Şimdi Ara

‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.364
Cevap
25
Favori
148.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marine-gear


    quote:

    Orijinalden alıntı: Piranha Destek

    quote:

    Orijinalden alıntı: marine-gear

    quote:

    Orijinalden alıntı: Piranha Destek

    quote:

    Orijinalden alıntı: marine-gear

    quote:

    Orijinalden alıntı: Piranha Destek

    quote:

    Orijinalden alıntı: TEAMLOSİ

    bu teefonuda satarlar sonra cumaya guncelleleme vericez derlerr

    Sayın TEAMLOSİ,

    Samsung, LG v.s lütfen bir forum sitelerini kontrol edermisiniz. 2000 tl ye aldığınız cihazı 8 ay sonra desteksiz bırakıyorlar bizler burada ne kadar olumsuz durumlar olsada desteksiz bırakmamaya çalışıyoruz. Bu konuda lütfen biraz araştırın ve sonra bizi eleştirin. Yazılım hazırlama işleri o kadar kolay değil hazırladığınız yazılımın testleri dahi ortalama 2-4 hafta arasında değişir.



    hala insanları aptal yerine koyuyorsunuz! lg g2 modeli çıkalı ne kadar oldu? android 5.0 güncellemesi alacak! annem için 400 tl'ye aldığım l5 2 modeli 1.5 yıl sonra güncelleme aldı adam gibi güncelleme verin ondan sonra reklam yapıp diğer firmaları kötüleyin!!

    Sayın marine-gear,

    Kendiniz söylüyorsunuz LGG' 5.0 güncellemesi alacak tarihi belli değil ne zaman alacak. 1.5 yıl güncelleme beklediniz ve güncelleme yapıldı. Bu 1.5 yıl içerisinde kiminle muhattap olabildiniz, sorunlarınız için 1.5 yıl bekletilmişsiniz ve memnunsunuz. Bakın ZEN satışı 9 aya girdi V7, V8, V11 olarak 3 derleme güncellemesi yayınlandı. Bunlara ek olarak Androidin yeni versiyonu 4.4 güncellemesi dağıtıldı. Amacım sizinle tartışmak yada firmayı insaların gözünde büyütmek değil.

    Android işletim sistemi Google firmasına aittir. Kendi ürünleri için 1 aydır dağıttığı Android 5.0 sürümünde bir çok hata var. Bizimde yayınladığımız 4.4 romda batarya sorunu var. Kısacası çoğu sorunun firmadan kaynaklanmadığını nasıl tarif edebilirim size.

    hala insanları aptal yerine koyuyorsunuz ayıptır siz aptal yerine koyup haftalarca-aylarca cuma perşembe diyerek bizi oyaladınız ve SAĞLAM BİR GÜNCELLEME VERMEDİNİZ. verdiğiniz güncellemeler ne işe yarıyor? yok batarya sorunlu yok kamera sorunlu 13 değil 8 mp vs vs.

    1.5 yıl beklemedik 1.5 yıl sonra bile güncelleme aldı diyorum 1.5 yıllık süre içerisinde 3-4 defa güncellemeler aldı sizin gibi yapmadılar!

    neymiş bütün firmaların güncellemeleri sorunluymuş dalga geçiyorsunuz bari biraz mantıklı olun telefonu gece bırakıyoruz sabaha kalmadan kapanıyor böyle ürün mü olur? arayanlar ulaşamıyor AYIPLI MAL SATTINIZ!


