Şimdi Ara

PlayStation Türkiye'yi Rekabet Kurumuna ve Cumhurbaşkanlığına Şikayet Ediyoruz! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
4
Favori
33.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yayengec kullanıcısına yanıt
    Yorum yazmadan önce bir Rusya daki oyun fiyatlarını inceleseydin keşke. Boş yapmayı ne kadar seviyorsunuz. Aç bak bakalım Rusya’da kaç ruble/ Euro oyunlar. Yeni çıkan oyunların hepsi 3999 ruble yani güncel kurla 52 Euro. Türkiye’de de 10-15 gün öncesine kadar 300 tl yani 42 Euro idi kuru güncelleyip birkaç gün önce 60 Euro ya çektiler. Rusya’da da güncelleme yapınca orada da 60 Euro olur fiyat tekrar.

    Öyle işkembeden sallayıp omo Rosyo yo ozol foyot vor demekle olmuyor bu işler.

    Xbox örneğin ise çok saçma. Steam örneği de çok saçma. Onlar karından feragat ediyor diye Sony’de aynısını yapmak zorunda değil. Ben 60 Euro’ya satıyorum işine gelen benden alsın işine gelmeyen Xbox tan alsın diyor. O zaman gideceksin Xbox alacaksın.

    Son olarak oyun fiyatları alım gücüne göre belirleniyor lafın o kadar komik ki. Avrupa Birliğine bağlı 27 ülkede sabit bir asgari ücret/alım gücü mü var da her yerde 60 Euro oyun.

    Bak bakalım Yunanistan store da Spider Man kaç Euro? Sana söyleyeyim 70 Euro. Almanya Store’da da 70 Euro. Almanya ile Yunanistan’ın alım gücü aynı mı da aynı fiyatta satılıyor oyun?

    Abd’de Maaşlar minimum 2000 dolar. Spider man 60 dolar.

    Yunanistan’da maaşlar 500-600 Euro arası Spider man 70 Euro.

    Almanya’da maaşlar 1500-2000 Euro arası Spider man 70 euro.

    Rusya’da maaşlar 300-400 Euro en fazla. Spider man güncel kurla 52 Euro.



    Bu mu alım gücüne göre fiyatlandırma?

    İşkembeden sallayan belli oluyor. Bana Xbox Steam falan deme. O ayrı şirket bu ayrı şirket. Örnek vereceksen Sony’nin global fiyatlarından örnek vereceksin. Ya da gideceksin bireysel olarak protestonu yapıp Xbox veya Steam’den oyununu alacaksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Değerli dostlar birçok mesajı okuyamadım ama kısaca bazı bilgiler vermek isterim.



    Rekabet kurumu fahiş fiyat diye kendi aramızda konuştuğumuz husus üzerinde çok fazla aksiyon alabilecek bir yapıya sahip değildir. Son zamanlarda sahibinden'e ceza verdiğini biliyorum ama orada da uzun uzun anlatmayacağım özel durumlar var. PS store falan üzerinden doğrudan fahiş fiyata ceza çıkmaz onu bir unutalım.



    Peki rekabet hukuku anlamında kullanılabilecek bir araç var mı ? Bu hususta öncelikle rk'nın geçmiş tarihli bir cezası var bildiğiniz üzere. Distribütör ve çogu perakendecinin fiyatları beraber belirlediğine yönelik. Yine bu tarz bir durum söz konusu olabilir. Şöyle düşünün 60 euro oyunun fiyatı. 424 TL yapıyor. Ama bakıyoruz bazı oyunlar 469. Problem yüksekliği değil problem herkesin aynı fiyattan satması bence. Bunun üzerinde şirketlerin anlaştığı kanıtlanırsa ceza gelir. Serbest piyasa yapısının korunduğu bir ortamda bir satıcının çıkıp ben ucuzdan satıyorum diyebilmesi gerekirdi.



