Şimdi Ara

proton konusunda soru??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu araçlarda yedek parça bulmak sorun olurmu? yedek parça fiyatları ne kadardır?yakıtı aşağı yukarı nasıldır?



  • Benim ilk arabam 316Glsi di.1600 cc 100 bg.ABS,AIRBAG,4 DISK FREN,KLIMA,OTOMATIK CAMLAR falan 7000liraya 2000 model gayet mantıklı gözüktü gençlik hevesiyle almıştım.Alır almaz zavoli sıralı tüp taktırdım.Şehir içi max. 10 litre yakabliyordu.

    Ben antalyadayım,yedek parçasını bulmak sorun olmuyordu neredeyse araba baştan değişti zaten,her türlü parçasını buldular sağolsunlar(çıkma bulunmuyor tabi).Fiyatını net haırladığım sağ arka stobuna 280 lira vermiştim.Direksiyon tamburu değişti 150 liraydı.Hatırladığım bunlar...Ön konsolunu bile hiç bir usta sökmek istemiyordu(tırnakları elimizde kalablir,servise söktür öyle gel bakalım diyorlardı).
    Bence gayet pahalı,ancak benimki 2000 modeldi ve fiyatına göre alabileceğin yine de en iyi arabaydı.Yenileri ne durumdadır,yedek parçası,yakıtı nedir falan bilemiyorum.
  • arkadaşım eski modelleri soruyorsan, parçaları tofaş-renonun biraz üzerinde, eşdeğer yabancı araçlarla aynı veya biraz daha azdır.
    protonturkiye.forum.st sitesini incelemeni tavsiye ederim.
    konforu-sorunsuzluğu-güvensizliği reno ve tofaşın çok üzerindedir.
  • Parçası pahalı değil, şu anki ithalatçı firma parçaları da temin ediyor. Eski modellerinde Mitsubishi motoru var, şimdiki Gen2 gibi modellerde ise Lotus motoru. Proton Lotus'u altıktan sonra fark tasarımlarda da kendini hissettiriyor. Uzun süre kullanacaksan alınabilir ama birkaç sene sonra satacaksan macera arama, Kore araçlarına (Kia, Hyundai) bak.
  • En son bir ay önce arka stop lambası aldım, tanesi 65 TL...
    Fiyat oldukça makul gbib geldi bana...
  • Donanımı iyi..Fakat parça bulunabilirliği hakkında bilgi sahibi değilim..Yukarıda söylendiği gibi 280 tl ye bir arka stop satılıyorsa kesinlikle alınmaz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x15 -- 15 Kasım 2010; 1:12:12 >
  • motor parcaları için mıtsubishi servisine gidebilirsiniz.geri kalan tüm parcaları ergin otomotiv de mevcut.pahalı değil.tofasın üstünde corollanın altında fiyatları var.temiz proton gözü kapalı alıınır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aynadim -- 18 Kasım 2010; 18:43:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.