Şimdi Ara

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.935
Cevap
100
Favori
363.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oursoft O kullanıcısına yanıt

    Lojmanda şok net ADSL kullanılıyor

    Şimdi poş port var

    vdsl poyraz nete geçiş yapsalar aktivasyon ücreti alınır mı?

  • circassianman kullanıcısına yanıt

    Millenicom bizim sayılır zaten

    Bize 38 mbps yi 75 e veriyor.

    Süperonline paylaşıyor evet

  • Poyraz net wifi noktaları ile hizmete başlayan binbir türlü rezillik çektiren, İnternet arıza yapınca eve gelmek için bile servis parası isteyen. Wifiden bağlantı kurup aynı wifiye 40-50 kişi bağlayan akşamları da sürekli yavaşlayıp kopan bir firmadır. Allah sabır versin.
  • hekimoglu19 kullanıcısına yanıt

    Eleştirilerinizde haklı olabilirsiniz ama bu wifi internet internet altyapısının olmadığı yerlerde kullanılıyor diye biliyorum.

    Şimdi vatandaşın oturduğu bölgede internet alt yapısı yoksa ve kötü de olsa bir şekilde oraya hizmet sağlanıyorsa bence bu eleştiriniz abartı.

    Ki zaten normal internette bile dünyada +100. sırada olduğumuzu düşünürse wifi internette ne bekliyorsunuz  


    Servis için ek ücret eleştirinize bir şey demiyorum o konuda haklı olabilirsiniz.

  • TinyAngel kullanıcısına yanıt
    İnternet altyapısı vardı biz ucuz olduğu için tercih ettik. İlk günler jet sonra yığılmayla malum. O zaman zarfında da firmanın kurumsallığını gördüm. Ucuz etin yahnisi misali rezillik. Turknet altyapısı kullanırken gram sorun yaşamazken tbtnete geçtim ucuz diye sorun sorun üstüne. Ben wifi diye belirterek firma ile tecrübelerimi yazdım. Gerisi forumdaşlara kalmış.
  • Babam, amcam ve kardesim apartman da kullanıyor her biri ayrı ayrı... Ama sasılcak kadar iyi 8 mbps olmasına rağmen ... Birader sanırım 16 kullanıyordu netflix donmadan rahatça aynı benim Ankara da ki kablonet 35 mbps ayarında kullanıyor. Poyraz wifi ilk yıllarda kötüydü 2013 baslarında vs ... ama son 3 yıldır gayet iyi diyebilirim ayrıca binaya 2 sene önce ttnet fiber geldi ona rağmen hala poyraz da aileler.

  • hekimoglu19 kullanıcısına yanıt

    Merhaba.

    Poyraz WiFi farklı bir yapı PoyrazNET farklı bir yapı öncelikle bunun bilinmesini isteriz.

    Ardından bizim hiç bir zaman bir wifiye(AP) 40-50 kişi bağlama durumumuz olmadı. Olsa bile bir sorun teşkil etmez ama maksimum 20 abone ile sınırlı bir yapımız bulunuyor. Ek olarak servis ücreti sadece müşteri kaynaklı sorunlarda alınmaktadır. Sistem kaynaklı sorunlarda ücret alınmamaktadır ki bu durum tüm servis sağlayıcıları için geçerli bir durumdur.

    Fakat buradaki konu ile Poyraz WiFi yapısının bir alakası bulunmamaktadır.

  • bukimyahu B kullanıcısına yanıt

    Olumlu yönde geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Eğer telekom altyapısı üzerinden hizmet almak isterseniz yine firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

  • oursoft O kullanıcısına yanıt

    Mevcutta kurulu Adsl aboneliğim var farklı firmadan. Adresim VDSL destekliyor görünüyor. Ancak modemim VDSL destekli değil. Modem hizmeti nasıl oluyor?

  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt

    https://poyraznet.com/altyapi-sorgu adresinden sorgulama yaptığınızda hizmet verebildiğimiz gözüküyorsa başvuru yapabilirsiniz. VDSL uyumlu modemi firmamızdan alabileceğiniz gibi sizde istediğiniz yerden satın alabilirsiniz. Firmamızda modem ücretleri peşin alınmaktadır. Ardından kargo ile tarafınıza gönderilmektedir.

  • oursoft O kullanıcısına yanıt

    Yukarda bi soru sormuştum .Konu hakkında yardımcı olurmusunuz ?

  • p24 tarifesi vdsl mi? yoksa adsl olarakta hizmet veriyor musunuz? kontrol ettiğimde hizmet yoktur diyor?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: krkmz1666

    Lojmanda şok net ADSL kullanılıyor

    Şimdi poş port var

    vdsl poyraz nete geçiş yapsalar aktivasyon ücreti alınır mı?

    VDSL hat bulunuyorsa öncelikle adsl olarak hattı geçiş yapıp ardından vdsl dönüşümü yapılır.

