Şimdi Ara

Piranha Matrix? nasıl? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
30.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • isabetli bir karar.
  • Arkadaşlar valla bunları okumadan ben de kafama koymuştum matrix 1 gb almayı...görmüşsünüzdür hepsiburada.com'da kampanyadaydı ve fiyatı 135 YTL'e kadar düşmüştü ve özelliklerine göre aslında iyi bir fiyat ama nolur nolmaz diye vazgeçtim ve sandisk almaya karar verdim.Her neyse sadece bilgilendirmek amacıyla yazıyorum şu henüz hizmette olmayan web sitelerindeki adrese mail attım ve bana sitenin e geç 1 Aralık'ta hizmete gireceğini ve sürücü,teknik destek gibi hizmetlerin ordan sağlanacağını belirttiler.Bilgilerinize...
    Saygılar
  • Benim de bir sorum var. Creative nin bu tür video resim gösteren bir modeli varmı. Varsa linkini koyarmısınız... Şimdiden teşekür ederim...
  • arkadaşlar ben yaklaşık 1.5 senedir piranha nın ilk 1gb lık mp3 player ını kullanıyorum kesinlikle ses kelitesi çok iyi ama iyi bir kulaklıkla dinlemek lazım o zaman ses kalitesinin gerçekten çok iyi olduğunu anlıyosunuz. malzeme olarak çok kaliteli değil birde kullanımı bazen sinir bozuyo kullanımı kolay değil yani. ama ses kalitesi gerçekten çok iyi, öncelik ses kalitesiyse piranhaya güvenin derim hem fiyatıda çok uygun.
  • Merhabalar.. Bende piranha matrix 1 Gb var (dı).
    Firmware atayım dedim, Yazılım atma işlemi sorunsuz bitti. Fakat cihazı birdaha açamadım.
    PC de hiçbir şekilde görmüyor. Forumda yardımcı olabileceğini yazmışsın.
    Benim cihazın firmware kısmında ;

    ACTS16D-13
    2005/06/01

    WS-3.2.13
    2005/10/24

    yazıyordu.

    Bütün bunlar verdiğin linkten 3.2.16 versiyonu indirip attıktan sonra oldu.

    Yardımcı olabilirsen sevinirim.
    İyi çalışmalar..

    quote:

    Orjinalden alıntı: deuh256

    arkadaşlar firmware güncelleme yaparken kullanabileceğiniz sitelerii veriyorum..

    http://www.s1mp3.org/en/downloads_fw.php?PHPSESSID=73f8ffc02a03b6dfd96a53c8ee83a26f >> burada güncelleme nasıl yapıyaçağı hakkıında bilgi ve yükleme programlarını bulabilirsiniz..Önce muhakkak yedekleme yapınız..bu sitede hepside mevcut..

    http://www.mympxplayer.com/dload.php?action=category&cat_id=4 >> bu sitede de güncel firmware dosyaları var,,




  • Bu sitesi çalışıyo firmanın haklarını yemeyelim güncellemeler de var :D

    crm.piranha.web.tr
  • quote:

    Orjinalden alıntı: half life

    Benim de bir sorum var. Creative nin bu tür video resim gösteren bir modeli varmı. Varsa linkini koyarmısınız... Şimdiden teşekür ederim...


    Creative in Muvo Vidz var.En ucuz mp4 çalar ürünü.512 MB lığı 160 YTL civarı satılıyor.Tek eksisi ekranı 1.08 inç falan,biraz küçük yani.Yoksa alet güzel.
  • slm arkadaşlar
    piranha hakkında tüm yazılanları neredeyse okudum. şu an şoktayım diyebilirim.
    çünkü benim de piranha matrix 1gb mp4 playerım var. 1 aydır kullanıyorum allaha şükür format atmak dışında hiç bir sorunla karşılaşmadım(yüzbin kere maşallah diyelim. nazar etmeyin ne olur).buradaki yorumları okuduğumda sorunu olan arkadaşları çıkarırsak çok kişi sürüm yükseltmek peşinde. herkes upgrade dosyası arıyor.bu zaten doğru yapılmadığında zaten sorunlu ve hassas bir cihaz hemen sorun yaratıyor.bu dosya gönderilen cd nin içinde var. nasıl napılması gerektiği ve nelere dikkat edilmesi gerektiğihem kullanma klavuzunda hemdehttp://crm.piranha.web.tr/kb.php?act=23&select=C21 sitesinde anlatılmış.bu kurallara uyulduğunda daha az sorunla karşılacağını düşünüyorum. bu ürünü almayanları alın demiyorum ama en azından kallananlar yukarıdaki kurallara uydukların da belki daha az sorunla karşılaşırlar.
    benim almadan önce bu yazılanlardan haberim olsaydı kesinlikle almazdım. ama bundan sonra sorun çıkmaması için mümkün olduğunca dikkatli davranacağım. kullanma klavuzunu tekrar okup ne yapıp yapmama gerektiğini tekrar en ince ayrıntısına kadar öğrenmeyi düşünüyorum.
    bilgilerini mpaylaşan arkadaşlara teşekkürler.




  • walla bende yorumları okudum ama gidicem yarın alıcam.. 2gb matrixi.. isteyen istediğini desin.. kullanmayı bilmeyen sonyide bozar piranayıda.. cihazı test ettim gayet ii özellikleri var.. fiyat/performans oranı en uygun cihazlardan biri mp3-4 player bazında..
  • kötü bi ürün bnce
  • iyi günler. arkadaş ürünü aldın mı? aldınsa kaça aldın söylermisin?
    quote:

    Orjinalden alıntı: SmtG

    walla bende yorumları okudum ama gidicem yarın alıcam.. 2gb matrixi.. isteyen istediğini desin.. kullanmayı bilmeyen sonyide bozar piranayıda.. cihazı test ettim gayet ii özellikleri var.. fiyat/performans oranı en uygun cihazlardan biri mp3-4 player bazında..
  • ARKADASLAR PIRANHA İLGİLİ HİÇ BİR ÜRÜN ALMAYIN TAVSİYEDİR ....

    HELE HELE CİFT SİM KARTI CEP TELEFONUNU HİÇ ALMAYIN....... BURDA KONU GÖRDÜM BENİM AĞZIM YANDI SİZİNKİDE YANMASIN....
  • DOSTTT al benden de o kadar. Piranha Jazz mp3 player almak gafletinde bulundum, mp3 dinlerken zırt pırt kilitleniyor. Tekrar yazılım atmadan da düzelmiyor. Çalışmayan aletin performansı mı olurmuş? Fiyat/performansı iyi diyorlar, peh.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i386 -- 27 Aralık 2007; 14:48:29 >
  • arkadaslar bende de var.fakat video izleyemiyorum.empyt disc yazıyor.video klipleri izleyemiyorum.klipleri mp3 formatına cevirmem mi gerekiyor.yardımcı olursanız sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.