Şimdi Ara

Piranha Matrix? nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
30.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu mp3 ğlaer hakkında izlenim ve önerileriniz çok yardımcı olucak. Zira pazartesi almayı düşünüyorum. 270ytl araca bağlama aparatıyla beraber.
    http://www.ideefixe.com/Bilgisayar/tanim.asp?sid=EMTT8GEQVM4MB03R3B6Y
     Piranha Matrix?  nasıl?



  • Walla dostum gerçekten güzel bi alete benziyo özellikleri süper aslında hele de .avi .mpg. mov .wmv ve daha bi dünya video formatını desteklemesi hoşuma gitti. Tek kafama takılan tarafı ise piranha olması.. Sen bilirsin gerçi..
  • Dostum ses kalitesini fazla sorun etmezsen gonul rahatlıgıyla alabilirsin.Cunku gayet makul fiyatı var.Ancak tek sorunu ses kalitesinin creative iriver cowon sony gibi markaların yanından bile gecememesi.Ses kalitesi dısında cok kapsamlı ozelliklere sahip bu yeni cıkmıs modeli gayet de sık duruyo ve dahili bir cift hoparlore de sahip.Secim senin hadi kolay gele.(DIPNOT:Belki ses kalitesini bu yeni modellerde bi nebze artırmıslardır. bi sekilde bu modeli bi yerden bulup eline alarak deneme amaclı yakından incelesen iyi olur ancak nasıl bulabilirsin bilmem.)




  • ürünü edindim gayet başarılı
    içinden çıkan kulaklık sesi sonuna kadar açınca cızırtı yapıyor. ve çok da kaliteli değil ama aiva kulaklığıma ya 2.1 ses sistemime bağladığımda ses çıkış kalitesi bilgisayarınkinden farksız.
    iki kulaklık çıkışı olması çok hoşuma gitti. iki kulaklık birden takınca seste herhangi bir azalma ya da bozulma söz konusu değil.
    beni benden alan bir özelliği ise istediğim her videoyu izleyebilmem.
    hatta kurtların bir kaç bölümünü convert ettim izliyorum.:) 1 dakikalı dosya 1 mb tutuyor.yani 2 saatlik film 120 mb bu da demek oluyorki mp3 playerime 6 film yükleyip istediğim zaman izleyebilicem.
    pil süresi hakkında bir bilgim yok bunu da deneyimlerle örenicem artık

    telefonlardaki 3gb videolarla asla karıştırılmaması lazım. onlardan kat kat daha kaliteli ayrıca diğer mp4 playerlara göre biraz daha büyük bir ekrana sahip olması video izlemek için artı bir özellik.

    şu anda tek beceremediim mp3 leri klasörlere ayırabilmek. direk içine attığımda mp3 ler root klasöründe gözüküyor ama mp3 leri klasörler halinde atınca klasörleri görmüyor. bunun nedeni ya da çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?




  • Dostum merak ettigim bikac soruvar:1-Kasa yapısı yani iscilik ve malzame nasıl tuslar kaliteli denebilir mi 2-Ekaran kalitesi nasıl videoları net izletebiliyomu ve ekran kac inc yani boyutu ne 3-Ses kalitesi hakkında bikac bilgi daha verebilirmisin.Ozellikle video izlerken ses kotu cıkıyomu 4-Dahili hoparlorler iyi ve guclu ses cıkartabiliyomu 5-videoları kendi programıyla converter ettiginde dosya boyutu yuzde kac oranda kuculuyo.(Sunu belirtmeliyimki 1 dk lık video 1mb yapıyo ise zaten telefonlardaki 3gp formatının cok uzerinde bi kalitededir.Buna senin acından sevindim.)Sorularıma verdigin cevaplar beni tatmin ederse ben de belki siparis verebilirim dostum.Aslinda muvo2 4gb+fm remote kumanda ya sahibim ancak su video olayı dikkatimi cekti yalnız ekran biraz kucuk gibi ne dersin BU ARADA URUNU NERDEN ALDIN

     Piranha Matrix?  nasıl?




