Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (4943. sayfa)

4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 10 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil2 iOS
5 sn
110.522
Cevap
260
Favori
4.048.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
169 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
67. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 49414942494349444945
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
    850k satmış şu ana kadar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • trident02 kullanıcısına yanıt

    Starfield çöpünden bile daha büyük hayal kırıklığı yaratmıştı Forza.Sözde yeni nesil ama her anlamda beklentinin çok daha altında çıktı.Klasik Microsoft Xbox konsol kitlesini güzelce enayi yerine koydu yazık.

  • _racer_ kullanıcısına yanıt

    Ben gözlerim ve beynimle izledim de sen nerenle izledin onu bilemeyeceğim. Videoya göre Forza'nın net şekilde daha iyi olduğu tek konu seyircilerin animasyonları. Onun dışında video boyunca araba detayları, ışıklandırma, zeminin texture detayları, hepsini geçtim, oyunun kendisinin değerlendirmesi (1:00:40'tan itibaren) konusunda hep GT7 daha iyi denmiş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 14 Aralık 2023; 11:19:33 >
  • Aynen öyle, videoya göre oynanışıyla da parçalamış. Grafikler ve teknik konular haricinde oyunun kendisi de bir bütün olarak değerlendirilmiş tam 1. saatten itibaren. (1:00:40'ta başlıyor) O kısmı izlersen GT7, grafikler dışında genel / bir bütün olarak da Motorsport'tan daha iyi deniyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 14 Aralık 2023; 11:22:29 >
  • 7ender kullanıcısına yanıt

    Promosyonun Limited offer ve sadece US bölgesinde olmasını kenara koyarsak, satışlarda rezil olduk exclerimizden de basslı osuruk sesi geliyor bari şu yılbaşı da geliyorken eskiden popüler olduğumuz yerlerde bir indirim yapalım belki alan olur gibi duruyor [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

  • trident02 kullanıcısına yanıt

    Malumun ilanı olmuş. Gt7 hemen hemen her konuda daha üstün bir oyun olmuştur. Üzerine tartışmaya gerek kalmamıştır. Bu artılara ek olarak, vr ile oynanabilir olmasına ayrı bir konudur.


    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]


    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

    CoD oynayan kitle ile hikayeli oyun oynayan kitle aynı değil.


    Hikayeli oyun seven kitleye de sattıramamışlar kendilerini, yapacak bir şey yok. Zaten niş bir oyundu ilki de, ikincisi de öyle olmuş

    Control gibi 2-3 dolardan okuturlar birkaç seneye. Tek tip karaltı gibi düşman profili ile bu kadar oynatabilirsin. Film izlemek isteyen sinemaya diye boşuna demedik. Sözde herkesin konuştuğu oyundu. Maşallah ilk 20 bile görememiş.

    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • azizcan79 kullanıcısına yanıt

    Fazla kaliteli oyun genel oyuncu kitlesi için pek herkese hitap etmeyebiliyor.


    Pc tarafında da sistem gereksinimleri yüzünden sıkıntı yaşayabilir oyun satış olarak ama Sam reyizin belirttiği gibi onlar zorlamazsa kimse zorlamayacaktı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7ender -- 14 Aralık 2023; 11:51:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alan Wake 2 bu sene oynadığım en iyi oyun.

    Hogwarts legacy gibi çerçöpün çok sattığı yerde alan wake 2 az satıyorsa sorun yapımcıda değil.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zortfield'da bile bir görsellik ve atmosfer vardı. Forza olayı başka seviyeye taşımış[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt

    Hogwarts Legacy'e kurban olsunlar. [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 


    Rakamlarıyla apayrı tokatlıyor herkesi. Öyle 160 milyonluk konsollu, insanların özel oyun için aldığı markette 15 milyon satışı yapamayan GOWR'ye benzemez HL. [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

    ---

    Alan Wake 2 zaten iyi ve lüks bir oyun. Buradaki PS fanlarının çöplemesiyle kötü olmuyor oyun. Onlar farklı bir hayal aleminde yaşıyorlar zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trident02 kullanıcısına yanıt

    Valla hocam senin beyninle değil de başka bir yerinle izlediğin o kadar belli ki, bende hata gelip buraya bu trollerin arasına girip düzgünce tartışmaya çalışıyorum. Daha izlediğini anlayamayan bir insansın. 1 saat boyunca inceleme yapıyorlar ve adamların dediği şeyi es geçip gene dönüp dolaşıp bir tarafı ezmeye çalışıyorsun. İki oyununda muazzam göründüğünü, görselliklerinin farklı tercihlerle yapıldığını, forzanin daha detaylı (araba modellemesi haricinde), ray tracingi daha aktif kullandığını fakat forzanin ışıklandırma ve fotorealistik açıdan daha iyi durduğunu üstüne basa basa söylediler. Adamların söyledikleri ortada, gelip buraya neredeyse aynı kalitede oyunları (gt7 2 yıldır destekleniyor içerik açısından ve evet gt7 arabanin tarihini ve müze olayını arşa çıkarmış tutku dolu bir yapımdır) 10 yaşında bir çocuk gibi birini gömüp digerini yüceltmeye çalışıyorsunuz ama aklı olan bu küçük oyunları yemez. Yılın oyunu ödülünü almış 2 tane oyun var, ikisiyle de eğlenmek yerine birini gömmeye çalışmak sadece çocukluktan başka bir şey değil. Eğer bu yazdıklarımı veya videoyu eğer beyninizle izleyip iyice kavrayıp bu posta yazarsanız belki kaale alırım iyi günler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tam bir oyuncu turnosolu oldu bu oyun benim için.


