Şimdi Ara

PROJECT C.A.R.S (DH ANA KONU) NEXT-GEN ! (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
8
Favori
28.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: topaloglu321

    quote:

    Orijinalden alıntı: rpdstar

    project cars a sahip olmak bi ayrıcalıktır gün geçtikçe oyun kendini aşıyo r factor müş asetto zaten rezil bir oyun reklamı bol oldundan çok konuşuluyo sanırım project in de satılmaması ayrı bir keyif şu an ayrıcalıklı hissediorum kendimi bu zevkten mahrum kalanlar üzülmesin diyemiycem bol bol üzülsünler



    rFactor çıkalı tam 9 sene oluyor. rFactor ile nasıl kıyaslarsın bu oyunu.. rFactor 2 yi diyorsan bi şey diyemem tabi. o rFactor 1 den bile daha zayıf kaldı grafik konusunda..
    Ama Assetto Corsa'ya öyle dersen haksızlık edersin hocam. 14 senelik sim tecrübemle derim ki Assetto Corsa şu an fizik olarak en ileri yarış simülasyonudur. Grafikte belki CARS daha iyidir.
    Zaten bunun ben değil bütün yarışçılar ve yarış dünyası da der. AC'nin yapımcısı "Kunos Simulazioni" şu an Ferrari dahil 3 Formula1 takımının simulasyonlarını hazırlayan firmadır..
    Sadece bilgin olsun diye açıklamak istedim.

    rfactor çıkalı 9 yıl oluyo ama rfactor 2 de yıllarının tecrübesinin ne hale geldiğini oynayan bilir ayrıca bahsettim oyun rfactor 2 dir oynamadım hiç bi oyundan bahsetmiorum benim öncelimde fiziktir görüntüler hemen hemen hepsinde tatmin ediyo beni ayrıca asetto dedin oyun da bmw gt ile 250 ile viraj dönüp virajlardada gazı kökleyip dönebilmesi hangi fizikle bağdaşıyo fizik anlayışın buysa nfs underground öneririm 14 yıl 54 yıl tecrübe bi yere kadar yarış dünyasından kastın para karşılığı reklam yapanlarsa onuda geçelim fifa da yıllardır pesten çok satıyo ama pesten çok çok çok kötü bi oyun olduğu gerçek sadece bilgilendirme ve sohbet amacım yanlış anama




  • Oyunu merakla bekliyorumda ekran kartları baya yetersiz kalacak gibi gözüküyor ne yapacağız hiç bilmiyorum.Konsolumuzda yokki alalım dertsiz tasasız oynayalım .
  • Surus stili shift serisine benziyor . Ve grafikler konsolda resimlerdeki gibi mi olur orasi supheli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highmetin -- 11 Ağustos 2014; 23:10:18 >
  • Kasim gibimi cikiyor bu oyun ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: funnyhow

    Kasim gibimi cikiyor bu oyun ?

    Evt.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butun platformlarda ayni anda cikar herhalde. Ps3 u elden cikarinca pcde gt5-6 ayarinda oyun arayisina girdim. Insallah bu oyun oyle olurda neyse verip parasi alirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafik olarak beklentileri karşılayacağı kesin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Maximus is BACK -- 29 Ağustos 2014; 22:58:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Project Cars aslında ilk başta verdiğiniz para kadar hissesine de sahip olabildiğiniz bir yazılımdı. Yani yatırımcı olunca betayı oynamaya hak kazanıyordunuz. Ama sonradan ,geçen senenin başı civarı olabilir, finansal açıdan devlet kurumları tarafından para toplama metotları yasa dışı bulunmuştu ve uyarılmışlardı. O günden bu güne alımları kapalı.

