Şimdi Ara

Protein tozu almaya karar verdik... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • adam hardline almış performans artışı mükemmel diyor görende testesteron basıyor sanacak inanma arkadaşım böyle şeylere kreatin alsan tamam güç artışı eyvallah ta protein ile güç artışı nasıl oluyor anlamadım neyse öneri istiyorsan optimum öneririm yanına da universal kreatin ya da amino alırsan güzel kombin olur
  • Whey 3 Matrix içeriği kuvvetli bir protein kreatin içeriyor zaten 3 gr kadar öyle ahım şahım güç artışı olmaz ama illa ki güç artışı oluyor o senin dediğin doping olur artık öyle % olarak fazla etki bekliyorsan.
  • Bsn syntha 6 kullandım hem tadı hem etkisi güzel

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CR7_35

    Whey 3 Matrix içeriği kuvvetli bir protein kreatin içeriyor zaten 3 gr kadar öyle ahım şahım güç artışı olmaz ama illa ki güç artışı oluyor o senin dediğin doping olur artık öyle % olarak fazla etki bekliyorsan.

    ben de zaten aynı şeyi söyledim okumadın mı yorumu mu
  • Bu kas yıkımına amma takmışsınız. Merak etmeyin yaptığınız antremandan sonra öyle hemen kas yıkımı olmaz. Ya da kaslarınız bana hemen whey veeer demez. Hatta hemen alırsanız yağ yakımını durdurmuş olursunuz.

    Antremandan 30-40dk sonra almak (eğer yemek yenmiyor ise vakit yok ise) mantıklı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Patience

    Bu kas yıkımına amma takmışsınız. Merak etmeyin yaptığınız antremandan sonra öyle hemen kas yıkımı olmaz. Ya da kaslarınız bana hemen whey veeer demez. Hatta hemen alırsanız yağ yakımını durdurmuş olursunuz.

    Antremandan 30-40dk sonra almak (eğer yemek yenmiyor ise vakit yok ise) mantıklı.



    Protein tozu nasil yag yakimini durduruyor kardes

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şeyden bahsetmemişsin yazdığın şeyi iyi oku Hardline'ı küçümseyen bir yazı yazmışsın proteinle güç artışı nasıl olacak diye bende içeriğinde 3 gr kreatin içeriyor dedim 2 serviste buda fazlasıyla yeterli zaten güç artışı sağlayacak değer Matrix'in yanına bide pump al tamamdır.
  • gunde 40-50 gram protin alıyorsun 65 kılosun alman gereken 130 gr yarısından cogunu toz ıle mı tamamlıcaksın?
    sana bı tavsıye toza verecegın 200 tl ile 20-25 kg tavuk gogus alabılıyorsun 100 gramındada 20-25 gr protein var ve karnını doyuruyor.
  • Oberyn kullanıcısına yanıt
    Şöyleki içindeki yapay tatlandırıcılar basit şeker insülin salgısını artıracak. Siz kas yapayım derken yağlar kalmış olacak. Özellikle bel ve gönek bölgesinde.

    Onun yerine bekleyin 30-40dk sonra için yada yemek yiyin.

    KAs onarımı en iyi gece olacağından gün içindeki total protein yağ karb. oranını tuttutrun.

    Antreman sonrası koştura koştura suppl. almanıza gerek yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Patience

    Şöyleki içindeki yapay tatlandırıcılar basit şeker insülin salgısını artıracak. Siz kas yapayım derken yağlar kalmış olacak. Özellikle bel ve gönek bölgesinde.

    Onun yerine bekleyin 30-40dk sonra için yada yemek yiyin.

    KAs onarımı en iyi gece olacağından gün içindeki total protein yağ karb. oranını tuttutrun.

    Antreman sonrası koştura koştura suppl. almanıza gerek yok.

    Kaynak atarmisin ne kadar GI varmis veya vucut ne kadar insulin salgiliyormus merak ettim dhde supplement dusmani olmakta moda oldu.30dk bekleyince yag yancak beklemeyince yanmayacak? Gunluk makroyu duzgun tutturmassam 5 saat icmesem bile yag yakamam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 13 Kasım 2014; 13:40:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oberyn kullanıcısına yanıt
    Cebinizi düşünmek hata tabi.

