Şimdi Ara

Pokémon Oyunları Ana Konu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
3
Favori
10.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gokg kullanıcısına yanıt
    Oyunun senaryosu ile animenin senaryosu paralel gitmiyor aslında ama tabi karar sizin yinede. SM, güzel toparladı kendini ama yine düşüşe geçecek gibi gözüküyor. Filler dolu senaryoya geri dönüyorlar. 44-54 arası bölümleri izlemenizi tavsiye ederim.
  • gokg kullanıcısına yanıt
    Iv leri normaldi ama oladabilir
  • Ultra sun da elite fourdaki elemanlari yenen var mi ? Var ise tüyo alabilir miyiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matraxzalim M kullanıcısına yanıt
    Starter pokemonunuzu ve belirlediğiniz diğer güçlü pokemonu güçlendirin. Örneğin ejder tipi, psişik ve HP’si yüksek Snorlax, Slaking tarzı bir pokemon. Bir de vuruş gücü yüksek Aerodacty tarzı fiziksel atak vuran, artı olarak da Dövüş pokemonu. Hiç zorlanmazsınız. Hatta kolay gelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 4 Ocak 2018; 19:41:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk elemani yendikten sonra pokemarta göndermediği için sıkıntı oluyor , pokemonlarin hepsi 70 uzeri level, mac sonu item kullanarak mi gectiniz digerlerini , 4 maca yetecek item yok bende sanirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matraxzalim M kullanıcısına yanıt
    Ultra Sun henüz oynamadım ama önceki oyunlarda hep bu şekilde yendim. Item da kullanmak gerekiyor. Kullandığınız pokemonlar da etkiliyor. Tür avantajlarını iyi değerlendirmen lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultra sun moon macerama başladım ama şuan ilk adayı bitirdim bayağı bir hayal kırıklığı içerisindeyim. sun moon un aynı şekilde ilerliyor şuanlık neredeyse. ara sahne videoları bile aynı gidiyor. umarım oyun ileride açılır.
  • Darion kullanıcısına yanıt

    4. ada
    ya kadar oyun SM ile hemen hemen aynı gidiyor maalesef. Çok radikal değişiklikler beklemeyin derim.
  • Oyunun son kısımları farkli ve hafif biraz daha zor, ya level 100 yapmaya çalışıcam ya da itemlerle refill yapmak gerek, sonlara dogru zevk aldım bende sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu bitirdim ben ya. tm ve crystalleri felanda topladım 1 sayfa kadar da competitive pokemon kastım. ama sıkıldım oyundan. bayağı hayal kırıklığına uğradım. switch için çıkacak oyunda da çuvallamazlar umarım. oyuncu kitlesi nasıl ses çıkarmamış bu oyuna aklım almıyor.
  • Dedective Pikachu Mart ayında çıkışını yapacak. Japonca olduğu için oynayamamıştım. İçimde ukte olarak kalmıştı. Güzel oldu bu. Pikachu'nun seslendirmesi güzel olmuş da nasıl konuşuyor bu?





  • Oyundaki tüm pokemonlari toplamama dışında oyunu bende bitirdim , oyun çok güzel olmasa da fena değildi.bundan sonra mewtwo , shiny pokemon ararim sanirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matraxzalim M kullanıcısına yanıt
    pokedexi tamamlamak çok önemli shiny için. Shiny charm alman gerekiyor. Sos ile shniy kolay olmuş baya. dün 1 günde shiny bagon, growhlite, beldum ve rockrauf yakaladım. :) bağzı pokemonlar sürekli çağırmadığı için zor oluyor mesela larvesta 5 elde bir kere SOS cağırısında bulunyuor. 3 SOS da da 1 kere geliyor pokemon. bence baya eğlenceli oluyor ya :)
  • Pokemon Shuffle yeni güncelleme yayınlandı...

    https://www.serebii.net/news/2018/23-January-2018.shtml
  • "New Nintendo 2DS XL - Pikachu Edition" kutu açılış videosu...

  • Pokémon Crystal bugün itibari ile Nintendo 3DS için çıkışını yaptı...

    Pokémon Oyunları Ana Konu


    https://www.nintendo.com/games/detail/pokemon-crystal-version-3ds




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 26 Ocak 2018; 14:56:26 >




  • Pokémon Crystal kutu açılımı videosu...

  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Keşke Japon versiyonlarında olduğu gibi kutu içeriğine sticker,magnet vs. koysalardı. Yoksa kutulu almanın bir esprisi yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pokémon Crystal bildiğiniz üzere VC için dün yayınlandı ve oyunda GS Ball etkinliğini yapabiliyorsunuz. Oyunda Johto tarafını bitirince Goldenrod şehrindeki Pokémon Center'a gidin. Pokémon Center'dan çıkarken nurse gelip size GS Ball'ı veriyor ve bunun sayesinde Ilex Forest'da Celebi'yi yakalayabiliyoruz. Bu Celebi'nin aynı zamanda Shiny Celebi olma olasılığı da (1/8192) var. Bu Celebi'yi daha sonra Pokémon Bank ile daha sonraki oyunlara gönderebilirsiniz.

    En güzel tarafı ise bu etkinliğin bir zaman sınırı yok. Tıpkı OR/AS'da Deoxys'e yapıldığı gibi bu etkinliği oyunun içine gömülü halde. Bunu yapmaları aslında güzel bir şey. Zamanında herkesin yapamadığı bir etkinliği tekrar açıyorlar. Eğer bir gün Ruby/Sapphire/Emerald oyunlarını da Virtual Console'a getirirlerse umarım bu oyunlardaki etkinlikleri de yapabilme şansımız olur.





  • muccos kullanıcısına yanıt
    Ayrıca GS'deki glitch ile elde edilen (ve aynı zamanda shiny de olabilen) Celebi de artık Transporter ile Bank'a geçebiliyormuş. Her eski oyunun yeniden çıkarımında bir Mythical'ı oyuniçi yakalanabilir yapma olayını sevdiler anlaşılan. DP remake'i de bir gün geldiğinde Darkrai'ı Cresselia ile birlikte yakalanabilir yapacaklar diye tahmin ediyorum. Tabi öte yandan 1. nesil VC oyunlarında Mew'i açmadılar ama bence bunun sebebi oyunların orjinalinde de Mew'i hiçbir şekilde yakalama imkanı yoktu. Oyunları ve cihazları fiziksel olarak etkinliklerde makineye bağlayıp takas yapar gibi Mew dağıtmışlardı diye hatırlıyorum.

    3. nesli de Switch'e saklıyorlar bence. Burda nasıl hem 1. hem 2. nesli şov yaparak eklediler, 3.yü de yeni bir oyun çıkarıyorlarmış gibi Switch'e ilan ede ede eklerler. Gönül ister ki hem 3DS hem Wii VC'lerinin içeriğini aynen Switch'te de görelim




  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.