    Bence bu konu üzerine yoğunlaşan bir şikayet dalgası kurumu harekete geçirir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şikayet edin de PSN'ye erişim yasaklansın.
    Turp sıkayım sizin bulacağınız fikre yahu.
  • Konuyu anlayan arkadaşlar zaten şu an bir çok yerde e-mail kampanyasına öncülük ettik. Denk gelirseniz bir el atın siz de. Unutmayın ana fikir kur yüksek sabitlenecekse hiç sabitlenmemesi ki USD/Euro ile oyun alabilelim. 6 olan USD'yi 8'e sabitlemek saçma sonuçta.
  • Arkadaşlar Merhaba, Oyun fiyatlarındaki artışla ilgili olarak EA, Activision,Bandai Namco,Square Enix ve Ubisoft a attığım maile Ubisoft tan gelen yanıtı sizlerle paylaşıyorum. Türkiye de yaşanan ve sony ile xbox a atılan maillerdeki tüm sorunlarımızı da belirttim. Diğer firmalar şu anda sağır ve dilsizi oynuyor cevap ile ilgili olarak.


    RadoslavK @Ubisoft Support wrote: 30/10/2018 @ 16:37
    Hello,

    Thank you for contacting Ubisoft Support. I will do my address your concern.
    Let me just start with an apology for the time it took us to respond to your case.

    Let me first clarify that we do not directly control pricing on the Console Markets. Each regional pricing for each platform is controlled by the respective Platform Owner.

    I very much agree that your favourite games should be accessible, the prices however, are ultimately influenced by the geopolitical and economic status of the regional currency.

    Please contact the respective platform in regards to the feedback. Parallelism with other currencies, when it comes to shop prices, does not account for licencing and publication fees that are instituted by the respective government.

    Feel free to contact us back with any questions or concerns you might have. We would be happy to help.

    Kind regards,
    Radoslav
    Ubisoft Support


    Ubisoft Desteği ile iletişim kurduğunuz için teşekkür ederiz. Öncelikle konuyla ilgili olarak yaşanan gecikme için özür dilememe izin verin.

    Öncelikle Konsol Piyasalarında fiyatlandırmayı kontrol etmediğimizi açıklığa kavuşturayım. Her bölge için fiyatlandırma platform sahibi tarafından uygulanır.

    Sevdiğiniz oyunların erişilebilir olması gerektiğine katılıyorum, ancak fiyatlar nihayetinde bölgesel para biriminin jeopolitik ve ekonomik durumundan etkileniyor.

    Lütfen geri bildirim ile ilgili olarak lütfen ilgili platformla iletişime geçin. Diğer para birimleriyle paralellik, mağaza fiyatları söz konusu olduğunda, İlgili devlet tarafından tesis edilen lisans ve yayın ücretlerini hesaba katılmaz.(Yani sizin devletinizin uyguladığı vergiler arttırabilir fiyatları).

    Herhangi bir sorunuz veya endişenizin devamı durumunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz. Size yardım etmekten her zaman memnuniyet duyarız.


    Saygılarımla
    Radoslav
    Ubisoft Destek

    38/5000
    Saygılarımla,
    Radoslav
    Ubisoft Desteği




  • ceh.meh C kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Xbox ve PlayStation Early BlackFriday indirimleri belli oldu. Bazi oyunlar BlackFriday den cikacak bazilari eklenecek bu listedeki cogu da 23 kasima dogru bi tik daha infirim alacak ama cok merak ediyorum bakalim asagidaki Usd bize hangi kurla cevrilip sumulacak. Sanirim ak koyun karakoyun belli olacak.



    Target's Early Black Friday 2018 Game Deals Announced: PS4, Xbox One, Switch

    It's time to start planning your Black Friday 2018 purchases.

    Last updated by Chris Reed on November 1, 2018 at 1:55PM



    Now Playing: Black Ops 4's Blackout Vs. Fortnite: Battle Royale - Which Is Best? | Versus



    Subscribe for the latest gaming news

    November is here, and although Black Friday 2018 isn't until November 23, some retailers have already begun pulling back the curtain on the deals they'll offer on the big day. Target has released its Black Friday ad, which means you can start preparing for what video games, consoles, accessories, TVs, tablets, and other items you'll to want to buy on the biggest shopping day of the year. You can find the full Target Black Friday ad here, but we've gone in and pulled out all of the gaming deals below.



    You can get these sale prices online or in store, but as always, stock will be limited. If you want to brave the crowds and get your hands on the items in person, Target stores will be open and offering these deals from 5 PM Thursday, November 22 to 1 AM Friday, November 23. Then--presumably after spending a few hours cleaning up and re-stocking--they'll re-open Friday, November 23 at 7 AM. It's possible certain stores will use different hours, so you might want to double-check closer to Black Friday.





