Şimdi Ara

PS2 75004 Modele Usb HDD Bağlama!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
6.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamety

    Arkadaşlar ilginiz için şimdiden teşşekürler. Benim 10 adet ps2 olan bi cafem var. Slim 75004 modeli hepsinide . üzerinde mars chipleri. şimdi ben bunlara usb den hdd bağlamak istedim. internette biraz araştırmma yaptım. bunula ilgili hdloader, hdadvance, usbadvance programlarından biriyle ps2 yi açabilceğim bilgisine ulaştım. bu prg ları interneeten indirdim. hdloader ve hdadvance programlarını ps2 okudu ama bu programlar usb diski görmedi. usbadvance programı diski gördü. bende bu diske USBExtreme programı ile 1 oyun attım denemek için. buraya kadar normal. Ps2 usb advance programı ile açıldı. usb diski ve içindeki oyunuda gördü. oyunu seçip starta bastıktan sonra bekleyin kamotu çıktı .. ben bekledim bekledim bekledim bekledim.....ama orda kaldı. daha fazla ilerleyemedim.

    bana bu işi nasıl yapacağımı ayrıntılı bir şekilde anlatırsanız çok sevinirim.. internette çok aradım ama anca bu kadar ilerledim. Yardım lütfeen. haa diğer programları isteyen arkadaşlar olursa onlara gönderebilirm. saygılar..

    Konu eskı ama belkı aynı konudan sıkayet eden arkadaslar vardır dıye yazıyorum. Cıpınız uyumsuz, modbo 760 yada muadılı olan bır cıple hardıskten oyun calıstırabılırsınız.muhtemelen cıpınız uyumsuz ve hddden oyun calıstırmıyor.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.