    Alın yahu harcayın paraları :) Ayrıca whey almayın demiyorum. Protein açığınız var ise, tadını seviyorsanız yada ne bileyim tatlı niyetine (zamanında ben öyle yapıyordum) almka isterseniz alın.

    Bak sende güzel söyledin günlük makro. Öyle koştur koştur whey almaya gerek yok diyorum.

    30dk beklemek daha iyi olur daha güzel olur diyorum. Antreman biter oh mis gibi streching yaparsın sonra ılık/soğuk su ile bir duş. Zaten 30dk geçti neredeyse Sonra iç istersen.

    Ama supp. firmaların yalanlarına artık inanmayın artık lütfen.

    Not: Kaynak google dan bulunabilir.Kaynak google dan bulunabilir.
  • işe açıklık getirelim bi kere synta 6 whey değildir günlük vücuda gereken protein dozunu tamamlamak için uzun sürede kana karışan komplex bir protein tozudur ayrıca whey 3 matrixe gelicek olursak bizde zamanında türk firması destek olalım diye kullandık ama etki bakımından ve porsiyon/fiyat bakımından hiçde tavsiye edilecek bi ürün değil optimum kesinlikle tavsiyemdir porsiyonu 2tl ye felan geliyor hem çok ucuz hem çok iyi üst segment bi kaç toz dan sonra gelen marka optimumdur
  • synta 6yı deniyorum şuan.gaz yapma probleminin dışında hacme yönelik içeriğiyle güzel duruyor.uygun fiyatlı güzel bir ürün.

    nitrotech de kullanabilirsin.Muscletech'in.hesaplı ve yararlıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberSurfer -- 13 Kasım 2014; 15:07:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CR7_35

    Aynı şeyden bahsetmemişsin yazdığın şeyi iyi oku Hardline'ı küçümseyen bir yazı yazmışsın proteinle güç artışı nasıl olacak diye bende içeriğinde 3 gr kreatin içeriyor dedim 2 serviste buda fazlasıyla yeterli zaten güç artışı sağlayacak değer Matrix'in yanına bide pump al tamamdır.

    Şakamı yapıyorsun adam güç artışı muazzam diyor elbette dalga geçicem bunun la hardline yetkili satıcısı felanmısınız ? onu bir söyleyin hele 3gr kreatin elbette işe yarar ancak ben 6 gr kreatin alarak ancak etkisini gördüm hem de uzun sürede üstelik sade kreatin protein tozunun içerisindekinden bahsetmiyorum.Lütfen akılcı konuşun steroid basmış muamelesi yapılmasın şu takviye ürünlerine.
  • Kim o muameleyi yapıyor o ürünlere ? Matrix kullanan arkadaşlar güç artışının çok olmadığını ama hissedilir bir artış olduğunu söylüyorlar ee bu da 3. 4. seti rahat çıkarmanı 9. 10. tekrarda tükenmemeni sağlar bahsettiğin muazzam güç artışı senin ne beklediğine bağlı pumpla beraber iyi bir güç artışı sağlar kanımca kilolarda da muhakkak yükselme olur Hardline satıcı değilim lakin her ürünün bi işlevi var sen bunu görmezden gelemezsin herhalde güç artışı sağlayacak o 3 gr kreatin az mı 3 gr kreatin senin bünyen 6 gr da etki gösterdi o zaman ama kreatin içeren toz neredeyse mevcut değil o yüzden iyi bir ürün içinde ki Bcaa ve glutamin'i saymıyorum bi Türk firması olarak ürünleri kaliteli gerçekten iş görüyor ha ayrıca doping etkisi beklemiyor kimse takviyelerden bekleyen varsada bilemem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 13 Kasım 2014; 17:59:01 >