    Dediğim gibi sizinle tartışmak istemiyorum Android 4.4 te batarya sorunu olduğunu şimdi değil ilk yayınlandığından bu yana zaten kabul etmişiz, sorunsuz demiyoruz. Bu sorunlar 4.4 ek güncellemesiyle düzeltilebilir. Ayrıca yazılımda düzeltme sonrası testlerin dahi 1 ayı bulduğunu bilmeniz gerekiyor. Yani hemen yapılacak bir iş değil malesef, batarya sorununu çözüyorsunuz ancak farklı bir sorun ortaya çıkıyor bu ortlama 40 gün geriye gitmenize neden oluyor.

    madem öyle o zaman neden 4.4 andorid işletim sistemi diye reklam yapıyorsunuz? ben bu reklama inanarak telefonu yeni aldım? üstelik forumdaki konuda son 2 aylık mesajlara bakıyorum sürekli pazartesi yayınlancak olmadı çarşamba olmadı cuma diye diye ne zamandır oyalıyorsunuz? üstelik bu telefonla ilgilenmeyi burakıp zen ana konusunda son sayfalarda gelmiş yeni telefonunuzun reklamını yapıyorsunuz

     ‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖


    Evet bu konuya ne diyorsunuz Rıdvan Bey?Bu reklam aldatıcıdır bence ve yasalar gereğide ürün ayıplıdır.

    Bu ürünü bekleyip almaya düşünen arkadaşlara nacizane tavsiyem ürünün piyasada yedek parça desteğini,servisin yanında piyasada bulabiliyormusunuz?

    Piranha Zen kullanıcısı olarak telefonun ekranı kırıldı.Servis değişim için 300 tl fiyat veriyor.Ve servis dışında türkiyede sadece 2 yerde dokunmatik satılıyor ki lcd de kırıksa türkiye de yok.Aliexpress tarzı sitelerden benim gibi alıp (lcd+dokunmatik 31 dolara aldım) 1 ay bekler iyi bir telefoncuda yaptırırsınız.Suan 1 aydır tel kullanım dışı parçayı bekliyorum.

    Telefon bence fiyat performans olarak iyi fakat yazılım desteği ve özellikle yedek parça olayı hiç yok.(servis dışında)
    Ben bunu ekran kırılınca anladım.Ekranları araştırırken inanın neredeyse tüm telefonların lcd-dokunmatik parçalarını bulabiliyorsunuz fakat zenin lcd kısmı ya da komple ekran türkiyede yok.Neden yok o da belli telefona arz talep yok.Bu telefona rakip olan telefon General Mobile Discoverydi.O telefonun komple ekranı 120-130 tlye çok rahat yaptırılabiliyor,tüm parçalarıda çok rahat bulunabiliyor.

    Zenin yedek parça olayı piyasada sıfır,hiçbir yerde yok.Sadece servise bu fiyata ben yaparım diyor.

    Telefonu almayı düşünenler için söylüyorum,telefon eğer piyasada tutulursa emin olun yedek parçası çok rahat bulunur,ki tutulmazsa benim başıma gelen durumu yaşama ihtimaliniz telefonun arızalanmasına bakar.Ya servise gidersiniz ya da aliexpresse




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guaire

    Değişiklik yapabiliriz, önerilere açığız dediğiniz için yazıyorum.

    MTK6592 olursa zaten Mali-450 garanti. Bu çipset bir paket halinde geliyor. Çıkalı 1 seneden fazla olmuş, teknolojisi eskide kalmış bu çipset ile gelirseniz bir cazibesi olacağını sanmıyorum. Ne yapın edin, MTK6592 ile gelmeyin derim ben.

    699TL'ye olacak bir cihaz için örnek olarak Çin'deki 1000 yuan (350TL) seviyesini rahatlıkla örnek alabiliriz herhalde, arada iki kat fark var. O seviyede MT6752 (64-bit 8 çekirdek), 4G desteği, 16GB dahili hafıza, 3GB RAM, 5.5 inç 1080p IPS ekran, 13MP Sony IMX214 sensörlü arka kamera, 3000mAh batarya öneriyorlar artık.

    Bence parmak izi okuyucu ve infrarede hiç girilmese daha iyi olur. O maliyetleri daha anlamlı olacak şeylerle takas edebilirsiniz.

