Şimdi Ara

PlayStation 2 Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben yılbaşında ps3 kesin alıcam ama o zamana kadar ps 2 almayı düşünüyorum kesinlikle ikinci el almayı düşünmüyorum gerçi hayatımda hiç 2.el almadım onun için almamda şimdi arkadaşlar istanbulda anadolu avrupa yakası farketmez bildiğiniz çipli birde orjinal tek kol olsun yeter ucuza satan yerler varmı arkadaşlar ben oturduğum yerde sorum bana 320 ytl dedi tek kollu ve çipli pahalı geldi biraz bana sizin bildiğiniz ucuza satan yerler varsa buraya yazarsanız çok sevinirim mesela kadıköy karaköy falan ismini bildiğiniz dükyan isimleri hepsini yazarsanız birde fiyat çok sevinirim ve minnettar kalırım arkadaşlarım bekliyorum yardımlarınızı ...



  • Kadıköy'de yazıcığlu iş hanının oralarda muhakkak çipli satan yerler vardır..ben 5 ay önce doğubank'tan çipli ve +1 kollu + memory card'lı ps2 yi 290 a almıştım.. Şimdi fiyatlar daha da düşmüş olabilir.. Forumda ps2 lerin 2. elleri 200 ytl civarı gidiyor..

    Bence sen ps2 den vazgeç 500 verip xbox360 al daha sonra ps3 almaktan da vazgeçeceksin zaten..Deneyimlerle tespit edilmiştir..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sedatss

    Kadıköy'de yazıcığlu iş hanının oralarda muhakkak çipli satan yerler vardır..ben 5 ay önce doğubank'tan çipli ve +1 kollu + memory card'lı ps2 yi 290 a almıştım.. Şimdi fiyatlar daha da düşmüş olabilir.. Forumda ps2 lerin 2. elleri 200 ytl civarı gidiyor..

    Bence sen ps2 den vazgeç 500 verip xbox360 al daha sonra ps3 almaktan da vazgeçeceksin zaten..Deneyimlerle tespit edilmiştir..

    Xbox 360 akrabamda var zate oynuyorum sürekli almama gerek yok ya arkadaşım acaba şimdi ne kadardır sıfırı ps 2 nin ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Running Scared -- 24 Eylül 2007; 18:28:29 >




  • Ben yüksel elektronikten almıştım

    Telefon numarasını sana pm atıyorum..Arayıp sorabilirsin..
  • bana tek kollu memory cardsiz cipli slim kasaya 300ytl dediler
  • gittigidiyora bak dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.