    Assetto, CARS ve rFactor konusunda söyleyebileceğim şu öncelikle Project CARS ı gerçekten şaşırtıcı seviyede gerçekçi hale getirdiler.
    Yanlış değilsem 2012 de satın almıştım betasını ve o zamanlar arabalar Shift serisindeki gibi hareket ediyordu. fakat çok uğraştılar, Ben Collins, vs gibi önemli pilotlarla yakın çalıştılar.Yanlış değilsem Nigel Mansell da vardı o evrelerde. Şimdilerde ise ulaştığı yer eksiksiz değil ama oldukça iyi. Yıllardır hem gerçek hayatta hem simülasyon anlamında araç kullandım ve bana göre;

    Gerçek sürüş deneyimi anlamında Assetto,

    Grafik anlamında tabi ki açık ara Project Cars dır.

    Rfactor 2 de de çok gerçekçi bir yarış ambiansı var (grafik anlamında değil sürüş hissiyatı anlamında). Sürüş CARS dan daha gerçekçidir tabi.

    Ne dersek diyelim son hallerini görmek lazım. Kullanmak lazım. Tabi 60 fps olarak kullanılmadıkça hissiyatı yakalamak zor oluyor. Bu en önemli kriter. Bir çok insan 60 fps yakalamak için ayarları o kadar kısacak ki Project Cars tan hiç bir şey anlamayacaktır(grafiksel anlamda).




  • Muazzam görünüyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tinúviel

    Muazzam görünüyor.




    Böyle oyunmu olur gerçek sürüş deneyimi dimi yani gerçekte aracı nasıl sürüyorsan realde oyundada olay bu, zaten bu oyunu o yüzden bekliyoruz deli gibi dışdan görüntü yokmu gameplay çökün buraya




  • Büyük ihtimal bu pc versiyonu, inanılmaz görünüyor grafikleri ağzım sulandı resmen
  • Keske xbox one da 60 fps olsaydi . Akla geldikce sinirleniyor insan :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: highmetin

    Keske xbox one da 60 fps olsaydi . Akla geldikce sinirleniyor insan :)

    Sim yarış oyunu 60 FPS değil mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: F355 Challenge


    quote:

    Orijinalden alıntı: highmetin

    Keske xbox one da 60 fps olsaydi . Akla geldikce sinirleniyor insan :)

    Sim yarış oyunu 60 FPS değil mi?

    Haber gordum gecenlerde yanlis hatirlamiyosam burda . Ps4 60 xbox 30 fps diye . Gercek degilmiydi yani hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin birşey yok Microsoftun böyle birşeye izin vereceğine ihtimal vermiyorum, grafikten yine kısarlar 60 yaparlar, bakalım zaman gösterecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 2 Eylül 2014; 2:07:14 >
  • Yeni nesil araba yarışı oyunlarından Project Cars, hem görselleriyle hem de sanal gerçeklik desteği ile oyuncuların büyük bir heyecanla beklediği yapımlardan. İngiltere'nin en önemli perakendecilerinden olan GAME, Twitter sayfası üzerinden Bandai Namco'nun oyunun çıkış tarihini duyurduğu söyledi.

    Firmanın belirttiğine göre Project Cars; PS4, Xbox One, PC ve Wii U için 21 Kasım'da çıkışını yapacak. Böylelikle pek çok başarılı heyecanlandırıcı yapımın çıkış yapacağı Kasım ayına Project Cars da eklenmiş oldu.
  • Project cars'in betasina yaklasik 1 - 1,5 yil once katildim. Oyun kendini bu sure icersinde cok cok gelistirdi kesinlikle ancak surus deneyimi olarak bana sorarsaniz asetto corsa'nin cok gerisinde, grafiksel olarak hic bir elestirim olamaz ancak bu oyunlarin sadece grafigine bakarak kimse almaz alsa da cok oynamaz bence hala almalari gereken cok yol var oyunun cikis tarihi ertelenirse uzulmeyin sevinin derim..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafik ve ses kalitesi olarak kesinlikle çok iyi ama birçok iyi yarış oyuncusunu tatmin etmeyecek fiziklere sahip.
  • highmetin kullanıcısına yanıt
    Şöyle ki, halen Xbox ta da 60 a getirmeye çalışıyorlar. 30 fps çıkartacaklarını düşünmüyorum. Allah' a şükür PS3 ve X360 versiyonlarını iptal ettiler de o zavallı donanımların kapasitesine kısılıp kalmadık yine.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.