    No Caption Provided

    Gallery image 1Gallery image 2Gallery image 3Gallery image 4Gallery image 5Gallery image 6Gallery image 7Gallery image 8Gallery image 9Gallery image 10

    A few video game items are listed as doorbusters in Target's ad. For starters, Call of Duty: Black Ops 4 on both PS4 and Xbox One will be on sale for $45--not a bad discount for a game that just launched last month. Another recent game is getting an even bigger price drop; the starter pack for the toys-to-life space shooter Starlink: Battle for Atlas will be on sale for $40, down from $75.



    In terms of hardware doorbusters, you'll be able to get a PlayStation 4 Slim 1TB console with Spider-Man for $200 (for a savings of $100). Also $100 off is a PlayStation VR bundle that comes with the headset, camera, and two Move controllers, as well as copies of Superhot VR and Creed: Rise to Glory, all for $250.





    Even many of the non-doorbuster discounts are much better than you'd see during normal sales. Assassin's Creed Odyssey can be had for $35, while Shadow of the Tomb Raider is down to $30. Overwatch and Star Wars Battlefront 2 are down to just $15 each.



    In terms of exclusives, PS4 owners can grab God of War or Detroit: Become Human for $25 apiece. Xbox One players can pick up PlayerUnknown's Battlegrounds for $15, or Sea of Thieves and Forza Horizon 4 for $35 each. Switch owners can get Crash Bandicoot N. Sane Trilogy or Mario + Rabbids Kingdom Battle for $25 each.



    Now it's time for the big list. All of the following games will be available at the prices listed below on Black Friday, but Target says even more games will also be on sale. We'll update this article when we find out what those are. In the mean time, check out the full list and start planning your Black Friday 2018 purchases now.



    Xbox one Black Friday:

    Games



    Assassin's Creed Odyssey -- $35

    Call of Duty: Black Ops 4 -- $45 [Doorbuster]

    Call of Duty: WWII -- $25

    Doom -- $15

    Dragon Ball FighterZ -- $25

    The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition -- $15

    The Evil Within 2 -- $15

    F1 2018 -- $30

    Fallout 4 GotY Edition -- $30

    Far Cry 5 -- $25

    Forza Horizon 4 -- $35

    Lego The Incredibles -- $25

    Lego Marvel Super Heroes 2 -- $15

    Naruto to Boruto: Shinobi Striker -- $30

    NBA Live 19 -- $15

    NHL 19 -- $35

    Overwatch -- $15

    PlayerUnknown's Battlegrounds -- $15

    Sea of Thieves -- $35

    Shadow of the Tomb Raider -- $30

    SoulCalibur VI -- $35

    Star Wars Battlefront 2 -- $15

    Starlink: Battle for Atlas Starter Pack -- $40 [Doorbuster]

    We Happy Few -- $35

    Wolfenstein 2: The New Colossus -- $15

    WWE 2K19 -- $30

    Hardware and Accessories



    Xbox One Controller -- $40

    Turtle Beach Stealth 300 Headset -- $45



    PlayStation BlackFriday:

    Games



    Assassin's Creed Odyssey -- $35

    Call of Duty: Black Ops 4 -- $45 [Doorbuster]

    Call of Duty: WWII -- $25

    Detroit: Become Human -- $25

    Doom -- $15

    Dragon Ball FighterZ -- $25

    The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition -- $15

    The Evil Within 2 -- $15

    F1 2018 -- $30

    Fallout 4 GotY Edition -- $30

    Far Cry 5 -- $25

    God of War -- $25

    Lego The Incredibles -- $25

    Lego Jurassic World -- $15

    Lego Marvel Super Heroes 2 -- $15

    Naruto to Boruto: Shinobi Striker -- $30

    NBA Live 19 -- $15

    NHL 19 -- $35

    Overwatch -- $15

    Shadow of the Tomb Raider -- $30

    SoulCalibur VI -- $35

    Star Wars Battlefront 2 -- $15

    Starlink: Battle for Atlas Starter Pack -- $40 [Doorbuster]

