Şimdi Ara

Profesyonel oyunculuğun geleceği Counter-Strike:Source (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
6.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Non-Steam CS Source da hile koruması varmı? Bir ara girdiğimde hile yapılıyordu. Steam CS Source oynanabilir ama Non-Steam CSS server çok tanınca hilecilerde gelicektir.
  • haklısın hileciler giriyo, aimbot vs. açıyolar. banlıyorum ama banlamakla önüne geçilmez bunların. bu vac koruması nasıl işliyo ? oyuncu hile açtığında kullandığı steam mi algılıyo hile açtığını yoksa vac koruması olan server mı ? yani işe yarıyo mu ?


    quote:

    Orijinalden alıntı: Modulat1oN

    @Raven

    Yürü be!

    sizi steam platformuna geçirelim non-steam daha uğraşlı olmuyor mu?


    yoo uğraştırmıyo. hlds den server dosyalarını indirip bide patchliyorum alsana nonsteam server.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: l2aven

    haklısın hileciler giriyo, aimbot vs. açıyolar. banlıyorum ama banlamakla önüne geçilmez bunların. bu vac koruması nasıl işliyo ? oyuncu hile açtığında kullandığı steam mi algılıyo hile açtığını yoksa vac koruması olan server mı ? yani işe yarıyo mu ?


    quote:

    Orijinalden alıntı: Modulat1oN

    @Raven

    Yürü be!

    sizi steam platformuna geçirelim non-steam daha uğraşlı olmuyor mu?


    yoo uğraştırmıyo. hlds den server dosyalarını indirip bide patchliyorum alsana nonsteam server.


    Server 24 saat doluysa gelirim.




  • Kısaca açıklayayım, VAC koruması olan server'lara sacede steam üyeleri girebiliyor. Bu serverlarda VAC, hile açan birisini yakaladığında steam üzerinden hile açtığı oyunu banlıyor. Banlanan arkadaş bir daha steam serverlarına giremiyor
  • CS 1.5 Aşığıyımdır ama Source oynama taraftarıyım bi ara vardı orijinal hesabım bir inat uğruna banlandım :D askere gitmiyor olsam tekrar alacaktım ama alamayacağım .1.6 dan nefret etmişimdir ama çakma 1.5 gereksiz bana göre.
  • 1.6'nın çakma 1.5 olması gibi birşey sözkonusu değil, son sürümdür sonuçta, 1.5'in geliştirilmiş halidir bunu kimse inkar edemez.

    Şu an Steamdan CS alsanız 1.5 değil 1.6 alırsınız, CS 1.5 diye bir oyun yok artık.
  • 1.6 nasıl çakma 1.5 oluyor.

    O zaman Warhead Crysis'in çakması.

    Hem neden gereksiz olsun.Çoğunlukla 1.6 oynanıyor.
  • Cs1.5 de alt tab yaptığınızda ses gitmiyor mu?
    Yada ana menu arka plan resminde kaymalar olmuyormu ?
    Özel buglar ile serverları çökertenlere ne demeli?

    Konsolun açılışıda pek bir hızlı, oyunu açın direk Console yazısına tıklayın bakalım.
    Direct3D alt tab yapıyorum, geri geldiğimde ekranda görüntü yok.

    Headshot ölenlerin hangi silah ile öldüğünü konsola bakmadan nasıl anlıyacağız?
    Maçda mesela karşı takım headshot atıyor.Keleşlemi HS öldürüyor, yoksa eko geçmişler glockla mı HS öldürüyor.
    Konsola baksana demeyin, en keskin noktaya aim almış, bekliyorum; konsolu açmamla ölmem bir olabilir.

    Kusura bakmayın ama Cs1.5 oynuyanlar, nasıl olurda Cs1.6 ya geçmedi anlamıyorum. Daha oyuna girmeden hatalarla karşılaşıyoruz!
  • CS 1.5 oynayan kişilerin 1.6'ya geçmeyip de 1.5te ısrar etmesinin nedeni, 1.6ya alışamama ve dolayısıyla performans kaybı yaşama korkusu bence.
  • Hala 1.5 oynayan var mı ya? Artık 2010'a ramak kaldı. Tarihi eser bu oyun
  • game-monitor istatistikleri;

    dünya,mars bütün evrendeki 1.5 server sayısı 224, Oyuncu Sayısı 2000
    Türkiye'deki 1.5 server sayısı 146 , 1.5 Oyuncu Sayısı 1700

    gametracker ise "LEGAL" olmadığından 1.5 serverı bulundurmuyor.

