Şimdi Ara

Profesyonel Tenis.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben 17 yaşındayım 1 senedir falan tenis oynuyorum kursa,kulübe gitmedim kendi başıma bayağı geliştim ,size sormak istediğim profesyonel olabilir miyim?evet yaş olarak geç kaldım ama atp de 22-23 civarı profesyonel olan birçok isim var.çok iyi bir tenisçi olmasa da profesyonel olabilme ihtimalim nedir?mesela üni 1. sınıfta turnuvalara falan katılsam kendimi biraz daha geliştirince ,üni 4. sınıfa kadar falan kendimi iyice geliştirsem 22 yaşında falan olabir miyim?



  • Atp de 22-23 yaşında pro olmak profesyonel turda maç oynamak oluyor o yaşta tenise başlamak değil.Yani junior kategorisinden çıkmak diyim.Profesyonel tenisçiden kastın nedir? Bu işten para kazanmaksa çok zor hele ülkemiz gibi spor fakiri bir ülkede imkansız ne yazıkki
  • Atpde en geç tenise başlayanlar Federer ve Wawrinka onlarda 8 yaşında başlamışlar. Senin 17 yaşında öğrendiğin şeyleri 5-6 yaşında öğreniyor çocuklar. Kasların tenise uygun gelişimide 12 yaşına kadar oluyor. Profesyonel tenisçilerin oyunlarının basit görünmesi aslında tekniklerinin ne kadar kusursuz olduğunun göstergesi. Belki ATP Seviyesinde tenisçi olamazsın ama veteran liginde olabilirsin.
  • 6 yıl tenis oynamış biri olarak söylüyorum,hayır.Ders almadan kendi kendine geliştiremezsin dostum kendini kandırma yaşında geçmiş bence hiç uğraşma hobi olarak yap.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.