    We Happy Few -- $35

    Wolfenstein 2: The New Colossus -- $15

    WWE 2K19 -- $30

    Hardware and Accessories



    PlayStation 4 Slim 1TB with Spider-Man -- $200 [Doorbuster]

    PlayStation VR with Camera, Move Controllers, Creed: Rise to Glory, and Superhot VR -- $250 [Doorbuster]

    DualShock 4 Controller -- $40

    Turtle Beach Stealth 300 Headset -- $45

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Ubisoft'un bu söylemleri Sony'nin söylemleriyle çelişiyor, çok enteresan. Diğer firmalardan cevap geldi mi?
  • kontratak kullanıcısına yanıt
    Hayir hic biri cevap yazmadi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani olm oyunlar düşüceğine yükseliyor boşuna mı parmaklarımızı yorduk.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS Türkiye fiyatlari Gumruk vergisi baskisi yemis Xbox Turkiyeden yuksek. Alin bunlarda Abd Black Friday resmi sony indirim fiyatları. Tr psn ile karşılaştirin.



    PS4 Games

    Title $Sale $Original

    ASASSIN’S CREED ORIGINS – GOLD EDITION $39.99 $99.99

    ASSASSIN’S CREED ODYSSEY $40.19 $59.99

    ASSASSIN’S CREED ODYSSEY – DELUXE EDITION $53.59 $79.99

    ASSASSIN’S CREED ODYSSEY – GOLD EDITION $64.99 $99.99

    ASSASSIN’S CREED ODYSSEY – ULTIMATE EDITION $77.99 $119.99

    ASSASSIN’S CREED ORIGINS $23.99 $59.99

    ASSASSIN’S CREED ORIGINS DELUXE EDITION $27.99 $69.99

    BATMAN: RETURN TO ARKHAM $4.99 $19.99

    CALL OF DUTY: BLACK OPS 4 $47.99 $59.99

    CALL OF DUTY: BLACK OPS III – ZOMBIES DELUXE $49.99 $99.99

    CALL OF DUTY: BLACK OPS III-ZOMBIES EDITION $29.99 $59.99

    CALL OF DUTY BLACK OPS III: ZOMBIES CHRONICLES $19.49 $29.99

    CALL OF DUTY: BLACK OPS III – SEASON PASS $24.99 $49.99

    CALL OF DUTY: WWII – DIGITAL DELUXE $49.99 $99.99

    CALL OF DUTY: WWII – GOLD EDITION $29.99 $59.99

    CALL OF DUTY: WWII – SEASON PASS $24.99 $49.99

    CRASH BANDICOOT N. SANE TRILOGY $19.99 $39.99

    CREED: RISE TO GLORY (VR) $14.99 $29.99

    DESTINY 2: FORSAKEN $29.99 $39.99

    DESTINY 2: FORSAKEN – ANNUAL PASS BUNDLE $59.49 $69.99

    DESTINY 2: FORSAKEN – COMPLETE COLLECTION $69.99 $99.99

    DESTINY 2: FORSAKEN – DELUXE EDITION $67.99 $79.99

    DESTINY 2: FORSAKEN – LEGENDARY EDITION $35.99 $59.99

    DETROIT: BECOME HUMAN $21.99 $39.99

    DETROIT: BECOME HUMAN DIGITAL DELUXE EDITION $27.49 $49.99

    DIABLO III: ETERNAL COLLECTION $19.79 $59.99

    DIABLO III: RISE OF THE NECROMANCER $8.99 $14.99

    DISHONORED 2 – PREY BUNDLE $25.99 $64.99

    DISHONORED 2 COMPLETE COLLECTION $31.99 $79.99

    DIVINITY ORIGINAL SIN 2 DEFINITIVE EDITION $41.99 $59.99

    DOOM – FULL GAME $14.99 $19.99

    DOOM VFR $14.99 $29.99

    DRAGON BALL FIGHTERZ $26.99 $59.99