  • 1- malzemesi çok kaliteli değil gibi, hatta ilk elime aldığımda içi boş maket sandım :) tuşlar güzel yanlız yan tarafındaki on of tuşunun fontları biraz dandik. onun dışında dizayn olarak oldukça başarılı.
    2-Ekran kalitesi çok iyi 65.000 renk verio zaten. 1.5 inch ekran biraz küçük ama sonuçta bu mp3 player :)
    3- video izlerken sesde kalite düşmesi yok. yani convert ettiğin videonun aslında ses nasılsa aynen ole çıkıo ne eksik ne fazla :)
    4--dahili hoparlorden oldukça iyi ses veriyo.
    5-convert ederken 3 tane kalite ayarı var. ben en kalitesinde convert ediorum. ve dosya nekadar dandik ya da kaliteli olursa olsun 1 dakikalık video hep 1 mb boyutunda. ( örenek: sıkıştırılmamış 8 dakikalık 640*480video 150 mgb convert edince 8. küsür mgb / 4.15 saniyelik 320x240 cartel videosu 5mgb)

    eğer sadece müzik dinlerim diyosan bence muvo dakal ama. bu tarz teknolojik oyuncaklarla oynamayı seviyosan şiddetle öneririm :)

    ben bi arkadaştan aldım 270 e(nasıl bi arkadaşsa :) ) . internette 285 yazıo ama nakit verirsen 270 den de aşağı düşerler mutlaka.




  • Dostum kusura bakma ama bu arkadas en ufak bi torpil bile gecmemis sana.Su anda hepsiburada-ideefixe ve bidolu gibi alısveris sitelerinde fiyat 285-286 ytl diyo yeni pesin veya havale ile alımda senin verdigin paraya denk geliyo bu.Yalnız sunu belirtmeliyimki piranhanın yeni cıkarmıs oldugu bi urun bu.Yani arkadasın da bu aleti en fazla 1 ay kullanmıstır.Cunku piyasaya daha yeni dustu bu alet.Her neyse senin icin sevindim hayırlı olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CYBERMANIAC -- 26 Aralık 2005 17:46:04 >




  • Kusura bakma unutmusum.Sorularıma verdigin ayrıntılı cevaplar icin tesekkurler.Yalnız sunu belirtmeliyimki 1.5 inc ekrandan video izlemek icin bu urunu almam soz konusu deil gibi gorunuyo.Piyasada 2.5 inc ekranlı bikac urun daha var ancak fiyatları bu urun gibi makul deil.Elimde de zaten ses kalitesi harika olan mp3 ve radyo konusunda butun ihtiyaclarımı karsılayan muvo2 oldugundan bu aletlere vereceim para israf olacak gibi geliyo bana.

     Piranha Matrix?  nasıl?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CYBERMANIAC -- 26 Aralık 2005 18:01:17 >




  • yok ben arkadaşdan aldım derken arkadaşın dükkanından aldım 2. el deil yani :) 0

    muvo da güzel duruyo :)
  • Olsun yine de guzel biseyler yapması lazımdı.Bu arada merak ettigim bi sey daha var radyo hakkında bilgi verebilirmisin bize ayrıca radyodan ses kaydı kaliteli yapabiliyomu
  • Ayrıca son olarak su mp3 kalsorlerlerinin gozukmemesi sorununu halledebildin mi bizi bilgilendirirmisin
  • Abi biraz daha detaylı bilgi istiyoruz ürün için aydınlat lütfen benim gibi chalları
  • valla pek güven meyin piranhaya bu gün farkettim bu modelin aynısı çinde üretilip oem olrak satılıyomuş sonrada üzerine markayı basıyolar al sana piranha matrix

     Piranha Matrix?  nasıl?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayonen -- 1 Ocak 2006 19:32:52 >
  • Aslında alet de karizmatik duruyo bi taraftanAyrıca konuya gelince piranha nın ses kalitesi tabiki tartısılır.Ancak urundeki diger ozellikler bu acıgı bi sekilde kapatıyo gibi.Bu arada fiatı da gayet uygun gorunuyo.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CYBERMANIAC -- 2 Ocak 2006 12:31:45 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: berkayonen

    valla pek güven meyin piranhaya bu gün farkettim bu modelin aynısı çinde üretilip oem olrak satılıyomuş sonrada üzerine markayı basıyolar al sana piranha matrix

     Piranha Matrix?  nasıl?



    Yaniiiiiiii...
  • 6 Ocak'ta Kadıköyden aldım bu modeli. İnceliyorum. Genel olarak memnunum. Kulaklığından yeterli ses alamam düşüncesiyle sony kulaklık da aldım. daha iyi.
    kullanma kılavuzu Türkçe değil o yüzden özelliklerini kolay çözemiyorum. Bendeki ilk izlenimleri:
    Olumlu olanlar:
    1-çok hafif. 2-hem dahili hoparlör ses çıkışı, hem de 5.1 e bağladığımda aldığım ses çok iyi. şaşkınım! beklemiyordum. 3-lion pilli. şarj kolaylığı var. hem usb den, hem araçtan, hem de verilen şarj aletiyle elektirkten şarj edilmesi harika. 4- iki kulaklıktan ses alınabiliyor. 5-e-kitap yüklenebiliyor. Tam verim alınamasa da mesela not defteri olarak kullan. 6- pc den mp3 veya dosya atmak çok basit. seç,sürükle,bırak. o kadar. 7-resim-fotoğraf yüklenebiliyor. 8-küçük,hafif,ses kalitesi yüksek,kibar, metal kasa,lion pil...kısacası güzel özellikler.