    MTK6592 olmasın demiştim zaten. Çinliler 64-bit 8 çekirdekli MT6752 ile geliyor, ama bence 4 çekirdekli MT6732 yeterli olacaktır. 8 çekirdek zaten neredeyse hiç kullanılamıyor. CPU ve GPU saat hızları biraz düşük, ama temelde aynı. MT6732'nin tek çekirdek performansı Snapdragon 615 kadar olacaktır. GPU'su da kuvvetli. 4G'ye de gerek yok. Bunlardan tasarruf yapabilirsiniz. Çok fazla bir değişiklik yaratmaz.

    1080p yerine 720p yeterli olur, zaten MT6732 720p'ye kadar destek veriyor. Yalnız yarı iletken tipi a-Si olmasın derim. IPS panel, ekran güzel deniyor, 720p enerji tasarrufu sağlar deniyor, ama muhtemelen a-Si yüzünden 3000 mAh'lik bataryalar bile dayanmıyor sonra. LTPS enerji tüketiminde en iyisi, ama en pahalısı. O fazla pahalı gelirse IGZO olmalı. IGZO, IPS, 720p. 450-500 cd/m2 maksimum parlaklığı olmalı.

    1GB RAM'i hiç söz konusu bile olmamalı. Saf Android ile 2GB rahatlıkla yeter. Yalnız çipsetin izin verdiğince hızlı olmalı. LPDDR2 olmamalı.

    8GB dahili hafıza söz konusu değildir herhalde. 32GB olursa daha iyi olur, 16GB da yeterli olur. Yine çipsetin izin verdiğince hızlı olmalı. Micro SD zaten vardır.

    13MP arka kamera zaten standart gibi oldu. Yalnız genelde kullanılan 1/3 inçlik sensör yerine 1/2.6 inçlik sensör tercih edilirse avantaj olur, f/2.0 veya daha geniş bir diyafram açıklığı ve mümkün ise OIS ile... Düşük ışıkta bile iyi sonuçlar verir.

    Ön kameradan gerekirse taviz verilebilir, ama 8MP veya 5MP 1/3.2 inçlik bir sensör ile gelirse ideal olur.

    3000 mAh batarya da standart gibi oldu, ancak THL gibi firmaların kullandığı enerji yoğunluğu yüksek Amprius bataryalar cazibe yaratır.

    Bir de kutudan Android 5.0 ile çıkması lazım. Uzunca bir müddet hem sizin kafanız rahat olsun hem de insanlar acaba Android güncellemesi alır mı diye düşünmesin.

    Eline,bilgine sağlık.




  • Ayni kisimisiniz? Forumda 2 hesap kullanmak yasak degilmiydi. İkinizinde adi ridvan emiroglu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esb2011

    Ayni kisimisiniz? Forumda 2 hesap kullanmak yasak degilmiydi. İkinizinde adi ridvan emiroglu

    Sayın esb2011,

    Rica etsem, üye ismi nedir PM den söylerseniz incelerim, çünkü bu tip sorunlar bazen yaşanıyor. Yani benim adımı kullanarak yalnış bilgi verenlerde oluyor benim adıma iyi şeyler yazıp sonrasında aynı soruyu soranlarda. Tek hesabımız var, aynı ıp ile çift hesap kullanamazsınız. Bahsettiğiniz anlıkileti ise kendisine bu konuda mesaj attım.

    Kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piranha Destek -- 18 Aralık 2014; 10:01:08 >
  • İşlemci modeli MTK 6592 2GHz olarak kesinleşmiştir.
  • Piranha Destek P kullanıcısına yanıt
    Rıdvan bey yılbaşına yetişir dediniz ama daha özellikleri bile belli olmadı öyle hemen üretip yolluyorlar mi birkaç gün içinde ? Ürün bayağı heyecan yarattı o zaman ben zeni satıyorum iki hafta icin de çıkacak sanırım ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isokocak -- 18 Aralık 2014; 15:10:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isokocak

    Rıdvan bey yılbaşına yetişir dediniz ama daha özellikleri bile belli olmadı öyle hemen üretip yolluyorlar mi birkaç gün içinde ? Ürün bayağı heyecan yarattı o zaman ben zeni satıyorum iki hafta icin de çıkacak sanırım ?