    DRAGON QUEST XI: DAY ONE EDITION $41.99 $59.99

    DYING LIGHT $13.99 $19.99

    EA SPORTS UFC 3 STANDARD EDITION $17.99 $59.99

    FALLOUT 4 $14.99 $29.99

    FALLOUT 4 GOTY $23.99 $59.99

    FAR CRY 5 $26.99 $59.99

    FAR CRY 5 DELUXE EDITION $34.99 $69.99

    FAR CRY 5 GOLD EDITION $40.49 $89.99

    FIFA 19 $29.99 $59.99

    FIFA 19 CHAMPIONS EDITION $39.99 $79.99

    FIFA 19 ULTIMATE EDITION $49.99 $99.99

    FINAL FANTASY XV POCKET EDITION HD $19.49 $29.99

    FINAL FANTASY XV ROYAL EDITION $24.99 $49.99

    FIREWALL: ZERO HOUR $29.99 $39.99

    FIST OF THE NORTH STAR: LOST PARADISE $39.59 $59.99

    FOR HONOR $9.99 $39.99

    FOR HONOR MARCHING FIRE EDITION $29.99 $59.99

    GHOST RECON WILDLANDS ULTIMATE EDITION BUNDLE $59.99 $119.99

    GHOST RECON Y2 GOLD EDITION $39.99 $79.99

    GOD OF WAR $21.99 $39.99

    GRAND THEFT AUTO V $19.79 $29.99

    GRAND THEFT AUTO V & GREAT WHITE SHARK CASH CARD BUNDLE $32.99 $49.99

    GRAND THEFT AUTO V: GRAND THEFT AUTO ONLINE MEGALODON SHARK CASH CARD $84.99 $99.99

    GRAND THEFT AUTO ONLINE WHALE SHARK CASH CARD $42.49 $49.99

    GRAND THEFT AUTO V: PREMIUM ONLINE EDITION $32.99 $59.99

    GTA ONLINE: CRIMINAL ENTERPRISE STARTER PACK $19.49 $29.99

    GTAV: PREMIUM ONLINE EDITION & GREAT WHITE SHARK CARD $37.39 $67.99

    GTAV: PREMIUM ONLINE EDITION & MEGALODON SHARK CARD $79.19 $119.99

    GTAV: PREMIUM ONLINE EDITION & WHALE SHARK CARD $52.79 $87.99

    HOLLOW KNIGHT $7.49 $14.99

    HORIZON ZERO DAWN COMPLETE EDITION $14.99 $19.99

    INJUSTICE 2: LEGENDARY EDITION $17.99 $59.99

    JUST DANCE 2019 $23.99 $39.99

    KINGDOM COME: DELIVERANCE $29.99 $59.99

    LEGO DC SUPER-VILLAINS $29.99 $59.99

    LEGO DC SUPER-VILLAINS DELUXE EDITION $37.49 $74.99

    LEGO THE INCREDIBLES $29.99 $59.99

    MADDEN NFL 19 $29.99 $59.99

    MADDEN NFL 19 – HALL OF FAME EDITION $31.99 $79.99

    METAL GEAR SURVIVE $14.99 $29.99

    MIDDLE-EARTH: SHADOW OF WAR $19.99 $49.99

    MLB THE SHOW 18 $20.09 $29.99

    MLB THE SHOW 18 STUBS (1000) $0.49 $0.99

    MLB THE SHOW 18 STUBS (11000) $4.99 $9.99

    MLB THE SHOW 18 STUBS (150000) $49.99 $99.99

    MLB THE SHOW 18 STUBS (24000) $9.99 $19.99

    MLB THE SHOW 18 STUBS (5000) $2.49 $4.99

    MLB THE SHOW 18 STUBS (67500) $24.99 $49.99

    MLB THE SHOW 18 ALL STAR EDITION $26.79 $39.99

    MLB THE SHOW 18 DIGITAL DELUXE EDITION $46.89 $69.99

    MONSTER HUNTER: WORLD $24.99 $49.99

    MONSTER HUNTER: WORLD DIGITAL DELUXE EDITION $29.99 $59.99

    MORTAL KOMBAT XL $5.99 $19.99

    NARUTO TO BORUTO SHINOBI STRIKER $35.99 $59.99

    NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER DELUXE EDITION $53.99 $89.99