    2000 oyuncunun 1700 ü Türk ne demek ya... neden bir milyon fps oyuncusu 1.5 ten vazgeçti de bizim kekolar vazgeçemedi? Diğer ülkelerdeki elemanlar heralde Türk oyuncular için direk "bot" veya "noob" kelimesini kullanıyorlardır, haklılardır da. Gavurun teki gelip bana are you from stone age demesin ya

    6 mb cfglerinizi, direct3d hilelerinizi, bir ton buglarınızı ve abi cs 1.5ten sonrası yalan, 1.6 çok saçma, cs:s ne ya, 1.6 bebe işi vb. savunmalarınızı alın yurtdışında oynuyor muş gibi gözükün. Herkesin 1.5ten vazgeçip 95 model alias kinklerin halen 1.5 oynamasına cidden katlanamıyorum.

    İşin kötü yanı klanımın halen 1.5 takımı var :( Ve diğer Türk oyuncular gibi inatla devam ediyorlar.

    CS:S konusunda ise ortam çok güzel ve bence çok fazla reklam yapılmasın 1.6 kin'k' leri cs:s ye gelirse 2 sene içersinde cs:s nin de shiti çıkar. Yıl 2009 10.000 tane 1.6 oyuncusu var 100 tanesinin steami var uasdhpıdsauh bunların cs:s ye geldiğini düşünün? Küfürler, hileler, saçma sapan hırslar, bugun 92180381 hit aldık cs:s de de bir numarayız demeler...

    Benim için cs:s bir nevi 1.6dan emekli olanların yeri. Ortam çok farklı çünkü temeli şuanki 23-45 yaş arası olan eski-toprak cs ciler tarafından atılmış. Yeni gelen 90 modeller ise zorunlu bir şekilde bunlara ayak uydurmak zorunda kalmış yani 1.6 ve cs:s deki 90 modeller arasında dağlar kadar fark var yetenekten tut efendiliğe vb. .Hırslarından kurtulan birçok iyi oyuncu makinelerini yenilediklerinde Cs:S ye başlayacak, 640x480 çözünürlükte SK|ZIPAWN'a özenmeyi bırakıp 1280x768 çözünürlükte vay babanın kemiği boş yere geçmiş bunca sene 1.6 da diyeceklerdir. Oynanabilirlik ise awp kullananlar için bir değişim yok zoom daha çabuk açılıyor, daha iyi yani 1.5 style ^^ . Assault takılanlar azıcık publarda takılsa alışırlar. Yıllardır listede olup gelin olmayı bekleyen tmp,pompalı,p90 vb. cart curt silahları ise maçlarda görebilirsiniz.

    CS:S is kool m4n...




  • osmaniac olayı iyi açıklamış. Gönlümden geçer 1280x1024 ama Zaten öyle 14-15 yaşında kişiler olmaz Source'de. 20'den başlar çoğu.
  • Eski bir cs oyuncusu olarak,hatta baya eski bir oyuncu olarak ( cs 6.0 dan 1.0'a kdr uzanan seruven ) sananede az cs oynamadım.. Sonra gecen gun bir mağazada gezerken cs:source'u gordum ve alıyım geri bir donus yapıyım dedim.. Zamanında fırtınalar estiren ben,bu cs :source u gorunce baktımki ölme sayımda baya bir artış var :) Uzun zaman oynamadım normaldir dedim ancak bu css de bazı olaylar cok sacma geldi bana.. Herkesin elinde bir awp var,bizim zamanımızdada awp vardı ama herkes iyi kullanamazdı.. Simdi awp yi alan dan dun herkesi indiriyor birde bazen oyuncular ölmuyor adama o kadar sıkıyorsun olmuyor sonra bir tabanca darbesiyle ki headshot olmamasına ragmen ölüyorsun.. Biraz araştırıyım dedim,css de oyle oynanabilirlikde buyuk degisiklikler yokmuş ama bana sanki oyun baya bir değişmiş gibi geldi.. Colt Keleş bu silahlar efsane silahlardı,hala biraz olsun iyi olmalarına rağmen bence eski güclerini kaybetmisler ve awpyi kullanmak cok kolay olmuş.. Yani sonuç olarak grafik atmosfer odur budur cok guzel olmuş ama bana eski tadı vermedi...

