Şimdi Ara

POWERCOLOR AX5850 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnventus'ta POWERCOLOR AX5850, kredi kartı tek çekim 544 TL görünüyor. Şimdiye kadar HIS ve Asus ekran kartları kullandım, hiç sorun yaşamadım.

    Sorularım;
    - Powercolor marka olarak nasıldır? Alınır mı?

    - Fiyat nasıl? Sanırım piyasada 5850 kıtlığı olduğundan bulunabilecek en iyi fiyat.

    - İnventus nasıl bir fima. Güvenilir mi? Şimdiye kadar hiç buradan alışveriş etmemiştim.

    Yarın sabah almayı düşündüğümden acil yardım rica ediyorum.



  • powercolor ile ilgili şüphelerin varsa şunu öneririm, aynı fiyat ve 3 yıl garantili..

    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=5606
  • Markada , firmada oldukca iyi,almanda herhangi bir sakınca yok.
  • Powercolor iyi marka
    fiyat çok iyi
    inventus son derece güvenilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

    Markada , firmada oldukca iyi,almanda herhangi bir sakınca yok.


    +1
  • ilginiz ve yanıtlar için teşekkürler.

    son olarak şunu sormak istiyorum; linkteki asus hd5850'un markasını daha iyi tanıyorum, gpu hızı 725mhz yerine 775mhz, ancak fiyatı kredi kartı tek çekim 629 TL. Asus'un tercih edilmesini gerektirecek kadar fark var mıdır?

    http://www.hizlial.com/donanim-oem-/ekran-karti/asus-1-gb-ati-eah5850-ddr3-256-bit-pci-exp-dvi-ekran-karti_30.013.1196.0130.htm
  • yoktur o saat hızlarına sizde getirirsiniz evde cok rahat mesela ben msı 8800gt aldım zamanında zotac amp si pahalydı su an o hızda kullanıyorum
  • 1 ay beklemeni tavsiye ederim
  • elinde ıyı bir kart varsa mesela 8800gt tarzı hiç acele etme fermıyı bekle derim.

    ben hemen alcam dersen powercolor iyi bir markadır kartlarına güvenilir.tavsıye ederım yanı
  • ''tr deki en guvenilir firma'' kartta iyi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 20 Şubat 2010; 13:18:27 >
  • evet alınır. çok fırça atınca özellikle çok alınıyo. bana alındı bi ker zor barıştık kusura bakma başlığı okuyunca bu iğrenç espri geldi aklıma

    powercolor atinin en büyük 3 partnerinden biri. ve özel tasarımlarda his ile yarışamasada sapphireyi alt edeceğine eminim ayrıca referans tasarım olduğu sürece hangi markayı alırsanız alın kart aynıdır sadece kutu içeriği+sticker ve garanti farklıdır yani powercolorun alt firması olan vtx ide alsanız kart atinin üretimi bir kartdır. hepsi aynıdır. ama özel tasarım derseniz asus his msi gigabyte kullanan firmalar çipi alıp baskı devresini kendileri tekrar tasarlayıp ve soğutucuyu özelleştirip cicili bicili sunarlar. bu kartlar arasındada powercolorun pcs leri oldukca başarılı soğutucu konusunda. ama baskı devresi ve komponentlerde yukardaki firmayla aynı diyemem.

    gönül rahatlığıyla alabilirisiniz. ama bi arkadaş yukarda msi linki vermiş o kartında garantisi 3 yıl yani 26 lira daha ekleyip garantini 3 yıla çıkarabilirisn.
    ben olsam msi yi alırdım. garanti çok önemli özellikle aradan zaman geçince kartların bozulma olasılığı fazlalaşıyor.

    iyi alışverişler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yenerbalcı

    1 ay beklemeni tavsiye ederim


    Niçin ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vi®tue


    quote:

    Orijinalden alıntı: yenerbalcı

    1 ay beklemeni tavsiye ederim


    Niçin ?

    Nvdia'nın DX10 kartları cıkacak belki daha iyi olabilir ve cıkınca ATİ kartların fiyatı düşecek.
  • yanıt veren, yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler. alınma esprisi yapan arkadaşımız dahil:)

    Bir kaç gün evvel, 4 yıllık Asus 8800GTS 320mb kartı satmıştım. Tavsiyeler doğrultusunda powercolor 5850'yi aldım. Aopen G326 kasa içinde takılı, everest'e göre 40 derecede çalışıyor. Öyle çok iddialı bir oyun meraklısı, takipçisi değilim. Bu aralar oynadığım COD modern warfare II, AoE III gibi oyunları maksimu ayarlarda oynatıyor. Henüz denemedim ama crysis warhead'i maks. ayarlarla onynatabilecek sanırım. Bu sonuçlar benim için yeterli.

    Forum'u iyi takip ediyorum, nvidia'nın, ati5800 ve 5900'a vereceği cevabın yakın bir zamanda ortaya çıkmaya başlayacağını, bunların daha alınası kartlar olabileceğini, daha da iyisi, muhtemelen ati kartların fiyatlarında gerileme yaşanabileceğini anlıyorum. ancak dediğim gibi mevcut kartımı daha fazla güncelliğini yitirmeden elimden çıkarayım demiştim. Ayrıca 5850 kartlar forumda çok olumlu eleştiriler aldığından ve beni en azından 2-3 sene idare eder diye düşündüğümden daha fazla beklemek istemedim.




  • ya zaten his de asus-ati ekran kartları sapphire da powercolor da hani atinin ürünü değil mi ? yani kalite olarak iyiler bence hepsi ... sadece sono SE olan ekran kartları hani maliyetten kısılmış... bu yüzden de bildiğimiz gibi gerekse bit,mb yönünden iyi değiller.ve de ucuz etin yahnisi .... :)
  • Türkiye standartlarının çok üzerinde bir firma "İnventus".Dünya genelinde bile bu kadar iyi firma çok azdır.İnventus'tan şikayet edene rastlamadım.Bir çıkarım olsa firmadan ancak bu kadar savunurdum herhalde.

    Sapphire,ASUS,HIS,MSI,Gigabyte ve diğerleri hep aynı tasarıma sahip kartlar.(HD5850 ATI tasarım).O nedenle performans ve sorunsuzluk bağlamında ayrım yapmak, birinin iyi birinin kötü olduğunu savunmak ön yargıdan başka birşey değil.Çoğunlukla kendi beceriksizliklerini karta yükleyen insanların çıkartmış olduğu bir efsane.Tabi gerçekten sorun yaşayan insanları bu gruba dahil etmek yersiz.
    Burada önemli olan nokta garanti süreleri olup ASUS,MSI ve Gigabyte 3'er yıllık garanti süreleri ile diğer markalardan ayrılıyor.Diğerleri 2 yıl.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 21 Şubat 2010; 0:57:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.