    NASCAR HEAT 3 $19.99 $49.99

    NASCAR HEAT 3 BUNDLE $31.99 $79.99

    NBA 2K PLAYGROUNDS 2 $19.49 $29.99

    NBA 2K19 $29.99 $59.99

    NBA 2K19 20TH ANNIVERSARY EDITION BUNDLE $49.99 $99.99

    NBA 2K19: 15000 VC PACK $4.49 $4.99

    NBA 2K19: 200000 VC PACK $44.99 $49.99

    NBA 2K19: 35000 VC PACK $8.99 $9.99

    NBA 2K19: 450000 VC PACK $89.99 $99.99

    NBA 2K19: 75000 VC PACK $17.99 $19.99

    NBA LIVE 19: THE ONE EDITION $19.99 $39.99

    NHL 19 99 EDITION $39.99 $79.99

    NHL 19 STANDARD EDITION $29.99 $59.99

    NIER: AUTOMATA $29.99 $59.99

    NIER: AUTOMATA 3C3C1D119440927 $6.99 $13.99

    NIOH – THE COMPLETE EDITION $22.49 $49.99

    NIOH LIVE $15.99 $39.99

    OVERWATCH LEGENDARY EDITION $19.79 $59.99

    PERSONA 5 $19.99 $49.99

    PREY $17.99 $29.99

    PREY – DIGITAL DELUXE EDITION $19.99 $39.99

    PRO EVOLUTION SOCCER 2019 DAVID BECKHAM EDITION $34.99 $69.99

    PRO EVOLUTION SOCCER 2019 LEGENDARY EDITION $39.99 $79.99

    PRO EVOLUTION SOCCER 2019 STANDARD EDITION $29.99 $59.99

    RED DEAD REDEMPTION 2 SPECIAL EDITION BUNDLE $69.59 $79.99

    RED DEAD REDEMPTION 2 ULTIMATE EDITION BUNDLE $89.99 $99.99

    ROCKET LEAGUE $9.99 $19.99

    ROCKET LEAGUE – GAME OF THE YEAR EDITION $12.49 $24.99

    SCRIBBLENAUTS: SHOWDOWN $19.99 $39.99

    SHADOW OF THE TOMB RAIDER $29.99 $59.99

    SHADOW OF THE TOMB RAIDER – CROFT EDITION $44.99 $89.99

    SHADOW OF THE TOMB RAIDER – DELUXE EDITION $34.99 $69.99

    SHADOW OF THE TOMB RAIDER – SEASON PASS $20.09 $29.99

    SOUTH PARK: THE FRACTURED BUT WHOLE $14.99 $59.99

    SOUTH PARK: THE FRACTURED BUT WHOLE GOLD EDITION $22.49 $89.99

    STAR TREK BRIDGE CREW + TNG DLC BUNDLE $27.49 $54.99

    STAR TREK: BRIDGE CREW (VR) $11.99 $39.99

    STAR WARS BATTLEFRONT II $9.89 $29.99

    STARLINK: BATTLE FOR ATLAS – COLLECTION 1 PACK $50.99 $59.99

    STARLINK: BATTLE FOR ATLAS – DIGITAL EDITION $44.99 $59.99

    STARLINK: BATTLE FOR ATLAS DELUXE EDITION $59.99 $79.99

    STRANGE BRIGADE $29.99 $49.99

    STRANGE BRIGADE DELUXE EDITION $47.99 $79.99

    SUPER BOMBERMAN R $19.99 $39.99

    THE CREW 2 $23.99 $59.99

    THE CREW 2 GOLD EDITION $49.99 $99.99

    THE CREW 2 MOTORSPORTS DELUXE EDITION $27.99 $69.99

    THE ELDER SCROLLS ONLINE COLLECTION $39.99 $79.99

    THE ELDER SCROLLS ONLINE SUMMERSET $14.79 $39.99

    THE ELDER SCROLLS ONLINE SUMMERSET COLLECTOR’S ED. UPGRADE $14.79 $39.99

    THE ELDER SCROLLS ONLINE SUMMERSET COLLECTOR’S EDITION $22.19 $59.99

    THE ELDER SCROLLS ONLINE SUMMERSET UPGRADE $11.09 $29.99

    THE ELDER SCROLLS V: SKYRIM SPECIAL EDITION $19.99 $39.99

    THE ELDER SCROLLS V: SKYRIM VR $29.99 $59.99

    THE ELDER SCROLLS ONLINE $9.99 $19.99

    THE EVIL WITHIN 2 $19.79 $59.99

    THE GOLF CLUB 2019 FEATURING PGA TOUR $29.99 $49.99

    THE JACKBOX PARTY PACK 5 $19.49 $29.99

    THE JACKBOX PARTY QUADPACK $37.49 $74.99

    THE LAST OF US REMASTERED $5.99 $19.99

