Şimdi Ara

Profesyonel Tavla Kitabı - Phil Simborg'tan Tavla Dersleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Phil Simborg'tan Tavla Dersleri adlı derleme kitabım bitmiş ve satışa sunulmuştur.


    Derlemem 201 sayfa, A4 boyutunda ve de renkli baskıdır. Kapağı 1. sınıf selofen kapakla kaplıdır. 167 pozisyon, XG Roller ++ ile detaylıca analiz edilmiştir. Derslerin konuları Phil Simborg’un derslerinden kendisinin izni doğrultusunda alıntı yapılmıştır. Phil Simborg ile tarafımdan irtibâta geçilmiş, yayın izni alınmıştır.

    Sözüm meclisten dışarı ve şu anda kimseyi suçlamıyorum. Eğer ki kitabımın fotokopisini çekerseniz; XG analizlerinin renklerini fark edemeyeceğinizden, yakın hamlelerin hangi renge boyandığını bilemeyeceksiniz ve oyununuzu geliştirme şansınız düşecektir. Renkli diyagramlar da sizi konunun içine daha da çekecektir. Renksiz fotokopiye vereceğiniz fiyat da kitabın fiyatına yakın olup, kâr elde edeceğim derken, elverişsiz bir kopya ile çalışmak zorunda kalacaksınız bu da size hiçbir fayda sağlamayacaktır.


    Mâlûm kitap fiyatları, kâğıt ve basım mâliyetleri inanılmaz arttı, insanların alım gücü düştü. Bastıracağım kitap, renkli baskıdır ki böylece XG analizlerinin ve diyagramların renklerini çok daha rahat görebilirsiniz. Renkli basımın da ederi bildiğiniz üzere yüksektir. 500 TL’lik fiyat biçtiğim kitabımı; kâğıda, renkli baskıya, kitap kapağına yeni zamlar gelmediği sürece yaptığım indirim doğrultusunda 400 TL'den satışa sunuyorum. Kitabın renksiz fiyatı 250 TL'dir. 20 TL kargo ücreti vardır veya alıcı ödemeli olarak kitabı tarafınıza gönderebilirim. Kitaptan bir örnek, tanıtım olarak eklenmiştir.


    Phil Simborg ve Perry Gartner’dan yayın iznim bulunan bu kitabı almakla bana destek olabilir, katkıda bulunabilir ve bu sâyede, sizlere İngiliz dilinden yepyeni tavla kitaplarının çevirilerini yaparak, Türkçe Tavla Literatürüne kazandırabilirim.


    Kitaba çalışırken, öncelikle XG diyagramının çözümlerin yer aldığı sol tarafını kitap ayracı ile kapatıp, konumu bilgisayarınızda veya tavla takımınızda dizip, çalışmanızı kendi adıma sizlere tavsiye ediyorum. Böylece oyuncular, kitabı daha verimli ve etkili bir biçimde kullanıp, analiz edebilirler. Phil Simborg'un çok güzel bir sözü vardır: "Tavla oyununda dizdiğimiz herhangi bir konumu Einstein'a - yâni dünyânın gelmiş geçmiş en zekî insanına - karşı dizseniz, tavlaya çalışmadan doğru hamleleri bulamaz. Ben 56 yıldır öğretmenim, hâlâ öğreneceğim şeyler bitmedi. Tavlaya çalışmadan oyununuzda ilerleyemezsiniz. Bir yere kadar ilerlersiniz, sonrasında yerinde sayarsınız. Bu sebeple XG 2 gibi bir programdan, kitaplardan, derslerden, videolardan tavla çalışmak çok mühimdir."

    Kitabı almak isteyenler, lütfen naimonurtezmen@gmail.com adresine mail atsınlar. IBAN numaram paylaşılıp, dekontunuzu da tarafıma gönderdikten, adres bilgilerinizi verdikten sonra en kısa zamanda kitabınız kargolanacaktır.


    Tavla dolu günler diler, saygılarımı sunarım.


    Profesyonel Tavla Kitabı - Phil Simborg'tan Tavla Dersleri
    Profesyonel Tavla Kitabı - Phil Simborg'tan Tavla Dersleri
    Profesyonel Tavla Kitabı - Phil Simborg'tan Tavla Dersleri
    Profesyonel Tavla Kitabı - Phil Simborg'tan Tavla Dersleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altruder -- 21 Mart 2023; 14:27:50 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.