    Sayın isokocak,

    İlk etaptaki siparişimiz özellikler belli olduktan sonra 10 iş günü içerisinde hazırlanıp tarafımıza gönderilecektir. Özellikler sadece kamera ve dahili hafıza belli değil oda bu gün yarın kararlaştırılacak.

    Kolay gelsin.
  • Piranha Destek P kullanıcısına yanıt
    n11 hepsiburada vs...internet sitelerinde satış olacak mı yoksa sadece piranha sitesinden mi satış olacak?
  • Ön kamera ile öz cekim konusunda lens geniş acılı olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka kamera lensi ve kalitesi hakkında bilgi verirseniz sevinirim
  • ram 2gb mı 1gb mı?
  • Tabletleri gibi yapmıştır muhtemelen.. Sakın bulaşmayın :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piranha ZEN nin sayfasına girip bir baksanız arkadaşın ne demek istediğini anlarsınız. Bizde telefonun özelliklerine aldanıp aldık ama Batarya, dokunmatik gibi ciddi problemler beraberinde yazılımla ilgili de problemleri var. Ama firma çözümü YOK.
  • Allah Aşkına 5.5 Yapmayın 5.0 İnc İydir Ya
  • sahsı fıkrımdır + fırma yetkılısı olmadıgımdan tıcarı kaygım yada fırmanın ımajını duzeltmek gıbı bır amacımda yok,o yuzden konuyu acılan kısı ıle tam tamına farklı pozısyonlardayız.

    yıllardır farklı markalarda akıllı telefon kullanmıs,bırcogunun servısını satıs sonrasını tecrube etmıs bır kısı olarak..

    oncelıkle mtk cıpset,sonrasında yazılım acısından fason getırılen telefonların orıjınal fırmlarından yazılım beklemek,yaygın servıs olmadıgı ve satıs sonrası musterıye hala oncesı gıbı avantaj sunmak babında,pıranha,dark,trıdent,casper,general mobıle turevı fırmalardan telefon alımı yapılmaması yonunde fıkre sahıbım.

    aksı yonde dusunen arkadaslara saygı duydugum gıbı,sayısal degerlere atlayıp kalıte gıbı somut sayısal degerlere dokulemeyen kıstasları test etmesı acısından,cebınden 500-600 lıra verıp bu markaların modellerınden bırını secıp,alması,ve cokta uzun olmaycagını dusundugum bır sure sonra tekrar goruslerımız paylasmaya davet ederım.

    ıyı forumlar.




  • sayın piranha destek zen destek sayfasındaki android 4.4 güncellemeniz nereye kayboldu? bir yanlışlıkmı yaptınız?
    yoksa güncellemeyi gerimi çekiyorsunuz? lütfen bilgilendirin.
     ‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Piranha Destek

    İşlemci modeli MTK 6592 2GHz olarak kesinleşmiştir.

    Şaka herhalde geçmiş olsun o zaman iyi zarar edeceksiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş o işlemciye göre az para alıcaksınız diyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: firemusa402


    quote:

    Orijinalden alıntı: Elsa


    quote:

    Orijinalden alıntı: Piranha Destek

    İşlemci modeli MTK 6592 2GHz olarak kesinleşmiştir.

    Şaka herhalde geçmiş olsun o zaman iyi zarar edeceksiniz

    Bu işlemci çok mu kötü kardeş :)

    MTK6592 nedir 6595 koyun bari de bir şey olduğunu anlayalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avea intoch4 al keyfıne bak dahada uygun fıyatı bundan 619 tl
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.