    THE SIMS 4 $15.99 $39.99

    THE SIMS 4 DELUXE PARTY EDITION $19.99 $49.99

    TOM CLANCY’S RAINBOW SIX SIEGE $14.99 $49.99

    TOM CLANCY’S RAINBOW SIX SIEGE ADVANCED EDITION $17.99 $59.99

    TOM CLANCY’S RAINBOW SIX SIEGE COMPLETE EDITION $38.99 $129.99

    TOM CLANCY’S RAINBOW SIX SIEGE GOLD EDITION $26.99 $89.99

    TOM CLANCY’S GHOST RECON WILDLANDS STANDARD EDITION $19.99 $49.99

    TOM CLANCY’S THE DIVISION $9.99 $49.99

    TOM CLANCY’S THE DIVISION GOLD EDITION $17.99 $89.99

    TORN $20.99 $29.99

    TRACK LAB $11.99 $19.99

    TRANSFERENCE $14.99 $24.99

    UFC 3 CHAMPION EDITION $19.99 $79.99

    UNEARTHING MARS 2 (VR) $9.99 $19.99

    VALKYRIA CHRONICLES 4 $29.99 $59.99

    WATCH DOGS 2 $17.99 $59.99

    WATCH DOGS 2 – DELUXE EDITION $20.99 $69.99

    WATCH DOGS 2 – GOLD EDITION $29.99 $99.99

    WE HAPPY FEW $40.19 $59.99

    WE HAPPY FEW DIGITAL DELUXE EDITION $59.99 $79.99

    WOLFENSTEIN II DELUXE BUNDLE $26.39 $79.99

    WOLFENSTEIN II: THE NEW COLOSSUS $19.79 $59.99

    WWE 2K19 $29.99 $59.99

    WWE 2K19 DIGITAL DELUXE EDITION $44.99 $89.99

    YAKUZA KIWAMI 2 $34.99 $49.99

    ZONE OF THE ENDERS THE 2ND RUNNER: MARS (VR) $20.09 $29.99

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ayda minimum 2.000-2.500 dolar kazanan amerikalı memurlar god of war'a 20 dolar veriyor
  • 19 Mart 2019 Salı günü itibariyle Google Yeni Oyun Konsolu "Yeti" yi tanıtacak. Ac Odysee ile iyi bir performans gösteren konsoldan sonra yüksek fiyat politikası ve aksesuar konusundaki taviz vermeyen yapısı ile Sony'nin akıbeti bakalım ne olacak.

    https://youtu.be/rtXkqffhu6Q

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne olacak bu ülkenin hali en sıradan bir ihtiyaçta bile alım gücünde eziliyoruz Avrupa’da maaşı 3000-4000 Euro olan birisi 100 Euro verip oyun alsa ne olacak maaşının kaçta kaçı. Forumun ortalama maaşı 1000 Euro bile değildir ama oyun fiyatları yine o diğer ülkelerle aynı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tayo3327 kullanıcısına yanıt
    Ayni degil canim arkadasim. Tr de daha yuksek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Konuya yeni girdim de oha! Yeti ne ya? Kim nerden uydurmuş Yeti diye?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gowlet kullanıcısına yanıt
    Stadia duyrulmadan once cikan haberdi...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyun fiyatları beklenen ölçüde olmasa da Microsoft un kendi servislerinde yaptığı Live ve game pass Türkiye özel fiyatlandırmalarında tıpkı bu konu gibi açılan Xbox fiyat politikalarıyla ilgili konu meyvesini verdi. Playstation Türkiye'nin de en az Microsoft kadar duyarlı olmasını bekliyoruz halen istenilen ölçüde değil ve Playstation ile bağını koparan bir çok insan var. Dünya satış rakamlarında önde olduğu için TR'yi bi türkü olması gerektiği kadar öne çıkarmıyor. Bu konudaki desteği bırakmayın...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.