Şimdi Ara

PS2 75004 Modele Usb HDD Bağlama!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
6.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ilginiz için şimdiden teşşekürler. Benim 10 adet ps2 olan bi cafem var. Slim 75004 modeli hepsinide . üzerinde mars chipleri. şimdi ben bunlara usb den hdd bağlamak istedim. internette biraz araştırmma yaptım. bunula ilgili hdloader, hdadvance, usbadvance programlarından biriyle ps2 yi açabilceğim bilgisine ulaştım. bu prg ları interneeten indirdim. hdloader ve hdadvance programlarını ps2 okudu ama bu programlar usb diski görmedi. usbadvance programı diski gördü. bende bu diske USBExtreme programı ile 1 oyun attım denemek için. buraya kadar normal. Ps2 usb advance programı ile açıldı. usb diski ve içindeki oyunuda gördü. oyunu seçip starta bastıktan sonra bekleyin kamotu çıktı .. ben bekledim bekledim bekledim bekledim.....ama orda kaldı. daha fazla ilerleyemedim.

    bana bu işi nasıl yapacağımı ayrıntılı bir şekilde anlatırsanız çok sevinirim.. internette çok aradım ama anca bu kadar ilerledim. Yardım lütfeen. haa diğer programları isteyen arkadaşlar olursa onlara gönderebilirm. saygılar..







  • Yokmu Bana yardımcı olacak bir kardeşimiz........
  • walla benim ps2 de hdd vardı ama usb den degildi,arkadakihdd yuvasındaydı ve network adaptör ile beraber çalışıyodu.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ugurfb

    walla benim ps2 de hdd vardı ama usb den degildi,arkadakihdd yuvasındaydı ve network adaptör ile beraber çalışıyodu.



    Ya benimki ince slim kasalardan. 75004 model. aslında bunlar içinde bir aparat varmış ama. işte ne olduğunu nasıl olduğunu nerede satılıdığını maliyetini tam olarak bilmiyorum. birde eğer usb den çalışıyorsa neden bi aparat alayım.
  • nerede oturuyorsun.bkırköye yakınsa bi yer tavsiye edebilirim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ugurfb

    nerede oturuyorsun.bkırköye yakınsa bi yer tavsiye edebilirim



    kardeş maalesef. Antalyadayım..
  • benim psp dediğim yerde tamirde.almaya gittiğimde sorarım aparat gerekip gerekmediğini.öğrenirsem yine burayayazarım.ama hemen lazım diyorsan bu numara dükkanın numarası 02125710194 ara sor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ugurfb

    benim psp dediğim yerde tamirde.almaya gittiğimde sorarım aparat gerekip gerekmediğini.öğrenirsem yine burayayazarım.ama hemen lazım diyorsan bu numara dükkanın numarası 02125710194 ara sor.

    sağol kardeş sorarım
  • dostum bende bilgi almak için uğraşım forumda bu bilgiyi paylaşmamak için kendilerine saklıyorlar eee kimleri kandırıp paraçıklarını alacakalr
  • usb işi şimdilik yaş beyler , adam akıllı hdd tanıyan tek yazılım usbadvance.onun da oyun desteği çok az olduğu gibi , loading süreleri de cabası.
    sirkeci-tahtakale piyasasına bir sorun , slimlere dişi ide slotu takma olayı var.normal hddleri takabiliyorsunuz.
    olmadı sata hdd box kullanın.
  • Antalyada Cemal Elektronik Var Milli Egemenlik Caddesinde Oraya Bir Git İstersen.
  • Birde boot etmek için illada cd kullanacaksınız, çipin hdd boot özelliği varsa o ayrı tabii hem hdd oyun miktarı az.
  • peki ps1 oyunlarının imajını alıp usb flash dan oynayabilrimiyiz. böyle bir program varmı.
  • Ben de uzun araştırma ve uğraşlardan sonra kalın kasa PS2'ime HD taktım kendim. Bu araştırmalardan öğrendiğim kadarını hemen paylaşayım sizinle; Öncelikle HD'de oyunların %100'ü çalışmıyor. En çok yüzdeyle oyun desteği veren DMS4 Pro + ToxicOS seçeneği. Bu da network adaptör + IDE HD desteğiyle mümkün oluyor. Çipleriniz başka bir marka olduğu için bu seçenek sizin için uygun değil.

