Şimdi Ara

proteinsiz 8 aylık değişim [SS'li] AYNI T-SHİRTLE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gelişememişsin kardeşim kollar hele bi deri bi kemik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuzdeki sivilcelere bi onerin var mi ergenlik sivilcesine hormon duzenleyici falan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Kolum sıkınca 30 cm maalesef ama 15+15 dumbell curl yapabiliyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine zeka fışkırıyo forumdan 40 kilo benç yapan liseli gelişemediyse sebebi az protein almasıdır. pc karşısında 24 saat pusuda bekleyip popo büyüten adamların sıcak fırsatı da böyle sizden yaşı küçük ve sadece bir tık fazla cahil birinin gelip konu açması hemen toplanın it sürüsü gibi tabi bunun altında yatan neden gerçek hayatta sizden daha başarısız insanlarla çok fazla karşılaşmamanız sanal alemde görünce hemen kanınız kaynıyo eliniz ayağınız dolaşıyo ne yapcağınızı bilmiyonuz doğaldır.

    konu sahibi kardeşime gelince bu abilerin 15 yaşındayken spor salonuna girip soru sormaya korkuyordu sen 8 ay gitmişsin tebrik ederim bu arada seninle dalga geçen abilerinin çoğu 8 aylık sporcu bile değil. gelişimine gelirsek kimden öğreniyorsan bir daha onu dinleme antrenmanın problemli kaldırdığın ağırlıklar yaşına göre iyi olsa da 8 ay için çok düşük muhtemelen beslenmende de problem vardır kalori saymayı vesaire öğrenmen lazım tavsiyem bildiğin her şeyi unutup baştan araştırmaya başlaman çok işin var kolay gelsin.




  • "yine zeka fışkırıyo forumdan 40 kilo benç yapan liseli gelişemediyse sebebi az protein almasıdır."

    Bu cumlede ironi oldugunu anlayacak okudugunu anlama becerisine sahip olmayan biriyle muhattab olmak istemezdim forumun seviyesi ayni.
    Sen benim gecen ay yazdiklarimi takip etmeye devam et belki iki satir birsey ogrenirsin ilk dersimiz: soz sanatlari, turkceyi ogrenince sana vucut gelistirmeyi de ogreticem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birsürü şey yazıp sildim . Ban yemek istemiyorum yoksa diyecek çok şey var sana korkak çocuk . "Yüksek kültür seviyeni" git survivor , ütopya konularında paylaş .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • squatta adam 55 kg 40 kg giriyor la. ben 88 kg mım 50 giriyorum o da zorlamamk için
  • Nehoo kullanıcısına yanıt
    "korkak çocuk" ? kimden korkmusum anlat bilelim. okuduğum cümlede kastedilen anlamı algılayabilmek için yüksek kültür seviyeme ihtiyacım yok ortalama iq'ya sahip insanda o kapasite var zaten. bence yüksek kültür seviyemi buraya yamamanın altında daha derin anlamlar var mesela aşağılık kompleksi? ben hayatımı kenzo osurdu savaş geyirdi diye video izleyip nefret saçarak geçirmiyorum diye kıskanıyor olabilirsin ama üzülme ben de böyle dogmadım mesela bir yıl eve kapanıp 0 olan ingilizcemi kendi başıma senin sadece rakamlarını okuyabildigin ingilizce makaleyi anlayabilecek seviyeye getirmem için Allah tarafından süpergüçlerle donatılmadım, mesela kimse kafama silah dayayıp her gün iki saat kitap okuyacaksın demedi, kiekergaard mezarından kalkıp varoluşçuluğu öğretmedi, casanova bana flash disk sokup kadınlar üstündeki yeteneklerini aktarmadı, warren buffett beni dinlemezsen tüm paramı iddaaya basarım demedi. "insanın değerini ilgilendiği şeyler belirler" demiş marcus aurelius senin değerin poponu pc karsısına koyup kenzoya agır saglama suna buna(hic birini izlemedim) nefret kusmak benim değerim yukarıda yazdıklarım, işte aşağılık kompleksinin kaynağı. aşağılık kompleksin o kadar ileri gitmiş ki survivor ütopya konularında bile(toplasan 5 mesajım vardır ama +70 begeni seni kamçılamış) beni stalklamışsın profesyonel yardıma ihtiyacın var yada bu gece tövbe et "Allah'ım sen bana bu hayatı verdin ama ben onu forum köşelerinde benden daha başarılı insanları bulup onlara mok atarak çarçur ediyorum" diye. korkaklıga geri dönelim bagcılarda iniyorsun caminin yukarısında emniyetin bir üst sokağındaki lisede 5 yıl okudum hala hatırlarlar oranın müdüründen başlayıp esnafına kadar ismimi soruyorsun. şimdi istediğin kadar yazıp silebilirsin çünkü bi forum pokesinin arkası bos tutarsız cümlelerinin yazılmasının yada silinmesinin gözümde değeri yok.




