Şimdi Ara

Poco X6, Poco X6 Pro ve Poco M6 Pro Türkiye fiyatları belli oldu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
2.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İşlemci performans açısından x6 pro almayıp seneye veya sonraki seneye bir cihaz alsanız aradaki performans farkını oyun harici hissetmeyeceksiniz. Çok oyun oynamıyorsanız beklemeye gerek yok. Kamera konusuna önem veriyorsanız zaten pocolar tercihiniz olmamalı. 20 bin tl altında hem işlemcisi iyi hem kamera vb özellikleri iyi cihaz bulamazsınız. Gelecek cihazlarda bu durumu değiştirmez. Belki a55 iyi işlemciyse gelirse kamera ve yazılım güzelliğiyle iyi olabilir ama yine de performans olarak x6 prodan geride kalacaktır. Yani beklemenin mantıklı olduğunu düşünmüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanımı zaten iyi orda sorun yok. Markanın kendisi sorun. Tek yaptıkları donanım koymak. Adamların başka olayı yok. Ekran, kamera, yazılım, arayüz vs kalan her şeyde kötüler. Aynı nitelikte başka markaları beklemek bence daha mantıklı. KK ile alacak olan beklemesin hemen alsın tabiki yapacak bir şey yok o konuda.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 16 Ocak 2024; 12:37:30 >
  • x6'nın ekranı iyi. Ekranın nesini beğenmedin ?


    Kamera zaten mimli ve bu konuda herkes hem fikir. Kamera vasat ama cihazın fiyatı iyi. Kamera ile işi olan, bu cihazı almaz zaten...


    Ha ! hyperOS yazılım arayüzünü beğenmeyebilirsin. Ama beğenmediğini ya da fazla gördüklerini, çıkarırsın. Böylece cihaz sadeleşir ve pil kullanımı daha da düşer.


    Yazılım konusunda bu cihaza yapılması gerek asıl eleştiri şu; global yazılımlı modellerde, google'un arama ve contact uygulamasını kullanmak zorunda kalıyoruz.


    Yani burada garabet bir durum var. xiaomi telefon alıyorum ama global yazılımlı modellerde, cihazın orijinal arama ve contact uygulamasını kullanamıyorum.


    Global yazılımlı modellerde google'un arama ve contact uygulamasını yükleyip gönderiyorsun. Bari kendi markentinden mi'nin arama ve contact uygulamasını haricen ver de, isteyen yükleyip onu kullansın. Yok illa google'un uygulamalarını kullandıracak...


    Firmaya elli kere yazıp bu durumu dile getirdim. Hala eski tas eski hamam.


    Yani demem o ki, cihazı eleştirirken bile, neyi eleştireceğimizi önceliklendiremiyoruz.





  • Evet arkadaslar ;

    Guc icin : poco x6 pro,poco f5
    Kamera icin : samsung a54,a55,honor 90/100,vivo s18
    ekonomiklik icin : tecno camon 20 pro 5g

    Olay bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kamera vs tabiki tartışılır. Bunların bi maliyeti var sonuçta. Benim bildiğim Xiaomi ekrana para gömmez. O sınıfta en ucuz ekranı takar geçer.


    hyperos genel olarak iyi değil. bloatware ve reklam sorunu halledilecek şeyler. Bu markanın en büyük aptallığı da bu. Belli ki tasarım işinden anlamıyorsunuz. boşa zaman ve para harcamaya gerek yok. Stock android ver geç işte.


    Bunların arayüzünden nasıl tiksinmişsem verdikleri donanımı gözüm hiç görmüyor.

  • Cirrus- kullanıcısına yanıt

    Hülasasını konuşmak gerekirse; günümüzde insanlar yağ gibi akan, performanslı telefon istiyor, artık... Özellikle de gençler.


    Millet Samsung'un kaliteli fakat düşük konfigürasyonlu telefonlarından bıktı.


    İşte bu talebi gören xiaomi firması, güçlü işlemcili modellerle, her zaman en çok telefon satan firma oluyor.


    Nedenini de açıklayayım. Xiaomi firması, telefon alacak her bir dünya vatandaşının "influencer" olmadığını biliyor.


    Firma devamında da diyor ki; yağ gibi akan ve performanslı telefonları piyasaya sürersem, daha çok satarım, daha çok kazanırım. Aynı segmentteki cihazın 3'te 2'si fiyata satarım. Sürümden kazanırım.


    Telefonlarını yıllardır da böyle satıyor. Diğer firmalardan da çok kazanıyor. HyperOS ile Samsung telefonlardaki eko-sistem özellik ve işlevleri xiaomi telefonlara da gelecek. Belki bir kaç sürüm/yıl sonra aynı özellikleri göreceğiz.


    **********


    Şahsen benim kamera ile hiç işim olmuyor. Ama ses benim için olmazsa olmaz önemli... 10 yıllık Samsung note4 telefonumda whatsapp 'ta görüşme yaparken, ses oldukça berrak ve temiz. Ama Poco F5 telefonda whatsapp görüşmesinde aynı berraklıkta ses alamıyorum.


    Yani özetle; her bir bireyin xiaomi telefonları tercih etme ya da etmeme nedeni var. Ben tercih etme eğilimi içinde olanlardanım.





  • Sanırım redmi note 13 serisi de satışa başlayacak aze ve kazak kardeşlerde note 13 8100 civarı türkiye 12 binden girer büyük ihtimal

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.