Şimdi Ara

Protein tozu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelikle iyi günler ben 17 yaşındayım 71 kiloyum boyum 182 4 ay önce evde spor yapmaya başladım 6 kiloluk ağırlıklarla sonra ilerledikçe yeni dambıllar aldım 10 kiloluk 24 kilo verdim evde spora devam ediyorum korona yüzünden spor salonları da kapalı halter ağırlık seti falan da almayı düşünüyorum şimdi kilo verdim amacım yağ oranımı düşürüp kas yapmak 124 gram protein almam lazımmış ama o kadar yemekte zorlanıyorum protein tozu alsam saçma mı olur? bi zararı olur mu ? Şimdiden teşekkürler



  • Tavuk yiyerek daha ucuz protein alabilirsin ama maddi durumun iyiyse protein tozu çok büyük kolaylık sağlıyor kullanabilirsin bir zararı olmaz.

  • Öğlen ve akşam 200 er gram tavuk göğüsü yesen aşağı yukarı 110 gr protein eder :) yanına 100 gram fıstık aldın diyelim atıştırma 26 gramda ordan. 3 yumurta yedin diyelim sabahda hadi zor geldi 2 tane yersin 12 gramda oradan. 148 gr protein etti. Daha bunun peyniri ekmeği yoğurdu sebzesi yemeği vs vs vs. Protein tozu zararlı mı, hayır. Canan Karatay hocanın söylediğinin aksine peynirden bir farkı yok. Ama ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum. Yinede sana kalmış. Kendini nasıl daha iyi hisedeceksen öyle yap :)

  • Hocam valla son 3 gündür sabahları 4 haşlanmış yumurta yiyorum öğlen ton balikli veya tavuklu salata falan yiyorum akşamda tavuk köfte falan alıyorum ihtiyacım olan proteini isteyince oluyormuş ama protein tozu da alabilirim
  • Tabii ki alabilirsin. Ufak ama gerekli proteinini öğünlerinden karşılayabiliyorsan çok gerekli değil. Ufakda olsa bir etkisi olur mu? Olabilir. Ama illa ek takviyeler kullanmak istiyorum dersen, kreatin olmazsa olmaz. Kreatin ilk haftasında yükleme yaptıktan sonra 2. hafta ile beraber kilo artışları gözle görülür bir şekilde hızlanır. Aynı şekilde balık yağı. Zinde hisettirir. Kendi adıma kreatin ve balık yağı olmazsa olmazım.

  • Toza karşı hevesin varsa merak ediyorsan bilinen bir markayı alıp deneyebilirsin farkı kendin keşfetmiş olursun en azından.

    Zarar konusunda bu durum göreceli bazısında vücutta sivilce, böbrek kısmında veya karın kısmında geçici ağrılar görülse de çoğunlukla sorun çıkarmaz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.