    AW2 beğenmemiş insanla oyun tartışmam bile.

  • Asahi Breweries kullanıcısına yanıt

    Plus olmasa satar pc toplardım net.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 7ender

    Hogwarts Legacy'e kurban olsunlar.  


    Rakamlarıyla apayrı tokatlıyor herkesi. Öyle 160 milyonluk konsollu, insanların özel oyun için aldığı markette 15 milyon satışı yapamayan GOWR'ye benzemez HL.  

    ---

    Alan Wake 2 zaten iyi ve lüks bir oyun. Buradaki PS fanlarının çöplemesiyle kötü olmuyor oyun. Onlar farklı bir hayal aleminde yaşıyorlar zaten.

    Kötü diyen biri varsa karşılıklı bloklaşalım, kimse kimsenin vaktini çalmasın.

    Kahve de tavla atmak istemekte tercih tabi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • aksungur_ kullanıcısına yanıt
    Eee oyunda Alan abimiz ne diyordu

    “My name is ZOOOORT WAKE . I’m a writer”

    ZOOOORTTTT

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _racer_ kullanıcısına yanıt

    Toplama baktığın zaman ve video geneline baktığında gt7'nin daha iyi olduğu aşikar. Bence aynı kalite de de değil, gt7 bir çok açıdan daha üstün. Gt7 sonuçta crossgen oyun, ps4'e de çıktı. Forza ise sadece yeni nesile çıktı. Buna rağmen, gt7 bir çok açıdan daha iyi duruyorsa, forzanın eleştirilmesi çok normaldir. Kariyer sistemi gerçekten aşırı derecede kötü, bunu burda forza fanlari bile kaç kere söyledi. Bu oyun olmamış işte. Fm7'den ne artısı var bu oyunun. Nurburgring nordschleife bile yok oyunda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hortlak Fuat kullanıcısına yanıt
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]
  • _racer_ kullanıcısına yanıt

    O kadar uzun uzun yazmışsınız ama boş yazmışsınız malesef. Videonun tamamını detaylı bir şekilde izlememe rağmen sadece son kısımlara doğru söylenen söz bile yetiyor ikisi arasındaki kıyası anlatmak için.


    "Forza seems like better visual most of the times we can say it is "flashy". But GT7 is "less flashy" but more accurate to usual and real life presentation"


    Pek çok noktada ray tracing'in görüntüye olumlu değil Ray Tracing + SSR beraber kullanıldığı için GT7'ye nazaran geride kaldığı durumlar olduğunu söylüyorlar. Pek çok durumda GT7'de kullanılan Planar Reflections'ın görüntüde daha olumlu etki sunduklarını belirtirken bir yandan da Replay modunda bile GT7'nin Forza Motorsport'tan ne kadar üst düzeyde bir RT tekniği kullandığını (Forza'ya göre her materyalde RT devreye giriyor), eğer GT7 PC'ye çıksa ve GT7'nin replay'deki RT modu oyuna eklense ne kadar üst düzey bir yarış oyunu deneyimi sağlayacağını da tekrarlayarak söylüyorlar.


    Tabiki iki oyun da muazzam gözüküyor. İki oyunun da sevenine saygım sonsuz. Ancak bir tarafta vadettikleriyle sundukları tutmayan bir oyun varken diğer taraftan vadettiklerinin üstü bir deneyimi kullanıcılarına sunan üstüne bunu tüm oyunu kapsayan bir VR modu ile iyileştiren, bununla da kalmayıp 120 fps çalışan bir performans modu sunan bir stüdyodan bahsediyoruz. Aradaki farkı anlamak için 1 saatlik videoyu izlemeye bile gerek yok. 1 saatlik video da zaten bariz olan bir konuyu açığa kavuşturarak akademik bir ispat sunuyor.


    Ekleme: İki oyun için de sektörü kötü noktaya götüren en önemli nokta ise iki oyunun da online olma zorunluluğu tutması. Yavaş yavaş fiziksel sürümlerden bile tamamen dijital sürümlere geçişin ciddi bir artış yaşadığı bu dönemde online zorunluluğun tutulması DRM olayları çok daha tehlikeli yerlere gidiyor. Alan Wake 2'in sadece dijital çıkması ve geçen günlerde Epic Games'in yaşadığı çökme sonrası pek çok insanın Alan Wake 2 gibi single player deneyimi olan bir oyuna bile erişememesi bu iki oyun arasındaki görselliği değerlendirmekten çok daha önemli bir nokta bana göre.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MortalRide -- 14 Aralık 2023; 13:22:39 >




  • 
Sayfa: önceki 49414942494349444945
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.