Şimdi Ara

Powerbank tavsiyesi - xıoami & tp-link

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba değerli arkadaşlar uzun yıllardır bilişim sektöründeyim. Powerbank alacağım iki ürün arasında kaldım, sizin de tavsiyeniz benim için önemli. Her iki ürüne de güveniyorum. Durduk yere arıza çıkaracak ürünler kesinlikle. Satılan sitelerden biri hepsiburada zaten onu biliyorsunuz güvenirliğine eminiz ikinci sitede benim sık sık alışveriş yaptığım fakat adı yeni yeni duyulan bir site o da güvenlidir o konuda da sıkıntı yok. Şimdi gelelim ürünlere iki farklı marka ikiside 5200 mAh ve ikisinin de fiyatı aynı.

    1. Ürün:http://www.hepsiburada.com/xiaomi-5200-mah-tasinabilir-sarj-cihazi-p-TELSARJXIAOMI5200
    Bu markası sıkça duymuyoruz çok fazla ama powerbank olarak en kaliteli ürünü yapan firma diyebilirim. Fakat cihaz biraz fazla büyük ve bir süre sonra taşımakta güçlük çekerim diye düşünüyorum. Metal kasası oldukça sağlam duruyor ama ürünün teknik servis durumunu bilemiyorum yani olurda arıza yaparsa bizi sıkıntıya düşürebilir. Ayrıca bunun kargosu da ücretli sanırım.

    2. Ürün:http://teknosafran.net/home/179-tp-link-tl-pb5200-5200-mah-powerbank.html
    Bu markanın modem dahil birçok ürününü kullandım ideal seviyedeydi ve arıza durumunda oldukça yardımcı oldular şimdi bu üründe de 3 yıl garanti var powerbanklarda garanti pek alışık olduğumuz bir şey değil aslında ama bu markada var ve hızlı şarj özelliği mevcut ayrıca bunun kargosuda ücretsiz. Fakat kasasının plastik olması beni düşündürüyor.

    Kararı size bırakıyorum ve söylediklerinizi de dikkate alacağım. Ayrıca biz elektronik ticaretini de yapıyoruz memnun kaldığım ürünü doğrudan satışa sunacağım.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.