    USB HD ise hatırladığım kadarıyla % 35-40 kadar bir oyuna destek veriyordu. Yani çok düşük bir yüzde. Ayrıca okuma süreleri vs. tamamen dezavantajlı.

    Slimlerde hatırladığım kadarıyla network adaptör standarttı. IDE HD + HDLoader'la en kolay yoldan sorununuzu çözebilirsiniz. Alacağınız HD ise en fazla 80 GB olsun. Rahatsa 30 küsür oyun sığabilir. Herkes zaten Winning Eleven oynadığı için problem yaşamazsınız.

    HDLoader'ın desteklediği oyun yüzdesi % 75-80 arası birşey. Kabul edilebilir bir yüzde yani.




  • Arkadaşlar kalın kasa messiah2 pro çipli 5004 model ps2 var elimde. 80 gb hdd taktım. Hdloader08c kullanıyorum. Desteklediği oyun yüzdesi %100 diyebilirim. Önceden hdloader 08b kullanıyordum ve God of war çalışmamıştı. 08c de ise elimdeki yaklaşık 80 oyunun hepsi çalışıyor. Çalışmadığını zanettiğim bazı oyunlar ise hdloader ayarlarından "kill after hdl" seçeneğini yes yapınca çalıştı. Buna da dikkat etmenizi öneririm.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: POFUDUK

    Arkadaşlar kalın kasa messiah2 pro çipli 5004 model ps2 var elimde. 80 gb hdd taktım. Hdloader08c kullanıyorum. Desteklediği oyun yüzdesi %100 diyebilirim. Önceden hdloader 08b kullanıyordum ve God of war çalışmamıştı. 08c de ise elimdeki yaklaşık 80 oyunun hepsi çalışıyor. Çalışmadığını zanettiğim bazı oyunlar ise hdloader ayarlarından "kill after hdl" seçeneğini yes yapınca çalıştı. Buna da dikkat etmenizi öneririm.


    Maalesef %100 değil. Şu anda tam olarak % 87.2'sini çalıştırıyor, gene de oldukça başarılı diyebilirim.

    Çalıştırmadığı oyunlardan birkaç örnek; Kingdom Hearts 2, DBZ Tenkaichi, Jak X Combat Racing, Samurai Champloo: Sidetracked, Splinter Cell Chaos Theory, Suikoden IV, Xenosaga II.

    Ayrıca benim bildiğim kadarıyla en son HDLoader 0.8.b var. 0.8.c henüz çıkmadı. Senin kullandığın God of War 2'nin çalışması için path yapılmış 0.8.b büyük ihtimalle. Ya da nerden indirdiğini söylersen ben de indireyim 0.8.c'yi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cermek -- 3 Nisan 2007; 18:46:32 >




  • matrix infinity çip lazımmış

    www.tolgasoft.com da takıyoruz makıyoruz die yazmışlar ama hiç arayıp sormadım
  • Dostum 08b de çalıştırmadığı oyunlar vardı. Dediğin gibi onun için oranı %80 diyebiliriz ama 08c de çalıştırmadığı oyun görmedim. En azından bendeki 80 civarı oyunda sorun çıkarmadı. İsmini verdiğin oyunlar bende olmadığı için onlar hakkında birşey diyemem.

    http://r apidshare.com/files/13514247/ps2prg.rar

    Bu linkten indirebilirsin. Hdloaderden başka ulaunch ve mp3-divx oynatma programları da var pakette

    Üstte de söylediğim gibi. HDloaderi çalıştırınca çalışmayan oyun olursa select tuşu ile oyun ayarlarına gir ve "kill after hdl" seçeneğini yes yap. Bazı çalışmadığını zannettiğim oyunlar bunu yapınca çalıştı. Şu an elimde çalışmayan oyun yok bu versiyon ile.

    İyi eğlenceler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POFUDUK -- 4 Nisan 2007; 9:23:55 >




  • POFUDUK hdd'yi ps2'ye nasıl bağladın usb mi?
  • valla ben hardisk kutusu denedim usb den bagladım fakat disk ntfs biçimindeydi acaba ondan mı görmedi fat 32 takıp deneyen varmı harici hdd kutusunu.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.