Şimdi Ara

Private server tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oynadığınız private serverları paylaşırsanız arayışta olan arkadaşlara yardımcı oluruz diye düşünüyorum, ben de tecrübelerimi paylaşacağım.

    Turkwow: 3.3.5a patchinde haliyle WOTLK serverı. Benim gördüğüm kadarıyla en çok Türk üye bulunan blizzlike Türk private serverı, fakat birçok bug içeriyor ve önemli dgler kapalı ya da sınırlı. GMlerin banlamak harici ilgili olduğu söylenemez.
    www.turkwow.org

    Globalwow: Yeni oluşturulmaya çalışılan Türk CATA ve WOTLK serverı. İki serverda da dgler açık, CATA x20, WOTLK x10 experience sistemiyle çalışıyor. Birtakım skill, talent ve dg bugları var, oyuncu kıtlığı sıkıntısı var.
    www.globalwow.com

    Wowturk: Blizzlike Türk private serverı. Fazla tecrübem olmadı, fakat speedhack kullanınca polymorph oluyorsunuz ve GMler farkediyor, artis bir yaklaşım değil arkadaşça bir yaklaşım içindeler, bu yönden iyi. Fakat oyuncu azlığı sıkıntısı var.
    Adresini tam olarak bilmiyorum.

    Moltenwow: PVP private serverların kralı. WOTLK serverında oynadım, PVE yok, direk fury setlerle 80 level başlıyorsunuz, lag fazla değil, oyuncu sayısı çok yüksek, istediğiniz an arena yapabilirsiniz. Lakin oyunda bariz bir ally dominantlığı var, bgler genellikle ally'ın oluyor. Horde char açarsanız sürekli bg geliyor ama çok kaybediyorsunuz, Ally char açarsanız 10 dkda bir bg geliyor yüksek ihtimal kazanıyorsunuz, kısacası honor biriktirmek işkence.
    www.molten-wow.com

    Eternalwow: Bana göre ikinci en iyi PVP private serverı, WOTLKda oynadım. PVE içeren realmleri de var ama tercih edileni PVP olanı. 80 level olarak deadly setlerle başlıyorsunuz, 15k honorla bir parça fury alınıyor, relent setler arena point ve honorla, wfler honor ve arena ratingle alınıyor. Fazla talent ve skill bugı yok. Ara sıra eventler oluyor fakat çok saçma oluyor, bir şey anlayamıyorsunuz. BGler çabuk geliyor, belli bir kesmin domine ettiği yok, arenalar molten kadar adaletli değil zira hep gearlı rakiplere karşı oynuyorsunuz ne hikmetse.
    www.eternal-wow.com

    Maniakwow: Yabancı private WOTLK serverı. x10 experience sistemi var, lag yok, ortalama 50 ally 50 horde online oluyor. GMler pek ilgili değil, yeni başladığımdan fazla bilgi veremiyorum.
    www.wowmaniak.com

    Aklımda yer eden serverlar bunlar. Şu aralar arkadaşlığın iyi olduğu, fazla talent ve skill bugının olmadığı, PVP ve PVEnin iyi olduğu bir Türk serverı arayışı içerisindeyim, bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

    Not: Orjinalci arkadaşlar private serverda wow mu oynanır diye dalga geçmeye falan başlamasınlar, oyun için ayda 30 dolar ya da neyse vermek istemiyorum ben, bedava olarak elde en iyisi ne varsa onu istiyorum, boşuna yorum yapmasınlar.







  • hortshadowlands private varmı

  • Private serverlerin en büyük sorunu bir şekilde eninde sonunda kapanıyor olmaları. Yani aylarca ugrastiginiz emek verdiğiniz hesap bir anda çöp olabiliyor böylece

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TBC private server tavsitesi rica ediyorum? Firemaw private server midir? web sitesini bulamadim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ledie L kullanıcısına yanıt

    atlantiss isimli private serverı öneririm tbc olarak.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.