    Fakat adsl hizmetin geçişi tamamlandıktan sonra vdsl geçişte sorun olursa ve telekom tarafında çözüm olmazsa abonelik iptal edilebilir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: McCarty

    p24 tarifesi vdsl mi? yoksa adsl olarakta hizmet veriyor musunuz? kontrol ettiğimde hizmet yoktur diyor?

    Sadece VDSL ve FIBER hizmet verebiliyoruz. ADSL hizmeti maalesef veremiyoruz.

  • Merhaba, ilgili linkten altyapımı sorguladığımda 79mb e kadar vdsl uygun gözüküyor istanbul'daki adresimde. P75 tarifesini (80₺) aldığım vakit ortalama ne hız alırım bunu samimi bir şekilde öğrenmek isterim. tenda v300 vdsl modemim var.

    şuan herhangi bir internet aboneliğimiz yok ancak kurulum için ekstra bir duruma ihtiyaç yok, telefon prizinden gelen kabloda sorun vardı ben de apartmanın içinden daireye kablo çektirmiştim en son halen o şekilde duruyor. bu durumda kurulum ücreti ne kadar öderim?

    geçmişte oldukça kötü bir turk.net deneyimi yaşamıştım yaklaşık 3-4 yıl önce. başlantıçta gün içinde sürekli kopmalar ve devamında da yaklaşık 2 ay internete hiç bağlanamamıştım. kısa sürede 6 ay dolmadan iptal etmiştim binbir zorlukla.
    o zamanlar altyapımız 13mb destekliyordu maksimum ve bu yıl itibariyle konumumuzda altyapı çalışmaları yapıldı internet altyapımızda hız 79mb olarak gözüküyor. ben de hız bu duruma gelmişken internet bağlatmayı düşünüyorum.

    çağrı merkezi hizmetiniz var mı? olası sorun ve iptal süreçlerini nasıl yönetiyorsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spektaküler -- 25 Şubat 2022; 12:49:2 >




  • Bu fiyata bedava resmen

  • oursoft O kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim  

  • spektaküler kullanıcısına yanıt

    Alabileceğiniz hızı net olarak şuan maalesef söylemeyeyiz. Çünkü bu hızın sunalabilmesi için farklı bir çok etmen bulunuyor. Örnek olarak ankastre mesafeniz, daire içi kablo sisteminiz, modem yapılandırmanız gibi durumlar etkileyebiliyor. Fakat tecrübelerimize göre ortalama 60Mbps civarında bir hız alabilirsiniz. Fakat bu durumun değişkenlik gösterebileceğinin tekrar altını çizmek isteriz. Bazı durumlarda 79Mbps gösterse bile kurulum sonrası 100Mbps sunabildiğimiz yada 40Mbps altı hizmet verebildiğimiz abonelerimizde bulunuyor.


    VDSL başvurularında 100TL kurulum ve aktivasyon ücreti bulunmaktadır. Maalesef fiber yada farklı bir firmadan geçiş olmadığı durumlarda kurulum ve aktivasyon ücretini almak durumundayız.


    Turk.Net ve biz aynı altyapıyı kullanuyoruz. Altyapı kaynaklı sorun turk.net firmasında olduğunda biz ve diğer firmalarda bundan etkilenmektedir. Hiç bir internet servis sağlayıcı bizim internetimiz asla kesilmez diyemez bundan dolayı. Eğer telekom altyapısından hizmet alınıyorsa ortak bir durum olduğu için altyapı sorunları her işletmede olacaktır. Bunun dışında sunucu, hat daralmaları ve ip yönlendirme süreçleri gibi direk işletmeyi ilgilendiren bazı durumlar firmalar arası arıza sistemini tetiklemektedir. Belirttiğiniz gibi adsl hizmeti aldığınız dönemde eğer altyapınızda sorun varsa turk.net firmasında sorun yaşamış olabilirsiniz. Şuan belirttiğiniz gibi VDSL altyapınız var ve stabil durumdaysa sorun yaşayacağınızı sanmıyoruz.


    Şuan çağrı merkezimiz sabah 09:00 ile gece 01:30 arasında canlı müşteri temsilcileri ile hizmet vermektedir. 01:30 ile 09:00 arasında robot operatör devreye girmektedir. Ayrıca çağrı merkezimiz dışında bize whastapp destek hattından, online işlem uygulamamızdan, sosyal medya ve google hesaplarımız üzerinden, telegram bot hesabımızdan ve internet sitemizde bulunan iletişim formundan ulaşabilirsiniz.


    200bin altı abone sahibi olduğumuz için iptal işlemlerinde iptal formunu firmamıza kargo ile ulaştırabilirsiniz. 200bin üzeri aboneye ulaştığımızda e-devlet entegrasyonu ile abonelik iptali alabileceğiz.





  • Mevcut abonelere paket degisikliginde bu fiyatlar gecerlimi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: randa

    Mevcut abonelere paket degisikliginde bu fiyatlar gecerlimi

    Poyraz WiFi mi yoksa Poyraz NET abonesi misiniz?

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.