Şimdi Ara

Polyanna değilseniz Türknet'den Uzak Durun! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kullanım yapılmayan günler için müşterimizin faturası düzenlenecektir.
  • Bende bahçelievlerdeyim. Turknet binamıza ilk geldiğinde çok heyecanlanmıştım. binadan birkaç kişide bir süre sonra bağlattı. Bende bağlatmak istedim o zamanlarda söylenen max 48 saat içinde bağlanacağı yönündeydi. Bağlatabilmek için günlerce uğraştık. Tam vazgeçtiğimiz gün bağlamaya gelen teknik arkadaş daire içine kurulum yapmıyoruz sadece daire kapısında modemi bırakırım fazla kabloyla sizde içeri çekersiniz deyince maceramız başlamadan bitti, hayırlısı diyelim.


    Diğer arkadaşa sözüm: Normal şartlarda kentsel dönüşümden dolayı fiber kabloların kopma olasılığı çok düşük bir ihtimal. Çünkü fiber kablolar, su, kanalizasyon ve iletişim kabloları sokak hizasında döşenmekte. Gerçi Turknetin kabloları bizim sokakta binaların dışında durmakta o da ayrı bir konu. Diyelimki bina yıkımından dolayı fiber kablolar kopuyor e peki bu bölgede hizmet veren Turksat olsun Telekom olsun bunların kablolarına neden zarar gelmiyor? Bunu da düşünmek lazım.


    Bence kurumsal bir firmanın arızalarda tespit ve müdahale ile ilgili kendi bünyesinde bir skalası olmalı. Tespit 1 saat, Müdahale ortalama 4 saat vs gibi.


    Neyse geçmiş olsun tekrardan....





  • gercekbeko G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, GigaFiber çalışmalarında çoğu zaman havai hat kablosu döşenmektedir. Bu nedenle kabloları dışarıda görebiliyorsunuz ve maalesef ki bölgede yapılan çalışmalarda zarar görebiliyor. Ekiplerimiz gerekli önlemleri almaktadır ancak bazı öngöremediğimiz durumlar karşısında bu şekilde arızalar oluşabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.