    [AnT]PunkTurk




  • 1.6 oynanmaz demek istiyorum source dururken oynayacaksan 1.5 oyna diyorum pek bilmiş arkadaşlar anlamadılar sanırım.10yıl cs oynadım cs oynamak bilek meselesi performans düşmesi vs etkilemez eğer bileğiniz cs ye alışmışsa bu tarz oyunlarda en kötü 1 haftada alışırsınız ama burda söz konusu olan oynanabilirliktir örneğin age of empire 2 ve 3 gibi bakın bakalım dünyada 3 mü oynanıyor 2 mi oynanıyor?1.6 nın oynanablirliği 1.5 e göre daha kötü 1.5 2010 a ramak kaldı diyen arkadaşım bi bak bakalım Diablo II kaç yılında çıkmış ve bağımlılarına yada starcraft kaç yılında çıkmış ve oynayanlara cs 1.5 üzerinden desteğini çektiği için bu durumda eğer çekmemiş olsaydı bugün 1.5 daha fazla oynanıyor olurdu bu iş biraz zevk meselesidir herkes istediğini oynar hoşuna gideni oynar bu oyunu cfg yokkende oynadık varkende oynadık 1.6 da yapılan hileler 1.5dekilerden daha fazla olduğunuda dikkat çekmek isterim herşeye rağmen 1.5 olmadı CS:S ;) 1.6 arada ezilip kalmaya mahkum bana göre. bu konu üzerine daha söylenecek çok şey var ama baba yorgun :D csye ara verdim hepinize iyi oyunlar :) Cs olsunda taştan olsun 1.5 1.6 CS:S ne fark eder




  • Cs 1.5 bug dolu bir oyun. Her anlamda yavaş ve çok daha kolay.

    Ama Cs:Source biraz olsun CoD havası veriyor oynayan kişilere. Cs 1.6 basit grafik ve daha iyi oynanabilirlik sayesinde cs aleminde yerini sağlama aldı ve öyle de kalacağını biliyoruz. Nasıl desem cs 1.5'te awp + deagle yada colt + deagle alınca değiştirme sahneleri yok. Bu yüzden orada herkes rahat oynayabilir. Genellikle source oynayanlar CoD veya türev oyunlarını sevdikleri için başlarlar diye düşünüyorum. Ayrıca şöyle düşünmek daha etkilidir.
    Cs 1.5'te famas, galil gibi silahları göremezken bunlar 1.6'da var. Bu oyunun geliştirilmesi ile alakalı. Çünkü cs 1.6 fazla sistem istemeyen düşük boyutlu bir oyun. Yani ilk indirdiğinizde öyle :) Oyunda görüntü daha bir arttırılmış ve oynanabilirlik biraz daha zorlaştırılmış. Herneyse hala cs 1.5 oynayanlara bişey diyemem tabi. Herkesin kendi tercihi. Fakat artık uyansak iyidir.




  • cs:source, cs olayının en üst segment alternatifidir, sonuçta alternatiftir, isteyen 1.6 oynuyor...
    ama benim seçimim cs:s'den yana tabi her yönü ile...
    aim olayı stabil, vuruş hissi daha iyi, bi çok optimizasyona gidilmiş,
    grafikleri iyi, ayrıca 2003-2004te toplanmış makinaların hepsinde yüksek grafiklerde çalışıyor ortalama, sistemi yormaz source...
    source motorunun nimetleri, daha rahat modlanabiliyor olması vesaire...

    awp olayına katılıyorum... olayın shitini çıkarıyor bazen
    o yüzden çoğu serverda awp kısıtlamasına raslıyorum...
    misal 32 kişilik server, her takımdan sadece 4er kişi awp alabiliyor... mantıklı bir çözüm.

    non-steam/steam farkını yazmıyorum bile artık...
  • 1,5 + 1,6 = sourcenin tırnağı
  • Bnde css ye 2 3 ay önce geçtim 1.6 dan sıkılmıştım artık bayagıdır oynamıyordum. css ye gecince yabancı server bile olsa takıldıgım bır alman serverı var, admlar ingilizce tercuman bile ediyorlar ve çok iyiler sürekli konusuyorlar ztn all açık zevk için oynadıkları billi adamların. ben hiç almadgımız zevki css den aldım.Çok komik , eglenceli olaylar oluyor, 1.6 da tek komık olaylar bug du oda insanı sinir ediyor.css alısınca 1.6 nın yüzüne bakmadım bir daha ayrı bir tadı var.Türk serverı bulamdım steam, dedm ya yeni geçtim sayılır.ilk başlarda çok bucaladım cok kolay ölüyordum ama bir süre snra alısıyor insn ve saygılı bir ortam olması da çok iyi.
    AWP olayı evet oyle bazen herkes awp bile alıyor ama dedgım gıbı takıldıgım server geneli admin oldugu için istersen kapatıyorlar.
  • bu oyunun geniş kitlelerde gelişememesinin sebebi internet cafelerde yaratılan kötü ortamlardır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RitueL

    bu oyunun geniş kitlelerde gelişememesinin sebebi internet cafelerde yaratılan kötü ortamlardır.
    alakası yok. inernet cafelerde yaratılan kötü anlamlar 13- insanlar için geçerli, ki, 13- topluluğun oyunun geniş kitlelere gelişmesinde profesyonel oyunculara kıyasla küçücük bir rol bile oynayacağını sanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.