Şimdi Ara

Plantronics BackBeat 903 Stereo Bluetooth Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yıllardır çok çeşitli markaların bluetooth ürünlerini kullandım. İlk kez stereo ürün aldım. Açıkçası okumuş olduğum bir yorumdan çok çekinerek aldım. Hareket halinde sesde kopmalar olduğu yazılmış. Fakat hareket halini bırakın, şarkı sırasında zıplayarak dans etmeme rağmen en ufak bir kopma ya da cızırtı yaşamadım. Araç kullanırken ses süper.

    Kutu içeriğinde neler var? 1- Stereo kulaklık 2- Şarz cihazı 3- Kulaklık için bez taşıma kılıfı 4- Kılavuzlar ve garanti belgesi

    Önemli: Ürünü ilk kez kutusundan çıkarırken dikkatli davranın, yoksa ürünün kulaklık kısımları zarar görebilir.

    Ürünün (+) yönleri: 1) Ses kalitesi ve netliği süper. Telefon görüşmelerinde olsun müzik dinlerken olsun sesi çok çok iyi. Şimdiye kadar 20 farklı cihaz kullandım ve böylesini görmedim.
    2) Kulakta çok iyi duruyor ve zıplasan bile, düşme ya da yerinden oynama yapmıyor, kulağa çok iyi oturuyor. Arkada, enseye gelen kısmı rijit değil, yumuşak. Ürünü katlayıp cebinize ya da kılıfına koyabilirsiniz.
    3) Bu tarz kulaklıkların ağır ve kulakları rahatsız edeceğinizi düşünüyorsanız bu üründe böyle bir sorun yok, işim gereği saatlerce kulağımda kalmasına rağmen rahatsız olmadım.
    4) Ürünün malzeme kalitesi üst düzeyde 5) Parolaya bile gerek kalmadan telefonuma çok hızlı şekilde bağlandı.
    Ürünün (-) yönleri : 1) Ürünü gözlük ile kullanmak çok ama çok zor olur. Normal gözlük kullanan ya da güneş gözlüğüyle bu ürünü kullanma düşüncesi olanların uzak durması gerekir.
    2) Örneğin masadayken acil olarak kulağınıza götürmeniz gerekti. P-903 ile bu biraz zor, tabi zamanla el pratiğiniz gelişebilir ya da çok hızlı olarak tek taraflı yerleştirip sonra diğer tarafı takabilirsiniz.

    Sonuç: Keşke 20 farklı bluetootha para vereceğime, P-903’ü daha önce alsaymışım..Bir bluetooth canavarı olarak bu ürünü KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM. 10 üzerinden 10 puanlık bir ürün. Düşünmeden alın, pişman olmayacaksınız. Kesinlikle Plantronics satış elemanı değilim :))
    Bu kısa incelememdeki tek amacım; bu ürünü merak eden, bluetooth kulaklık almayı düşünenlere yardımcı olmak.







  • İnceleme için teşekkürler.Ürünün MP3 performansi hakkında bilgi verirmisiniz ? ses kalitesi vs.
  • Telefonum HTC One X..
    Beats audio destekli olduğu için müzik dinlerden performansı çok iyi.
    İncelememde, gözlük ile kullanılması zor olur yazmıştım ama geçen hafta güneş gözlüğüyle çok rahat kullandım.
    Yani gözlük kullanırken de sıkıntı yaratmıyor.
    + özelliklerine şunları da ekleyebilirim:
    1- Açma kapama tuşuna bir kez, 0.5 saniye kadar basıp bıraktığınızda pil seviyesini öğrenebiliyorsunuz. Kırmızı bir kez yanarsa % 65-100 arası, 2 kez yanıp sönerse % 30-65 arası, 3 kez yanıp sönerse % 35 in altında demektir.
    2- Bağlantı kesilmesini, tekrar bağlandığını, gelen aramayı ingilizce olarak size söylüyor.
    Ürünün (-) yönlerinde 2 numaralı maddede belirttiğim olayı şöyle çözdüm. Kulaklığı kulaklarıma takmadan boynumda tutuyorum. Arama esnasında hemen tek taraflı kulağıma götürüyorum. Eğer muhabbet uzayacak gibiyse diğer tarafı da takıyorum..
    Şimdilik çok memnunum. Alacak olan arkadaşlara tekrar tavsiye ederim..




  • Bu ürünü bugün aldım . samsung wawe ile kullanıyorum ama ya henüz alışamadım yada kulağa oturtmasını zamanla öğrenicem :) tamam güzel hoş ama gerçekten kulağa oturmuyor tam olarak ve ses kaybı oluyor.Tel ile konuşurken idare eder ama müzik dinlemek için keyifli değil..bas sesleri çok iyi verdiğini duyduğum okuduğum için aldım bu ürünü ama telefonun kendi kulaklığı daha süper. telin kulaklığından daha iyi performans alıyorum.forumlarda okuduğum kadar bir ürün değilmiş.Açıkçası pişman oldum aldığıma.Yada bir püf noktası varsa bilen arkadaşlar yazarlarsa daha keyifle kullanırım belki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.