  • 3 Aydır kullanıyorum Hardline tavsiye ederim .
  • porsiyonu 2tl olan dünyaca ünlü marka optimumu almak varken porsiyonu 3.5 lira olan orta seviye türk markası hardlineı almak ahmaklık olur madem türk markası yurtdışı gümrük vergisi devlete ödenen vergiler yol masrafı gibi sorunları yok hardline ın ...optimumun porsiyonu 2 lira ise hardline 1.5 lira olması gerek ama tam tersi 3.5 lira porsiyonu hardlineın avantajsız firma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 14 Kasım 2014; 17:40:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mete1987

    Selamlar hocam , cevap için teşekkürler.
    Optimum Gold Standart Whey diye bir ürün varmış. Başlangıç için ideal diye okumuştum. Ama arkadaşıma sorduğumda onun yetersiz olduğunu içerisindeki miktarın az olduğunu söyledi. Kendisi de Weider ürünlerini önerdi. CFM Whey Overload beyaz kutuda bir ürün önerdi. 908 gr. Fiyat olarak 170tl. Sanırım bu ürünü alırsam 2kg olanı alcam yoksa bu ürün 2 kişi kullanacağımız için çabuk biter. Bir de vücutta yağlanma oranı nasıl hocam ? Yani kuzenle ben de göbek olarak 2-3 kg fazlamız var. 2 aydır eritmeye çalışıyoruz fakat pek bir ilerleme sağlayamadık. Üstüne yağ oranı yüksek bir madde kullanırsak daha da göbekte şişkinliğimiz artar mı ?
    Diğer ürünler hakkında şuan için bir bilgim şuan yok. Araştırmaya devam ediyorum. Sanırım bu ürün de izole bir ürünmüş. Tam anlamını bilmiyorum tabi. 25gr bcaa varmış. Sizin kullandığınız ürün hangisi ? Tavsiye edeceğiniz içerikli ürünü söyler misiniz ben de ona göre söyleyeyim arkadaşa.
    İyi Günler.


    Optimum mu yetersizmiş ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: CyberSurfer

    synta 6yı deniyorum şuan.gaz yapma probleminin dışında hacme yönelik içeriğiyle güzel duruyor.uygun fiyatlı güzel bir ürün.

    nitrotech de kullanabilirsin.Muscletech'in.hesaplı ve yararlıdır.

    Tadı iyi hacim için bence de ideal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar öncelikle herkese cevaplar için teşekkürler, (iş yoğunluğumdan dolayı cevap yazamadığım arkadaşlar kusuruma bakmayın)

    Haftasonu kuzenle ölçüm yaptırdık; 2 ay sonunda göğüsten ve omuzdan 2-3 er cm büyüme göstermişiz..
    Kolda ise kuzen 2 cm ben ise sadece 1 cm büyümüşüm. En çok kolda gelişme beklerken en az gelişen kas grubum kol çıktı. Bunun sebepleri ne olabilir? Tüm hareketleri eksiksiz yaptım hatta en sevdiğim antreman kol antremanları fakat 2 ayda sadece 1 cm genişlemişim..

    Belden de 1 cm incelmişim. Hedefim 3-4 cm daha incelmek..Öte yandan salondaki hocaya tekrar bu protein tozu konusunu sordum . Ve kendisi bize toz almamıza gerek olmadığını , glutamin ve bcca olarak farklı birşeyler verebileceğini tozun bizde yağlanmayı arttırabileceğini söyledi. Doğal olarak kafamız daha da karıştı..

    Kararımızı değiştirdik, bu ay sonuna kadar beklemeye karar verdik . Daha çok araştırıp bizim için en iyisi hangisi ise onu bulmaya çalışacağız. Bu süreçte destek olan olmaya çalışan herkese teşekkür ederiz..

    Ama ben büyük ihtimal protein tozu alacağım. Hocanın söylediği konuyu pek anlamadım ve bana makul gelmedi açıkcası. Sonuçta bizim protein eksiğimiz baya var ve bana önermemesi aklıma pek yatmadı.

    Neticede bu ay sonuna kadar kararımızı verip ya hocanın dediği şeyleri ki pek anlayamadım, ya da protein tozu alacağız. ( Marka ve model araştırmamız devam ediyor. )

    İyi Günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mete1987 -- 17 Kasım 2014; 13:50:16 >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.