  • Öff sen korkundan whatsap grubundan çıkan ezik değilmisin ? Ayrıca ingilizce bilen adam mı oluyo ? Aç bak hukuk puanlarına neye ne kadar emek vermişim anlarsın . Edit;senin neyini kıskanıyım la 1 neden söyle



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nehoo -- 5 Mart 2016; 21:46:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nehoo kullanıcısına yanıt
    korkudan whatsapp grubundan çıkan mı? kavgalı oldugum adamı gruba almamı çünkü MAKARA yapmak istediğini söyledin ben de KENDİ isteğimle ben zaten tatile çıkıyorum iki üç gün makara yapın dönerim dedim daha sonra tatilde meşgul oldugum icin KENDİM gruba geri dönmek istemedim. KORKAKLIK? Ben korktuğumu söylediğin adama AÇIK ADRESİMİ seve seve verdim verdikten sonra adamı 1 AY bekledim GELMEDİ. KORKAKLIK? Yukarıda yazdıklarıma verebilecegin cevap "ingilizce bilen adam mı oluyo ?" sendeki anlama becerisi bu. Açtım baktım ÖZELDE HUKUK OKUMAK İÇİN GEREKEN IQ 15'miş. Beni kıskanman için bir nedene gerek yok sende kişilik bozukluğu var kapalı profilimden ütopya konusundaki mesajlarıma kadar bulup inceleyecek kadar batakta bir insansın utanmadan bana "ezik" diyorsun. Hayatın youtubedaki 3-5 çapulcudan ve whatsapp grubundan ibaret oldugu icin bunları önemli şeyler sanıyorsun ama degil :) hayatımda whatsapp grubunda yöneticilik yapmakdan daha önemli işler oldugu icin çıktım, geri girmedim çünkü kucagımda 5 aydır görmedigim kız arkadaşım varken elimde telefonla erkeklerle konusmak huyum degil. küçük dünyanda tepinmeye devam et.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nehoo

    Allah annene babana sabır versin . Umarım düzelirsin..

    Şimdi bana hak vermişsindir
  • Proteini öyle korkutucu yaptılar ki çocuk proteinsiz geliştim diye seviniyo :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim proteinli beslen 8 aya göre hiç birşey yok ortada aynısın. NOT: proteinden kastım protein tozu değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iRevinantz -- 15 Mart 2016; 23:18:47 >
  • yavaşça nicke bakın
  • dalga geçilmesi hoş degil aslında
    proteini o kadar kafana takma
    kilonun 2 katı vs bunların hepsi saçma sapan tabular

    senin antreman sonrası ögünün akşam olmamak kaydı ile komplex karbonhidrat
    yanı bulgur nohut mercimek

    bunları eksik etmedigin sürece hacim kazanırısn

    sporu az ve öz fakat antreman sonrası en iyi öğününü ye

    supplemente o kadar gerek yok
    fiyatları cok pahalı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.