
    VARSA O GİRİŞE TAKIN PHONO GİRİŞİNİN PEAMFİSİ FARKLIDIR
    PHONO GİRİŞİ YOKSA ELEKTRONİKÇİLER ÇARŞISINDAN PİKAP PREMFİ YÜKSELTİCİSİ SATIN ALIN FİYATI 60 YTL İDİ SANIRIM ONU ARAYA TAKARSANIZ PİONEER XZ93 TEKİ AYNI PERFORMANSI ALIRSINIZ
  • Merhaba. Bir süredir pikap arayışı içindeydim. Bugün bi abim kendi müzik setinin Pioneer PL Z93 pikapını bana verdi. o hiç kullanmadığı için nasıl çalıştığı veya çalışması için ne gerektiği konusunda bir fikri yok. pikap'ın lastiği ve iğnesi pert durumda yenilenmesi gerekecek. birde arkasından 3 adet kablu çıkıyor. biri güç kaynağı için adaptör ucu gibi bişi. diğer ikisi ise çıkıntılı biri kırmızı biri beyaz iki parça . okuduğum kadarıyla bu cihaz için önce bir preamfi (galiba kendi içinde yok) ve sonrasında da bir amfi almam gerekecek. Lastik, iğne, amfi , preamfi bana ne kadar mal olur acaba. birde harcadığım zamana ve paraya değer mi acaba? bilgilendirebilirseniz sevinirim . Şimdiden teşekkürler..
     Pioneer PL-Z93 pikap için Adaptör *Yardım LUTFEN*




  • CİHAZINIZ ADAPTÖRLE ÇALIŞIR 220 VOLT GİRİŞİ YOKTUR.20 TL YE ADAPTÖR ALACAKSINIZ . İĞNE FİYATI GALİBA 50 TL YE SATILIYOR LASTİK İSE STANDART PİKAP LASTİĞİDİR ODA 10 İLA 20 TL ARASIDIR PİKAP ARİJİNAL PİONEER Z93 MÜZİK SİSTEMİ İÇİN YAPILDIĞINDAN ADAPTÖRSÜZDÜR
  • Tesekkur ederim bilgiler icin. Peki preamfi ve amfi lazimmidir. Preamfiye baglayip sonrasinda direk bi hoporlere baglasam ses verir mi . Bir de preamfiler cihaza ozelmidir yoksa üniversal midir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony ta serisi anfi phono girişlidir pikap girişleri üniversaldir
  • dual 1219 deck cihazdır anfisi yoktur anfiye bağlar anfiden ses alırsınız
  • pioneer ve technics gibi cihazlarda aynı sistemle çalışır
  • benimde böyle bir pikapım var 20v adaptöre bagladım calısıo muzık sıstemıne bagladım kırmızı beyaz ses cıkıslarından jacklardan ama oldukca az ses gelıyor . Normalde kendı muzık sistemine bagladıgımda normal sesı gelıo ama ayrı bır ses sıstemıne bagladımda oldukca az bır ses gelıo . yardımlarınızı rıca ederım arkadaslar pl 210 model idi sanırım .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.