    olumsuzlar:
    1-menü geçişleri biraz yavaş. 2-her yerde 40 fm hafıza yazıldığı halde 20 tane istasyon hafızalanabiliyor. 3-alanların bazı görüşlerinin (1 dk. da çeviriyor gibi.) aksine, ben mesela 1 vcd yi amw formatına çevirtmek için 30 dk. falan bekledim. (PIII 1.1 işlemcim var.) (3- Video ekranını büyütmeyi başardım. ekran 2,5x2,5 oldu. ) 4-resim-fotoğraf yüklenebiliyor ama bunları ekran koruyucu yapmak ya da masaüstü yapmak mümkün değil gibi. 5- e-kitap için tex uzatılı dosyalar okunabiliyor. ama yazıda bazı Türkçe karakterler tanınmıyor ve bazı kelimelerin satır başı veya sonlarındaki kısımları eksik çıktığı için okunmuyor. 6-ekran simgelerine müdahale edemiyorsunuz. yani mesela renk şöyle olsun,yazı burda olsun, vs. vs. yok.

    çözemediklerim:
    1- MultiDrive dedikleri usb diski 2 parçaya bölme işi nasıl oluyor? Buna şifre nasıl atılıyor? vs vs.
    2- Açılış animasyonu dedikleri nedir?
    3- parça adı (ıd3 tag) tamam da şarkı sözleri de var özelliklerinde. ama şarkı sözleri olan parçalarda sözler akmıyor. ???
    4-fotolar ekran simgesi olabiliyor mu acaba?
    5-ayarlar'daki kayıt süresi ne demek?
    6-firmware upgrade nasıl nerden yapılır?

    SONUÇ:
    ÇOK ARAŞTIRDIM. PİYASADAKİLERİN HEM ÖZELLİKLER,HEM DE FİYAT YÖNÜNDEN EN İYİSİ. MEMNUNUM VE TEKRAR ALACAK OLSAM AYNISINI ALIRIM. (Özellikleri ve fiyatı hoşuma giden diğer ürün, "MSI - Megaplayer 5516 256Mb BLUETOOTHLU Mp3 Player (TÜRKİYEDE TEK)" oldu. Ama Kadıköyde bir kaç uzmana sorunca vazgeçtim. Sık arıza verdiğini söylediler.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkyy -- 18 Ocak 2006 19:53:10 >




  • nichtsx... bende seninle aynı durumdayım... cihaz kutusunun üstündeki internet adresi patlak... bilgisayara driver ı yüklemek isterken bir daha açılmaz oldu (sadece kum saati) ... driver cd sindeki Mp3 player utilities programını yükledim update programını çalıştırdım "recovery mode" da olduğunu ve gerekli upgrade file ı yüklememi istiyor fakat ne cd nin içinde nede kurulan programda aranan .fw yada .bin uzantılı upgrade image file yok. sanırım bu dosyayı bulursak problem hallolucak gibi ama bu upgrade image file ı bulamıyorum... bende cihazı ideefixe den aldım ama onlarla alakalı bi durum deil tabii... garanti belgesinde Maviarma Bilgisayar 0216 550 10 27ve Sağlam Elektronik 0212 512 26 08 yetkili servis olarak gözüküyor ... bayram tatilinden sonra onlarla irtibata geçeceğim... eğer bilenler varsa bu upgrade file ı internet üzerinde bulabileceğimiz yeri söyleyebilirler mi????
  • Arkadaşlar ben de bu playerden sipariş ettim ancak yazılanlar epey moralimi bozdu. Cihaz daha çok yeni olmasına rağmen bu şikayetler hiç hoş değil. Ben cihazla ilgili olumlu yorum yapanlar hala memnunlarsa biraz sevineceğim. Kullanan arkadaşlar lütfen ara ara buraya görüşlerini yazarlarsa sevinirim...
  • daha iisi olamaz
  • ben bgn aldım ve kuracalııım kadarıyla alet iyi özellikler felan yerinde bas sesinde biras zayıf kalıo ama oda çok mesele deil çıkış gücü oldukça yüksek kendisnin hoparlörüde iyi 5.1 gibi bi sistemdede denedim ordada başarılı genel olarak iyi bir ürün daha update olayına felan girmedim....kutu üstüdneki site yalan ama yapım aşamasında dio wardır bişisiii mutlaka ama nette de rastlayamadım herhangibir update nesee şimdilik ii herşey...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.